Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ. 1674





ΚΑΥΤΑ  Ερωτήματα


Αλώθηκε η Ελλάδα επί της Αριστεράς


και συνεχίζεται;


Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστών

    Για την Ελλάδα έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα από την ώρα, που το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ανακοίνωσε την πρωτοπορία του Αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και του εκλεκτού, που το έπαιζε αντιστασιακός και διαπραγματευτής για τα μάτια του κόσμου. Μέχρι την περίοδο της δικομματικής Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ και Σαμαρά – Βενιζέλου τα πράγματα ήταν κάπως ανεκτά στο Μεταναστευτικό πρόβλημα. Επί εποχής των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη  Δένδια και Κικίλια, η είσοδος Λαθρομεταναστών ήταν ελεγχόμενη και σε χαμηλό δείκτη αριθμού εισερχομένων. Ο Έβρος είχε ασφαλιστεί πλήρως με τον Φράχτη και μόνον από τα βόρεια ή θαλάσσια σύνορα υπήρχε διακίνηση κάποιων ελάχιστων χιλιάδων κατ΄ έτος.


     Τα πράγματα άλλαξαν το 2015 με την αλλαγή της Κυβέρνησης και την ανάληψη της εξουσίας από το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ούτε “Κόκκινες γραμμές” τηρήθηκαν, ούτε σκίσιμο Μνημονίων συνέβη, ούτε σε κατάργηση των Συμφωνιών Δουβλίνο Ι και ΙΙ πήγαμε, ούτε αποχώρηση από τη Σέγκεν. Ο Τσίπρας και Σια έδωσε την ευκαιρία, ώστε οι ορδές των παράνομων μεταναστών, υποκινούμενες από το παγκόσμιο Σύστημα, να εισέρχονται ανενόχλητα κατά δεκάδες χιλιάδες στη χώρα μας υπερβαίνοντας το μισό εκατομμύριο μέσα στον τελευταίο χρόνο. Φτάσαμε στο σημείο ο ¨μεγάλος Διαπραγματευτής” να κοροϊδεύει τους Έλληνες Πολίτες από τη μία πλευρά κάνοντας τον σκληρό στο εσωτερικό της χώρας και από την άλλη να οπισθοχωρεί στο εξωτερικό παραδίδοντας την Πατρίδα μας στον αφελληνισμό και την άλωση άνευ πολέμου με την Ελληνοποίηση των ξενόφερτων. 

    Έφτασε στο σημείο ο τότε Πρωθυπουργός, να τρίζει τα δόντια του μέχρι χθες εναντίον των σχεδίων της Γερμανίδας Μέρκελ στην Αθήνα και άλλα να συμφωνεί μετά το τέλος της μίνι Συνόδου Κορυφής  στις Βρυξέλλες. Η Ελλάδα θα γίνει το ανάχωμα της λαθρομετανάστευσης 50.000 ως 200.000 στο έδαφός της, αν η Τουρκία αποτύχει να τηρήσει τις υποσχέσεις της, πράγμα που θεωρήθηκε βέβαιο. Η Εθνική Προδοσία ήταν ολοφάνερη, αν λάβουμε υπόψη μας τα εκατομμύρια των Λαθρομεταναστών, που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλοιώνοντας τον πληθυσμό και την Πολιτιστική κληρονομιά μας. Αναρωτιέται και ευλόγως ο Ελληνικός Λαός, ποιός θα πληρώσει και πότε;

Ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ  και ξάστερα

Επιτέλους! Ακούστηκε στη Βουλή το αυτονόητο.

Θα εφαρμοστεί; Μεγάλο το στοίχημα για τη χώρα…


 Αποτέλεσμα εικόνας για Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος ενοπλες δυναμεις


15 Δεκεμβρίου, 2019Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, είπε το…αυτονόητο. Τόνισε την επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει η Ελλάδα άμεσα σε ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της, ιδίως με όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή με τις Τουρκικές προκλήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «η χώρα επιβάλλεται να προχωρήσει άμεσα σε ενίσχυση των Ενόπλων της Δυνάμεων»

Εξήγησε πως «μετά το κρεσέντο των τουρκικών προκλήσεων είναι πλέον ζήτημα εθνικής ύπαρξης η ενίσχυση της αποτρεπτικής δυνατότητας της χώρας».Συνέχισε λέγοντας πως ναι μεν «επικαλούμαστε το διεθνές δίκαιο, οφείλουμε, όμως, ταυτόχρονα να δούμε άμεσα ένα ολοκληρωμένο εξοπλιστικό πρόγραμμα σε βάθος χρόνου».

«Μπορεί μετά από δέκα χρόνια κρίσης όλοι να ζητούν βούτυρο. Φοβούμαι, όμως, ότι χωρίς κανόνια, δεν θα υπάρχει και βούτυρο», είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε επίσης ότι όσο η Ευρώπη δεν διαθέτει στρατιωτικό βραχίονα και είναι αναγκασμένη να στηρίζεται στο ΝΑΤΟ και στις αμφιθυμίες του Προέδρου των ΗΠΑ, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε παρά μόνο στις δικές μας δυνάμεις.

«Θα ήθελα, λοιπόν, στον επόμενο προϋπολογισμό να δω αύξηση των αμυντικών δαπανών».

Ωστόσο ο Μ.Χαρακόπουλος δεν είχε ολοκληρώσει την τοποθέτησή του. Στη συνέχεια έκανε αναφορά σε κάτι επίσης αυτονόητο, το οποίο έχουμε ακούσει πολλάκις στο παρελθόν, αλλά δεν έχουμε δει να εφαρμόζεται!

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά τη στράτευση στα δεκαοκτώ, αμέσως μετά το Λύκειο, όπως συμβαίνει στην Κύπρο και στο Ισραήλ». Μεγάλο το στοίχημα για τη χώρα. Θα εφαρμοστούν τα όσα πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ; Οψόμεθα!

Σας θυμίζουμε πως μόλις προχθές, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς με άρθρο του στο «καυτό» αυτό ζήτημα, της κατάστασης των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας…



Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια