Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ φ. 1669.



ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ 





Ο Κυρ.  Μητσοτάκης να επιστρατεύσει

την Πατριωτοσύνη του Πατέρα του…



Τα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλους παράνομους μετανάστες διαμήνυσαν με όλους τους τόνους και επιχειρήματα Πολιτικοί, Αυτοδιοικητικοί και Κοινωνικοί Παράγοντες. Μόνη παραφωνία είναι τα Αριστερά και Αριστερίστικα κόμματα με τις παραφυάδες τους, που παίρνουν γραμμή  και χρήμα όπως τα αφανή εκατοντάδες εκατομμύρια που ρέουν στα αδήλωτα ταμεία των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για προσφερόμενες υπηρεσίες «Μαύρων Επιχειρήσεων» σε βάρος Εθνικών και υποτίθεται Ανεξάρτητων Κρατών. Όποιος Έλληνας δέχεται πως το Ελληνικό Κράτος είναι Κράτος εν Κράτη, Ανεξάρτητο, δεν ξέρει τι του γίνεται ή εθελοτυφλεί μπροστά στην Ανελευθερία και ποδοπάτηση των Δημοκρατικών Θεσμών στον τόπο που γεννήθηκαν.

Όπως έχουν αναδείξει τα ελεύθερα ΜΜΕ με ακριβή στοιχεία, «H Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο δέχεται αυξημένες λαθρομεταναστευτικές ροές. Την καυτή πατάτα την παρέλαβε δια χειρός Προκατόχου.  Ήδη τα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλους πρόσφυγες και παράνομους λαθρομετανάστες, μια και εκεί έχουν πλέον εγκλωβιστεί πάνω από 10.000 άτομα σε κάθε ακριτικό νησί. Και μάλιστα ενώ καταφθάνουν χωρίς ακόμα να έχουν υλοποιηθεί τα δηλωθέντα σκληρά μέτρα καταστολής πλοιάρια κατάφορτα με ολόκληρες πολύτεκνες οικογένειες. Από τέλη Σεπτεμβρίου έχει αρχίσει το περίφημο σχέδιο μετεγκατάστασης, το οποίο όμως αρνούνται να εφαρμόσουν οι εταίροι μας στην Ε.Ε. κραδαίνοντας τις Συνθήκες Σέγκεν και Δουβλίνου.

Με λίγα λόγια όλοι οι ξενόφερτοι, που προωθούνται από τις γνωστές άγνωστες δυνάμεις  προς την Ευρώπη, καταλήγουν στην πλειοψηφία τους να δημιουργούν γκέτο μέσα σε Ελληνικά νησιά και επειδή η κατάσταση εκεί είναι που είναι ανεξέλεγκτη, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. άρχισε να ενεργοποιεί τα σχέδια της προκατόχου της και να δημιουργεί στην ενδοχώρα Ανοικτούς Χώρους Κράτησης όπως αυτό της Κορίνθου. Το Μουσουλμανικό στοιχείο είναι ελεύθερο και κυκλοφορεί με διπλό σκοπό. Να βρει εργασία στην πόλη που τον φιλοξενεί και να εγκατασταθεί ή να προσπαθήσει να πάει σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. Αυτό το τελευταίο όμως να το ξεχάσουμε γιατί μας έκλεισαν τα σύνορα με φράκτες στον βορρά, αλλά και να πάνε εκεί θα μας τους γυρίσουν πίσω.

Όπως κατήγγειλε  ο Νότης Μαριάς: στην Ευρωβουλή, «Στην Ελλάδα οι ΜΚΟ κάνουν πάρτι με τα ευρωπαϊκά κονδύλια, που έχουν διατεθεί για τους πρόσφυγες, αντί να διαθέσουν τα κονδύλια αυτά για την εκτέλεση ενός χειμερινού σχεδίου για τους αιτούντες άσυλο»  και απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο αρμόδιο επίτροπο,  Δημήτρη Αβραμόπουλο, του ζήτησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα εισηγούμενος συγκεκριμένες προτάσεις, που αν υλοποιηθούν θα αποβούν υπέρ της Ελλάδας. Για να πούμε και κάποια αλήθεια, δεν περιμέναμε κάτι καλό από αυτόν και δεν πέσαμε έξω. Ο Έλληνας Επίτροπος αφού επέτρεψε, ως καθ΄ ύλην αρμόδιος, στα βόρεια σύνορά μας να στηθούν συρματοπλέγματα, χωρίς αντίρρηση, φέρει μεγάλη ευθύνη για την πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας μας

Δυστυχώς για την Ελλάδα, οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές, με ελάχιστες εξαιρέσεις, έχουν βολευτεί με τους παχυλούς μισθούς και τα πριμ του κάθε Τζορτζ Σόρος και δείχνουν τον κακό εαυτόν τους. Εμείς τους ψηφίζουμε ή κάτι άλλο συμβαίνει και εκλέγονται οι βολικοί; Η Ελληνική κοινή γνώμη γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα δεν περιμένει κάτι καλό από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιστρατεύσει τον Ελληνισμό και την Πατριωτοσύνη του Πατέρα του και μάλιστα να βιαστεί. Αύριο θα είναι αργά.

« Ο Κορίνθιος»


Δεν υπάρχουν σχόλια