Header Ads

Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Θεσμών ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης : Για την Ευρωβουλή ψηφίζουμε Ελληνικά


Οι Έλληνες ας αναλογιστούν τα αποτελέσματα των πολιτικών που επί χρόνια εφαρμόζονται, τα οποία επιβάλλονται από το διευθυντήριο των Βρυξελών και υλοποιούνται από τους εν Ελλάδι εκφραστές του παλιού πολιτικού συστήματος: τη διάλυση της οικονομίας και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, που προκάλεσαν οι μνημονιακές πολιτικές, που επιβλήθηκαν από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και τους Έλληνες εκπροσώπους των συστημικών κομμάτων. Ας λάβουν υπόψη τους τις συνέπειες των πολιτικών αυτών στους επαγγελματίες, τους αγρότες, στους εργαζόμενους, στην κοινωνία, στην ελληνική οικογένεια, στους νέους μας. Την εξαθλίωση των συνταξιούχων, την εργασιακή ζούγκλα με τους μισθούς των 200 ευρώ, την ανασφάλιστη εργασία και την εκμετάλλευση, που εξανάγκασαν χιλιάδες νέους μας να εγκαταλείψουν την Πατρίδα μας, για να υπηρετήσουν ξένες πατρίδες.
Οι πολίτες ας σκεφτούν τη ζημιά που υπέστησαν τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και οι Έλληνες αγρότες από την ευρωπαϊκή πολιτική του Ανοίγματος των Αγορών, για να μπορούν οι χώρες του ευρωπαϊκού Βορρά να εισάγουν φθηνά προϊόντα από αναπτυσσόμενες χώρες αλλά και το ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα για την αγροτική μας παραγωγή από το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, που προβλέπει μείωση των κονδυλίων στον τομέα της Γεωργίας.
Γιατί οι εκφραστές του παλιού πολιτικού συστήματος που επέβαλαν την αυστηρή δημοσιονομική προσαρμογή θυσίασαν την Πατρίδα μας στο βωμό των συμφερόντων των δανειστών και αντιμετώπισαν τον ελληνικό λαό με τιμωρητική λογική και απάθεια. Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ντράγκι στέκονταν κυνικός και προκλητικά απαθής, όταν με παρεμβάσεις μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον εγκάλεσα, επανειλημμένως, γιατί, ενώ υπερχρέωσε τον ελληνικό λαό με 288 δισεκατομμύρια ευρώ, για να σωθούν οι ξένοι δανειστές αλλά και οι τράπεζες, απαιτεί το ξεπούλημα των δανείων στα κοράκια και όλα αυτά τη στιγμή που από την πλευρά μου διεκδικούσα τη δημιουργία Ταμείου Σωτηρίας Δανειοληπτών, για να σωθούν τα σπίτια των Ελλήνων.
Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ και υποψήφιοςγια την Προεδρία της Κομισιόν Βέμπερ σφύριζε αδιάφορα και καταψήφισε την πρότασή μου, όταν ζητούσα την άμεση καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων και την Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.Οι παράγοντες του παλιού πολιτικού συστήματος στηρίζονται από τους μηχανισμούς που εξυπηρετούν τη διαιώνιση των πολιτικών που αποβαίνουν εις βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων των λαών και των εθνικών συμφερόντων των κρατών μελών της ΕΕ, των εργασιακών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών.
Όμως οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ποιοι έδωσαν και δίνουν με συνέπεια τις μάχες για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και των δικαιωμάτων του λαού μας. Γνωρίζουν τη διαδρομή, το έργο και την προσφορά καθενός. Ποιοι αγωνίζονται με σθένος, διεκδικώντας για την Πατρίδα μας ανάπτυξη με εθνική κυριαρχία, δίκαιη κατανομή πλούτου, σεβασμό στην ιστορία και την παράδοσή μας. Ξέρουν ποιοι αγωνίζονται για να αλλάξει η δομή και η πολιτική της Ευρωζώνης, ώστε από την Ευρώπη των Αγορών που εξυπηρετεί τις τράπεζες και τα οικονομικά συμφέροντα να περάσουμε στην Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων, που θα σέβεται την ιστορία, τις παραδόσεις και τις εθνικές ανάγκες των κρατών μελών και θα προωθεί τα δικαιώματα των ευρωπαίων πολιτών.
Ο Ελληνικός λαός ξέρει ποιος τον υπερασπίστηκε, ανυποχώρητα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Γνωρίζει ότι και στη νέα Ευρωβουλή θα συνεχίσουμε τον υπέρ της Πατρίδας αγώνα, για να ακυρωθεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, να επιβληθούν οικονομικές και διπλωματικές κυρώσεις στην Τουρκία, ώστε να σταματήσει να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και για να αναγνωριστεί η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Ο λαός μας γνωρίζει ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε Εθνική Ελλάδος στην Ευρωβουλή. Και γι’ αυτό θα εκφραστεί αναλόγως στην κάλπη.
Σ.Σ. Με ερωτούν πολλοί αναγνώστες, γιατί και πως επέλεξα μεταξύ των άλλων Ερωβουλευτών και δημοσιεύω επί χρόνια τις ελληνικότατες θέσεις και παρεμβάσεις του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, στη Φωνή της Κορινθίας και τους απαντώ Γιατί οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο δεν ψηφίζουν τα Ελληνικά ενδιαφέροντα, αλλά τα συμφέροντα του Διεθνούς Πολιτικού κατεστημένου. Το παραπάνω άρθρο τα λέγει όλα. Μαζί σας Έλληνα Κύριε Μαριά. Η ψήφος μας και ο σταυρός μας σας ανήκει!.

Δεν υπάρχουν σχόλια