Header Ads

ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ


Σε καλόπιστη κριτική σε Αθλητικό ρεπορτάζ της Φωνής μας στο FacebookΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το σχόλιο, ως έχει στο FcKorinthos 06



Chris Papaioannou Άποψη μου.μην μπαίνετε σε τεχνικα στοιχεία.αν οι παίκτες είναι "ατομιστές" η όχι δεν νομίζω να αφορά τον κόσμο και επίσης αυτό δημιουργεί πρόβληματα σε όλους όσους εμπλέκονται.αν θέλετε μπορείτε στο ρεπορτάζ να μην κάνετε τέτοια εκ των βαθέων ανάλυση.με εκτίμηση σεβασμό και για το καλό το αναφέρω.αν σας προσβάλλω μπορώ να το διαγράψω.καλημερα

26 Οκτωβρίου 2019
Η απάντηση της εφημερίδας μας
Efhmerida Fonikorinthias‎ Βαγγέλης Κόκκινος προς Fckorinthos06
Σε 6 λεπτά · Απόκρυψη
Βαγγέλης Κόκκινος: Φίλε μου Χρήστο Παπαϊωάννου, σ΄ ευχαριστώ για την πολύτιμη παρέμβασή σου. Η γνώμη σου είναι σεβαστή γιατί δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για την Ομάδα. Είμαι όμως υποχρεωμένος να πω ότι η εφημερίδα μας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια τις δικές της αρχές. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας για τα δικά μας τα μέτρα δεν αρκεί να αναφέρεται ξερά σε ένα Αθλητικό ρεπορτάζ τύπου "Γενική εικόνα, σκόρερς, φάσεις, διαιτησία και Συνθέσεις".
     Θεωρούμε αναγκαία την επισήμανση κάποιων θεμάτων, που - έστω κι αν είναι ολίγον τι επιπλέον - έχουν σαν κύριο στόχο να βοηθήσουν τους παίκτες και τον προπονητή να δει και από τη θέση του φίλαθλου της κερκίδας κάποιες θέσεις απόψεις. Βασικά είναι καλοπροαίρετες και να μου επιτρέψεις να πω επιδεκτικές μαθήσεως. Αν και είμαι ένας μεγάλος σε ηλικία συμπολίτης, επιζών παίκτης ποδοσφαίρου από τα παλιά, που έπαιζε ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα Κορίνθου ( Μαζί με τον Ολυμπιακό Κορίνθου συγχωνεύτηκαν και ίδρυσαν επί Προεδρίας του αείμνηστυ Προέδρου Τάκη Κοτσώνη τον ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΌ που μεγαλούργησε στα Ελληνικά γήπδα) από το Γυμνάσιο στα έτη 1949 μέχρι το 1954 που πήγε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, παρέμεινε επί χρόνια κοντά στην ιστορική μας "Μπάρτσα" μέχρι που αποκαρδιώθηκε.
     Έκανα δέκα χρονια να πατήσω σε γήπεδο της Κορίνθου μέχρι που κάποιος φίλος με πήρε και είδα για πρώτη φορά τον Α.Σ. Κόρινθος 2006. Με εντυπωσίασε κυριολεκτικά η ευγενής αθλητική άμιλλα, η ομαδικότητα, η εναλλαγή της μπάλας, η αποτελεσματικότητα και τόσα άλλα χαρίσματα που ήταν μακριά από τις σύγχρονες ομάδες του Νομού μας. Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω χάσει ούτε έναν αγώνα εντός έδρας και μερικούς εκτός έδρας.
      Αγαπάω την ομαδα και υποφέρω, ίσως λόγω σχετικής εμπειρίας - όταν βλέπω κάποια πράγματα που ζημειώνουν σε τελική ανάλυση το μέλλον του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Αυτά δεν διορθώνονται κρύβοντάς τα κάτω από το χαλί, τη δημοσιογραφική λήθη. Φίλε μου δεν με προσβάλλεις με τις απόψεις σου, γιατί είναι δικαίωμά σου να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου, έστω κι αν στην αρχή προσκρούουν σε άλλες θέσεις και απόψεις. Σ΄ ευχαριστώ για την παρέμβασή σου και θα εκμεταλλευθώ την ευκαιρία να πω κάποιες σκέψεις που δεν είναι υποχρεωτικές για τη διοίκηση και την όποια Τεχνική Ηγεσία.
      Θα έβλεπα με έκδηλο ενδιαφέρον να ανταπεξέλθει ο ΑΣ Κόρινθος 06 στη δύσκολη φετινή πορεία του Πρωταθλήματος στη Μικρή Λίγκα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να μη υποβιβασθεί όπως συνέβη πρόπερσι με τις τρεις ομάδες της Κορινθίας. Έβγαλαν τα μάτια μεταξύ τους στον ίδιο όμιλο και δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους παράγοντες της Πολιτείας να τις βοηθήσει. Αποτέλεσμα ο υποβιβασμός πρόπερσι και των τριών ομάδων Α.Σ Πέλοπας Κιάτου,  Α.Ο. Λουτράκι και ΑΟ Ζευγολατιού, ενώ την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ακολούθησε ο ΠΑΣ Κόρινθος με μιας χρήσεως παραμονή στη Γ΄Εθνική, που τρώει κάθε χρόνο τα μισά σχεδόν παιδιά της. 

Αν λοιπόν παραμείνει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική, τότε την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα πρέπει να πειστούν όλοι οι παράγοντες ποδοσφαίρου και Πολιτείας ότι μοναδικός τρόπος να Αναστηθεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι οι ευρύτατες τοπικές συγχωνεύσεις ομάδων και παικτών για τη δημιουργία μίας κραταιάς ομάδας για να κτυπήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει πιο ψηλά.

     Δράττομαι ακόμη της ευκαιρίας να πω ότι κάποιοι φίλαθλοι, κακοί και επιζήμιοι όπως πάντα είναι υπαίτιοι που ανάγκασαν τους Μεγάλους Χορηγούς του Ομίλου της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ και Αλέξη Κούγια να φύγουν από κοντά μας. Φίλε μου ζητώ συγγνώμη για τη μακροσκελή απάντηση. Είναι 03,30 όπως βλέπεις η  ώρα και εργάζομαι ακόμα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, που ως νέο ποδοσφαιρικό σώμα οι αγνοί φίλαθλοι οφείλουν να είναι κοντά της, να την ενισχύουν ηθικά και υλικά, να παρακολουθούν τους αγώνες, γιατί αποτελεί τη μοναδική ελπίδα!...

·         Andreas Blanos Ποιες οι εντυπώσεις από το πρώτο ημίχρονο;
Απόκρυψη
Fckorinthos Andreas Blanos προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με πέναλτι στο 3' σε ακούσιο χέρι του παλιατσου , μετά από ενα δεκάλεπτο χωρίς φάσεις στις 2 εστίες η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργίου με ατομική ενέργεια, στο τέλος του ημιχρόνου το ύπατο έχασε μια σημαντική ευκαιρία που απέκρουσε ο τερματοφυλακας αθανασοπουλος

Σ.Σ. Δημοσιεύθηκε επίσης στην έντυπη και Ηλεκτρονική εφημερίδα Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στο fonikor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια