Header Ads

ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΛΙΓΚΑ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06


Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06
Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ομάδας
παρουσία και του Τεχνικού ηγέτη Πάνου Τζαναβάρα



Τα κύρια θέματα που συζητήθκαν
Την προηγούμενη Πέμπτη μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του Α.Σ. Κόρινθος 06, συνεδρίασε το διοικητικό Όργανο υπό την Προεδρεία του Δημήτρη Μπινιάρη με κύρια θέματα:
*Την Αλληλοενημέρωση Προεδρείου και μελών Δ.Σ. για την πορεία της ομάδας στη Γ΄Εθνική κατηγορία.
*Τη γνωριμία με την προπονητική ομάδα και τις προτάσεις του τεχνικού Ηγέτη Πάνου Τζαναβάρα.
*Τη χάραξη οργανωτικού πλάνου ενεργειών για την καλύθτερη προετοιμασία του Αθλητικού Συλλόγου της Κορίνθου
*Διάφορα διοικητικά και οργανωτικά θέματα.

Με λίγα λόγια, που ενδιαφέρουν όλους τους φίλαθλους



Σε γενικές γραμμές η έκτακτη  συνεδρίαση θεωρήθηκε αναγκαία και υπήρξε επωφελής, αφού ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις και πάρθηκαν ενδιαφέρουσες  αποφάσεις μπροστά στην πραγματικότητα της Μικρής Λίγκας, στην οποία θα αγωνίζεται  από το Σεπτέμβριο η ομάδα της Κορίνθου. Αντιπαρέρχόμαστε τις λεπτομέρειες και θα πούμε λίγα λόγια για τον νέο Τεχνικό Διευθυντή της Ομάδας, τον συμπολίτη μας και βετεράνο των Κορινθιακών γηπέδων, Πάνο Τζαναβάρα, ο οποίος:
Παρουσίασε και συνέστησε τον Νέο Γυμναστή του ΑΣ Κόρινθος 06  Παναγιώτη Τσιάμη, ο οποίος διαθέτει την προϋπηρεσία και δυνατότητα μεγάλης προσφοράς σε επίπεδο καθηκόντων διατήρησης σωματικής ευρωστία και υψηλού αγωνιστικού ηθικού σε συνεργασία και υπό τις οδηγίες του Προπονητή μας. Στη συνέχεια ο Προπονητής αναφέρθηκε στο μεγάλο του ενδιαφέρον  να βοηθήσει την ομάδα και να προετοιμάσει τους παί κτες  να αντιμετωπίσουν στις δυσκολίες, που έχουνε μπροστά τους, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη, εργάζετα η προπονητική ομάδα στην ανανέωση και αναδιοργάνωση της ομάδας της Κορίνθου με κύριο  και αρχικό στόχο την παραμονή της στη μικρή Λίγκα και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει. Δεν αναφερόμαστε σε άλλες λεπτομέρειες αφού όλα βρίσκονται υπό εξέλιξη και συμφωνίες. Θα πούμε όμως, ότι κοινή ήταν και σύσσωμη η διαπίστωση πως το Κορινθιακό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε στατική πορεία επί πολλά χρόνια και κάτι πρέπει να γίνει, ώστε να βρει το δρόμο προς την παλιά του ποδοσφαιρική αίγλη.

Πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης
Όραμά μας είναι να φτάσουμε με τη συμπαράσταση των Τοπικών Αρχών, Παραγόντων και φιλάθλων σε μία Παγκορινθιακή Σύμπραξη με το όνομα της Κορίνθου και μόνο…




Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης, η ομάδα μας ιδρύθηκε το 2006 χωρίς να έχει κατά νου να φέρει εμπόδια στην πορεία άλλων ομάδων της πόλεώς μας. Είναι μία ομάδα σαν όλες τις άλλες , που έχουν ιδρυθεί και αγωνίζονται στα γήπεδα στις κατηγορίες της ΕΠΣ Κορινθίας με τον δικό της τρόπο. Όραμά μας είναι να φτάσουμε με τη συμπαράσταση των Τοπικών Αρχών, Παραγόντων και φιλάθλων σε μία Παγκορινθιακή Σύμπραξη με το όνομα της Κορίνθου και μόνο. Για την ώρα προσπαθούμε να μπούμε στο κλίμα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και επιθυμούμε να έλθουν κοντά μας οι  φίλαθλοι και να συμπαρασταθούν στους παίκτες και την  προπονητική ομάδα. Απαιτείται χρήμα, φίλαθλο πνεύμα, αγωνιστικότητα και σκληρή δουλειά από όλους μας, κατέληξε ο κ. Μπινιάρης.


Ο ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ
Στην Προπονητική Ομάδα και στον αγωνιστικό τομέα παικτών
ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ 
ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ





Οι πρώτες μεταγραφές ενίσχυσης του ΑΣ Κόρινθος 06
Η νεοφώτιστη ομάδα της Μικρής Λίγκας Α.Σ. Κόρινθος ξεκίνησε την υλοποίηση των σχεδίων ενίσχυσης της ομάδας. Το βασικό πλάονο που συζητήθηκε από τον έμπειρο στις Εθνικές κατηγορίες Πάνο Τζαναβάρα με το Προεδρείο υπό τον Δημήτρη Μπινιάρη, άρχισε να ξεδιπλώνει έναν έναν τους στόχους του. Από την Προπονητική Ομάδα δόθηκαν τα πιο κάτω στοιχεία μεταγραφών:

Η Προπονητική Ομάδα του Α.Σ. Κόρινθος 06

Προπονητής: Παναγιώτης Τζαναβάρας
Γυμναστής: Παναγιώτης Τσιάμης
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Μανώλης Σούλος

Ο Μανώλης Σούλος στην προπονητική ομάδα



Ο Μανώλης Σούλος υπέγραψε και αυτός συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα ενισχύσει την Προπονητική Ομάδα του Πάνου Τζαναβάρα Α.Σ. Κόρινθος στην Γ΄ Εθνική. Αναλαμβάνει υπό τη συνεργασία του Πάνου Τζαναβάρα την προπόνηση των τερματοφυλάκων. Διαθέτει μεγάλη προπονητική πείρα στο είδος του και έχει προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και στον Πέλοπα Κιάτου.Ο Πρόεδρος Δημητρης Μπινιάρης, το Δ.Σ. και οι συνάδελφοί του τον καλωσορίζουν και του εύχονται να έχει υγεία και τα καλύτερα αποτελέσματα στα καθήκοντά του.

Η απόκτηση του Πάρη Παλιάτσιου



Η Διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου σέντερ φορ Πάρη Παλιάτσιου, που ήταν Ελεύθερος για ένα χρόνο. Ο Νεοαποκτηθείς έχει ύψος 1,85 και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν με την Παλαιοχώρα Χανίων στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης έχει εμπειρία στο Πρωτάθλημα της Μικρής Λίγκας,  αφού έχει αγωνιστεί στην Χαλκίδα και στον Πιερικό, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Β΄ Εθνική με τον Πιερικό, τα Χανιά και τον Πανελευσινιακό.
Επίσης σημειώνεται  ότι έχει αγωνιστεί και 3 φορές με τη Γαλανόλευκη  U19. Στην περσινή ποδοσφαιρική περίοδο πέτυχε επτά γκολ, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και επιδιώκει την βελτίωσή του σε όλα τα επίπεδα.
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και η Προπονητική Ομάδα τον καλωσορίζουν στη νέα του οικογένεια και του εύχονται να έχει υγεία και να συνδέσει το όνομά του με επιτυχίες στην Ιστορία του ΑΣ Κόρινθος 06. .

Η απόκτηση του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αθανασόπουλου


Η «Οικογένεια» του Α.Σ. Κόρινθος 06 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αθανασόπουλου, ο οποίος είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.  Στην περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 20 αγώνες με την ομάδα του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ στην Γ΄ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί στην ΄Ενωση Βοτανικού και Σούρμενων.Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ20 Παναιτωλικού και έχει επίσης αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, ως 3ος τερματοφύλακας.
Η Διοίκηση της ομάδας τον Καλωσορίζει στην Οικογένεια των Πρωταθλητών Κορινθίας, του εύχεται να είναι υγιής, να συνδέσει το όνομά του με επιτυχείς εμφανίσεις στον αγωνιστικό στίβο, ως κέρβερος των δικτύων της ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια