Header Ads

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ φ.1692



  ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK  




Kυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Coach


facebook 23 Απριλίου στις 11:06 μ.μ. 
• Ο Διαδικτυακός Κύκλος Οργανικής Αυτογνωσίας της Κίνησης οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, που συναντιέται διαδικτυακά κάθε Κυριακή βράδυ, ξεκινά τη μελέτη των 30 αναβαθμών της αρετής της Κλίμακας του Αγίου Ιωάννη Σιναίτη από την επόμενη Κυριακή, 26/4/2020. 
Όσοι επιθυμείτε να καλιεργήσετε τον εαυτό σας με πνευματική αγάπη, συνέπεια και δυναμισμό, μπορείτε να στείλετε μήνυμα για να λάβετε οδηγίες. 
Ποιός είπε ότι ο αόρατος πόλεμος είναι λιγότερο σκληρός και απαιτητικός από τον υλικό και ορατό; Αξίζει να αναρωτηθείτε αν μπορεί μάλιστα κάποιος να προετοιμάζεται για τον ορατό πόλεμο, οποιασδήποτε φύσεως, χωρίς να έχει εξοικειωθεί με τον αόρατο και να έχει ακονίσει τις αρετές του, που αποτελούν όπλα και των δύο!
Κυριάκος Κόκκινος
-Πρόεδρος ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ
COSMOPOLISORGANICITY MOVEMENTORG.COM


ΚΛΙΜΑΞ Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου 
Αναβαθμός 1ος Περί αποταγής 
(Διά την αποταγήν του ματαίου βίου)


 Η Κλίμαξ Θείας ανόδου, Κλίμακα του Ιωάννου ή και απλά Κλίμακα (λατ: Scala Paradisi) ονομάζεται ένα σημαντικό βιβλίο γραμμένο κατα τον 5ο-6ο αι. από τον Άγιο Ιωάννη το Σιναḯτη... Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε ένα νέο βίντεο. 23 Απριλίου στις 2:53 π.μ. 
•Κάθε Δικαστής είναι μεν λειτουργός της Δικαιοσύνης, αλλά είναι και μέγας Παιδαγωγός, όταν είναι και Άνθρωπος! Αν όλοι εκτελούσαμε την εργασία μας, όποια κι αν είναι, με αίσθημα ευθύνης, ανθρωπιά και αγάπη προς την ανθρωπότητα ως σύνολο και με το ανυπέρβλητο πρότυπο της εκούσιος προσφοράς και θυσίας του Θεανθρώπου, θα μεταβάλαμε καθημερινά τον κόσμο μας προς το καλλίτερο! Κανένας ιός δεν θα μας άγγιζε κι αν αυτό γινόταν, κάποιος καλός γιατρός θα μας κούραρε και κάποια νοσοκόμα με θερμή καρδιά θα απάλυνε τον πόνο μας κι αυτός θα περνούσε, κάνοντάς μας, όλους ισχυρότερους! Γιατί έτσι αναπτύσσεται το ανοσοποιητικό σύστημα κάθε κοινωνίας και του οργανισμού της Ανθρωπότητας!


* Ο κ. Κυριάκος Κόκκινος είναι Δικηγόρος – Coach 
Προέδρος Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ και Αντιπροέδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια