Header Ads

O ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ


Μέσα σε μια εβδομάδα δημιούργησαν με έντονο ρυθμό , εργαζόμενοι ημέρα και νύχτα 
σαν Ένοχοι Συνωμότες, 
για  τις νέες εγκαταστήσεις και φυσικά 
για ακόμα περισσότερους «Λαθρό»,  στο 6ο Σ.Π.

Βρήκαν τον χώρο μέσα στην πόλη, δίπλα στα σπίτια μας και αφού κατέστρεψαν το Στάδιο, έστησαν ένα χωριό  με σκηνές όπου ήδη μετέφεραν τους "καταληψίες" της Αθήνας...

Με αισθήματα συνωμοτικής ενοχής  η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει το προγραμματισμένο από την Κυβέρνηση Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ και των έξωθεν εντολών έργο Ισλαμοποίησης της Ελλάδας. Συμπληρωματικά για δεύτερη φορά πήρε στα χέρια της με την ανάληψη της εξουσίας τη σκυτάλη με το Μεταναστευτικό να βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη φάση.    

Την πρώτη φορά ήταν όταν παρέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς από το ΠΑΣΟΚ  με Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας τον Παναγιώτη  Μπεγλίτη, απόφαση διάλυσης του 6ου Σ.Π. (τυχαίο να είναι  το μοναδικό Στρατόπεδο της Πελοποννήσου ;) για να γίνει Κέντρο Κράτησης λεθρομετεναστών. Ήλθε ο Ν. Δένδιας και το εφάρμοσε.    

 Η δεύτερη φορά είναι η σημερινή, που παρέλαβε το πρόβλημα εισροής «λαθρό» στην Ελλάδα σε εθνομηδενιστική φάση. Ο Αλέξης Τσίπρας γκρέμισε τον «Φράκτη Δένδια» στην Έβρο που είχε αποτέλεσμα, άφησε τις ΜΚΟ να αλωνίζουν και τα νησιά του Αιγαίου βρέθηκαν με δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες.                  Αποφασίστηκε λοιπόν η αναγκαία αποσυμφόρηση των νησιών και η Κόρινθος (όχι τυχαία πιστεύουμε) ξαναβρέθηκε ως εύκολη λύση. Μέσα σε μια εβδομάδα καταστράφηκε το Στάδιο του Στρατοπέδου, εφαρμόστηκε έτοιμο σχέδιο τοποθέτησης λυομένων οικημάτων και ο χώρος αναμένει συμπλήρωμα των ήδη υπαρχόντων, 600-700 λαθρομετανάστες για προσωρινή παραμονή μας λένε, αλλά ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

     Και όλα αυτά χωρίς σθεναρή αντίδραση από τους τοπικούς φορείς, τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς  τοιούτους, οι οποίοι είναι αποχαυνωμένοι από την εξουσία και την καθημερινή πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ ή τυγχάνουν  πολλοί από αυτούς συνοδοιπόροι στο μακάβριο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο Κορινθιακός Λαός; Καλά είναι και απολαμβάνει τα καθημερινά σκουπίδια και την παραπλάνηση των ΜΜΕ γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται και που τον πάνε οι Άθλιοι Συνωμότες…

  

Δεν υπάρχουν σχόλια