Header Ads


ΜΙΚΡΗ ΛΙΓΚΑ -Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 6ος Όμιλος  2η αγωνιστική
ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 –ΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ 2-0


     Σημαντική νίκη  νίκη πέτυχε την Κυριακή στην έδρα του ο Α.Σ. Κόρινθος 06 για το Πρωτάθλημα 2019 – 20120 του 6ου Ομίλου της Μικρής Λίγκας  και πήρε το πρώτο τρίποντο μετά από δύο αγωνιστικές. Νίκησε  με το καθαρό σκορ 2-0 τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ. Η γηπεδούχος ομάδα παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο που χρήζουν ιδιαίτερης έρευνας, μελέτης και εξαγωγής συμπερασμάτων από την Τεχνική Ηγεσία της.  Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν αμήχανες εγωκεντρικές ηρωϊκές ατομικιστικές προσπάθειες με αποτέλεσμα να χάνεται η μπάλα αφού οι Κορίνθιοι παίκτες έπεφταν θύματα πολυπρόσωπης  σκληροτράχλης άμυνας με αποτέλεσμα να χάνουν την μπάλα ή να δίνουν λανθασμένες λύσεις. Χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους ήταν ότι ελάχιστες φορές απείλησαν πραγματικά τα αντίπαλα καρέ, αφού στην ουσία δεν απέδιδαν οι ατομικές προσπάθειες και η αδυναμία εκτέλεσης σουτ ήταν καταλυτική.  Η μετριότητα κόντρα σε ένα αντίπαλο που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο ήταν φανερή και αποκαρδίωνε στην εξέδρα τους Κορίνθιους φιλάθλους, που έβλεπαν  μίαν εικόνα με πλασματική ανάγνωση. Η υπερβολική ζέστη δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα το παιγνίδι να είναι κακό και μόνο η μεγάλη ευκαιρία του Παλιάτσιου στο 18' ξεσήκωσε τους θεατές του αγώνα. Έτσι με 0-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
.    Στο Β' ημίχρονο σαν να πάτησε κάποιος τον διακόπτη του αγώνα η ομάδα μας ήταν καταπληκτική με παιγνίδι που κανείς από τους θεατές του αγώνα δεν ήθελε να τελειώσει. Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα απέδειξαν πως διαθέτουν πολλά από τα χαρακτηριστικά της στόφας παικτών που αξίζει να παίζουν σε Εθνική κατηγορία. Η μεταμόρφωση άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά στους φιλάθλους που έπαψαν να βλέπουν άτομα να κινούνται ατομικά,  σπασμωδικά χωρίς τον απαραίτητο συντονισμό και προπαντός χωρίς αποτέλεσμα.  Το ομαδικό παιχνίδι και η λεβεντιά, ο αθλητικός αυτοσεβασμός αν θέλετε, δημιούργησε Κλασικές ευκαιρίες για γκολ με κυριαρχία στο μισό γήπεδο 30 και πλέον ολόκληρα λεπτά του Β΄ημιχρόνου.
     Σημειώθηκαν 16 τελικές φάσεις για την Κόρινθο 06, έναντι τριών των φιλοξενουμένων , με κορυφαίες του Παλιάτσιου  ( 58',63', 73'), δοκάρι στο 75' σε μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη, του Ράπτη ( στο 60' και στο 78' ) και το χαμένο τετ α τετ του Γεωργίου στο 67'. Χάρμα ιδέσθαι λοιπόν για την Κόρινθο 06 που αφήνει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήρθε να παίξει αμυντικά, να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και με αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ. Απείλησε τον Αθανασόπουλο μόνο με μακρινά σουτ  (51' Μπόβαλη, 64 'Αργυρίου ), αλλά στο γήπεδό της θα είναι σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της ,όμως  στον αγώνα  αυτό είναι τυχερή που επέστρεψε στην έδρα της μόνο με δύο γκολ παθητικό.
ΣΚΟΡΕΡ :Στο 56' με κοντινή προβολή του Αγγελόπουλου, που  μετά από διαγώνια πάσα μέσα στη μικρή περιοχή του Κιθαιρώνα, διεκδίκησε σαν σίφουνας την μπάλα και άνοιξε το σκορ σε 1-0 για την ομάδα της Κορίνθου, ενώ και στο 83' ο Ράπτης διεκδίκησε την μπάλα από δεξιά, την έβαλε μπροστά του και καταδιωκόμενος ανατράπηκε πάνω στο σουτ στην μικρή περιοχή  από τον Ευθυμίου και ο διαιτητής σφύριξε  το καταφανέστατο πέναλτι. Το κτύπησε από την άσπρη βούλα ο παθών και έγραψε το τελικό σκορ 2-0.  Το τρίποντο δίνει άλλη προοπτική για ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση, πίστη στον τελικό σκοπό και ευθύνες’’’
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  Πολύ:Καλή η διαιτησία του Στάμου και των βοηθών του από την ΕΠΣ Αθήνας.
Α.Σ.:ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Τσιριγώτης, Δημητρίου, Αγγελόπουλος  (68'Χουσελάς ), Κατσούκης  (58'Σπέτσι ), Παλιάτσιος, Ράπτης  (89' Κουϊνέλης ), Γεωργίου  (87' Μαγγίνας ).
Α.Σ.  ΚΙΘΑΙΡΩΝ :Γερογιάννης, Νικολακόπουλος  (71'Σκουρτανιώτης ), Σέματς, Ευθυμίου, Τσέλος, Τζανέτος Ν. (56'Κουσουλός ), Αργυρίου, Αποστολόπουλος,Μπόβαλης  (53' Μερκούρας), Πλαστουργός, Πατσιλής  (64' Γκαρδιακός ).

 Γράφουν ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ και ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια