Header Ads

ΠΡΩΤΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ


ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Ξεκινούν τα μαθήματα στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» 
του Δήμου Σικυωνίων



Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Κιάτου παρουσία των αρμοδίων Δημοτικών Συμβούλων κας Βασιλικής Μπουζιάνη Τσαντίλα και κ. Σταμάτη Γκούμα, υπηρεσιακών στελεχών και εθελοντών καθηγητών, όπου έγινε απολογισμός της έως τώρα ιδιαίτερα επιτυχημένης λειτουργίας του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» και αποφασίστηκε η έναρξη λειτουργίας του και την τρέχουσα σχολική χρονιά τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.  
Η λειτουργία της δομής αυτής εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για έκτη συνεχή χρονιά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της «Ομάδας εθελοντών» του Δήμου, των σχολικών μονάδων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και τη σχολική χρονιά 2019-2020 και θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Λυκείου του Δήμου Σικυωνίων.
Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δημαρχείο γραφείο 6, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια). Στην ίδια υπηρεσία μπορούν να απευθύνονται και όσοι καθηγητές επιθυμούν να συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια