Header Ads

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΨΗΛΑ


Ο δικός μας, Παναγιώτης Τζαναβάρας,

θα είναι ο τεχνικός


του Νεοφώτιστου στη Γ΄ Εθνική Α.Σ. Κόρινθος 06




FacebookTwitterΠερισσότερα...
     Το υπό την Προεδρία του Δημήτρη Μπινιάρη Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Κόρινθος 06,  ανακοίνωσε την πρόσληψη του συμπολίτη μας έμπειρου τεχνικού Ποδοσφαίρου με το πλούσιο βιογραφικό σε πάγκους της Football League, στην προσπάθεια για μια αξιόλογη πορεία στην ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 της Μικρής Λίγκας – Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση που δόθηκε στα τοπικά ΜΜΕ



    «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Κόρινθος 06 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας του με τον Συμπολίτη μας Τεχνικό Ποδοσφαίρου, Παναγιώτη Τζαναβάρα. Την πρωτοβουλία είχε το Προεδρείο της Ομάδας, το οποίο διακατέχεται από έμπρακτο τοπικισμό. Η συμφωνία που θα επισημοποιηθεί με απόφαση του Δ.Σ. εντός των αμέσως επόμενων ημερών περιλαμβάνει Συμβόλαιο για δύο συν ένα χρόνια, έναντι κοινά αποδεκτής αμοιβής.
    Ο νέος Τεχνικός της Ομάδας από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας με τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπινιάρη, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ευχαρίστησε τη διοίκηση για την προτίμησή στο πρόσωπό του.
    Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν, αλλά για την ώρα το Δ.Σ. της Ομάδας εύχεται στον Παναγιώτη Τζαναβάρα με την εμπειρία, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει καλήν επιτυχία στο έργο του για το καλό του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου. Καλεί δε όλους τους παράγοντες της «Οικογένειας Κόρινθος 06» να συνδράμουν στο έργο του νέου μας Τεχνικού.»
Σύντομο βιογραφικό
Του Παναγιώτη Τζαναβάρα


Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι γέννημα θρέμμα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

 Ξεκίνησε να παίζει Ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του τον Τενεάτη Αθικίων και μετά τον Ολυμπιακό Λουτρακίου έβαλε την δική του σφραγίδα για μια 10ετία στην ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος στην Α΄ και στην Β΄ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιστορική ομάδα της Καλαμάτας στην Α΄ & στην Β΄ Εθνική και στον Πανελευσινακο στην Β΄ Εθνική.

Η προπονητική καριέρα του Παναγιώτη Τζαναβάρα

Ξεκίνησε το 2004 από την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος.. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο Αστέρας Τρίπολης.  Έπειτα, εργάστηκε στην Παναχαϊκή, ενώ έχει κοουτσάρει επίσης τη Ρόδο, τον Παναιγιάλειο, τον Βύζαντα Μεγάρων, τη Δόξα Δράμας, τη Νίκη Βόλου, την ΑΕΛάρισας, τον Ολυμπιακό Βόλου, την Σπάρτη.
Ευχή και ελπίδα των Κορινθίων είναι να αποδώσει τα αναμενόμενα και να βοηθήσει την ομάδα του Α.Σ. Κόρινθος 06 να σταθεροποιηθεί αρχικά στη Μικρή Λίγκα και να διεκδικήσει σε δεύτερη φάση την αναβάθμισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια