Header Ads

ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΚΑΥΤΑ Ερωτήματα για απονομή Δικαιοσύνης


ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ο Λαός ζητάει παραπομπές για τους ενόχους...”
Έχουμε αναφερθεί κατ΄επανάληψη στο θέμα της ανάγκης να πληρώσουν οι υπαίτιοι της καταστροφής και της εξαθλίωσης, που κατάφεραν κάποιοι με τα επώδυνα οικονομικά και αντεθνικά μέτρα. Ο Ελληνικός Λαός τα έχει κυριολεκτικά χαμένα από αυτά, που βλέπει να συμβαίνουν γύρο του χωρίς να του δίνεται το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα Κυριαρχικά του Δικαιώματα. Με λίγα λόγια, οι πεμπτοφαλαγγίτες παντός είδους, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, Πανεπιστημιακοί, υπάλληλοι ΜΚΟ και μίσθαρνα όργανα του “Συστήματος”, έχουν καταφέρει τα πράγματα έτσι, ώστε  ο Ελληνικός Λαός να μην είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του. Αυτή την άποψη ισχυρίζονται αυτοί, που πέφτουν σαν τα κοράκια πάνω σε κάθε Έλληνα Πατριώτη, που “Τολμάει” να υπεραμυνθεί του Πατρίου εδάφους και να καταγγείλει τους Λαθρομετανάστες, οι οποίοι ανεξέλεγκτα και με τις πλάτες  ανθελλήνων αλλάζουν τα δημογραφικά δεδομένα της χώρας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς, αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.  Η Ελλάδα με το Μνημόνιο, που μας επέβαλε παρανόμως και αντισυνταγματικά ο Γ. Παπανδρέου και Σία, έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, έχει αυτοκαταλυθεί, ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταστρέφεται, ως κράτος, χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης. Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.
Ο Ελληνοαμερικανός Γ. Α. Παπανδρέου σκαρφίστηκε ή το λιγότερο αποδέχθηκε ακόμη και την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, με την οποία  επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Με λίγα λόγια μας έχουν δέσει χειροπόδαρα και μας οδηγούν στον γκρεμό, στην άβυσσο της αφάνειας και της ανυποληψίας. Η παρουσία της «τρόικα» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε να είχε εξαρχής χαρακτηρισθεί, να μη γίνει δεκτή, αλλά δεν άφησαν οι εντολοδόχοι να συμβεί, αφού φρόντισαν να παραδώσει την εξουσία ο ΓΑΠ στον Λουκά Παπαδήμο, που αποδέχτηκε τη συνέχεια της υποτέλειας, ενώ η σκυτάλη παραδόθηκε προσχεδιασμένα σε οσφυοκάμπτες. Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από “ΟΧΙ” και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας να αποδειχθεί σύγχρονους «Εφιάλτες». Η νέα Κυβέρηση Κ. Μητσοτάκη ακούστηκε με φωνές που ζήτησαν παραπομπές για εθνικά θέματα. Ο Λαός ζητάει να “ καθίσουν στο σκαμνί οι ένοχοι...”. Θα το πράξει η Κυβέρνηση;
Ο "Κορίνθιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια