Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ φ. 1670



«Βασιλιάς» του ΑΤΡ στο τένις:

Ο Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 σετ τον Τιμ στον τελικό του Λονδίνου και είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων



Από τον Γιώργο Σηφάκη

Ο νέος βασιλιάς του τένις είναι Έλληνας! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθήλωσε όλη την Ελλάδα με το εκπληκτικό παιχνίδι του, έκανε φοβερή προσπάθεια και κέρδισε με 2-1 σετ τον σπουδαίο Ντομινίκ Τιμ, κατακτώντας το ΑΤΡ Finals του Λονδίνου και έγινε ο πρωταθλητής των πρωταθλητών της διοργάνωσης.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τον τελικό του ΑΤΡ Finals ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει δύο άσσους στο πρώτο game κόντρα στον Τιμ. Το ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ως μεγάλο όπλο το σέρβις είναι γεγονός, κάτι που απέδειξε στο ξεκίνημα του τελικού των ΑΤΡ Finals κόντρα στον Τιμ. Από εκεί και πέρα, οι δύο παίκτες κέρδισαν και οι δύο τα σερβίς τους κι έτσι φτάσαμε στο 6-6 και στο τάι μπρέικ, όπου ο Ντομινίκ Τιμ ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 3-0 και 5-2, και παρότι ισοφάρισε σε 6-6 ο Έλληνας πρωταθλητής, ο Τιμ κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-6.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας ήταν φοβερός. Ξεκίνησε με μπρέικ, χωρίς να το καταλάβει ο Τιμ προηγήθηκε με 4-0, σπάζοντας και δεύτερη φορά το σέρβις του Αυστριακού, για να καταφέρει τελικά να κερδίσει εύκολα με 6-2 και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1.Ο Στέφανος έδειξε σε αυτό το γκέιμ και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει και, κυρίως, τη δίψα του να φτάσει στη νίκη και στην κατάκτηση του τουρνουά.

Έτσι, στο τρίτο σετ μπήκε πάλι «δαιμονισμένος». Κατάφερε μόλις στο τρίτο γκέιμ να σπάσει ξανά το σέρβις του Τιμ και να προηγηθεί με 3-1 στα γκέιμ, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στον Αυστριακό, που βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Ο Τιμ, που είναι πολύ καλός παίκτης, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να σπάσει για πρώτη φορά το σέρβις του Τσιτσιπά, να φτάσει στην ισοπαλία 3-3 στα γκέιμ και να δώσει άγρια ομορφιά στο παιχνίδι.

Οι δύο «μονομάχοι» έπαιξαν σπουδαίο τένις, κράτησαν το σερβίς τους και το παιχνίδι πήγε ξανά στο τάι μπρέικ (6-6). Εκεί ο δικός μας Στέφανος πήρε σοβαρό προβάδισμα με 4-1 πόντους, αλλά ο Τιμ το έφερε στα ίσια (4-4) και τελικά ο νέος πρωταθλητής των ΑΤΡ Finals είναι ο Στέφανος Τσιστιπάς. Κέρδισε με 7-6 το δεύτερο σα και πήρε τη νίκη με 2-1 σετ γράφοντας ιστορία. Μετά το τέλος ο Στέφανος Τσιτστπάς ευτυχισμένος τόνισε: «Ζω ένα όνειρο, θέλω να ευχαριστήσω, έναν έναν όλους τους Έλληνες ξεχωριστά. Ειδικά αυτούς που βρέθηκαν εδώ με ελληνικές σημαίες. Είμαι ευτυχισμένος!».


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Ο Α.Σ. Κόρινθος 06 δίνει στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο τον αγώνα παραμονής στη Γ΄ Εθνική κατηγορία – Μικρή Λίγκα και έχει την ανάγκη σου. Το όραμα επαναπροσδιορισμού μιας ενιαίας Παγκορινθιακής Ομάδας μας περιμένει στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!...

Έλα την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Δ.Α.Κ Κορίνθου να ενισχύσεις

τον αγώνα μας

ΑΣΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΜΑΣ

ΩΡΑ 15.00

Δεν υπάρχουν σχόλια