Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Η Ειρηνική κατάληψη της Ελλάδας με την ανοχή πολιτικών μας...



Εκρηκτικές διατάσεις έχει λάβει το ζήτημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του αρμόδιου υπουργείου, αλλά και ανεπίσημα, που είναι ακόμη πιο τραγικά. Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, μάλιστα είχε συλλάβει το πρόβλημα και προειδοποίησε εγκαίρως, αλλά η Κυβέρνηση Τσίπρα στην αρχή της εξουσίας της, αλλά και αργότερα διέλυσε όλη την προσπάθεια προηγουμένων Κυβερνήσεων να τιθασέψουν το ορμητικό ποτάμι των λαθρομεταναστών. Παρεμβαίνοντας στην Βουλή ο ΥΠΕΣ είχε πεί ότι «κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015 παρατηρείται αύξηση κατά 130% των προσφύγων σε σχέση με πέρυσι, ενώ σήμερα τα νούμερα είναι ακόμη πιο μεγάλα.
Επίσημες πληροφορίες έχουν αναφέρει ότι στην Τουρκία βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια Σύριοι πρόσφυγες και οι μισοί από αυτούς είναι στα παράλια. Στην Ιορδανία βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου 4,5 εκατομμύρια». Το σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι οι πρόσφυγες «πρέπει να πάνε προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με διαδικασίες φαστ – τράκ να βγάλουν 3μηνες άδειες παραμονής για να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν, ώστε να μη γίνει η χώρα μας θέατρο μαζικής μετάβασης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, κινήθηκε αρχικά προς την ορθή κατεύθυνση, αλλά δεν υλοποιήθηκε, αφού κάποιοι απεργάζονται την Ειρηνική Κατάληψη της Ελλάδας και φυσικά την αποεθνοποίησή της.
Το Δόγμα Οζάλ, ο οποίος είχε ισχυρισθεί παλαιότερα τα “Περί Διάλυσης της Εθνολογικής και Κοινωνικής συνοχής. της Ελλάδος”, βρίσκεται από ετών σε πλήρη εφαρμογή. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς». Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Πότε με ομαδικές εκτελέσεις, άλλοτε με εκτοπίσεις Λαών και σήμερα με την πιο δόλια παρεμβολή στα εσωτερικά ενός γειτονικού Κράτους. Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Sabah, (13/8).
Δυστυχώς, το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, παρεμβαίνει σήμερα με τις εξελεγκτικές επιτροπές μόνο για προβλήματα, που άπτονται της Οικονομίας, χωρίς να αγγίζει περιπτώσεις Εθνικών εγκλημάτων όπως είναι αυτό της αποδοχής Συνθήκης Σέγκεν και Δουβλίνου. Από την Κυβέρνηση Τσίπρα δεν περιμένουμε να δούμε κάποια κίνηση να προστατέψει πραγματικά τη χώρα. Εδώ και τώρα, να προβεί σε μονομερή καταγγελία των παραπάνω συνθηκών, για τις οποίες δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνικός Λαός... Θα βρεθεί άραγε ο επόμενος άξιος μίας τέτοιας αποστολής;

«Ο Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια