Header Ads

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ


Σόρος Κίνδυνος για την Ελλάδα...

Οι ενημερωμένοι Έλληνες πολίτες όταν ακούνε το όνομα του Τζορτζ Σόρος, συνειρμικά το μυαλό τους πηγαίνει σ έναν διεθνή Χρηματιστηριακό, Επιχειρησιακό και κυβερνητικό τζογαδόρο κρατών και εμπολέμων καταστάσεων. Ειδικά για τη χώρα μας, θεωρείται ως η μεγάλη απειλή, που εποφθαλμιά τη Μακεδονία μας. Έχει εγκαταστήσει στη γειτονική FYROM δεκάδες – όπως λέγεται – Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και δια μέσου αυτών διαφθείρει πρόσωπα και καταστάσεις σε βάρος της Ελλάδας, δίνοντας το φιλί της ζωής στις διαχρονικές παράλογες Κυβερνήσεις των Σκοπίων. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα pygmi.gr, συνεχίζει το ύπουλο διαβρωτικό παιχνίδι σε βάρος της χώρας μας
Μετά τις χορηγίες εκατομμυρίων ευρώ σε πετρέλαιο-ελεημοσύνη για να ζεσταθούν οι κρύες αίθουσες των δημόσιων σχολείων της χώρας με ιδιαίτερη προτίμηση τη Μακεδονία μας, φροντίζει με τους ανθρώπους του ώστε να εξαρτώνται από τους… χορηγούς τους. Το παγκοσμιοποιητικό ίδρυμα Open Society Foundation επανέρχεται με νέες ανθρωπιστικές δράσεις. Ο ιδρυτής του, μεγαλοεπενδυτής-παγκοσμιοποιητής, Τζορτζ Σόρος, αναλαμβάνει τώρα και το πατρονάρισμα των λαθρομεταναστών, που αφήνονται ελεύθεροι από τα κέντρα κράτησης με το δικό του δίκτυο Solidarity Now.
Ταυτόχρονα, στις άμεσες προτεραιότητες του… «φιλάνθρωπου επιχειρηματία» είναι και η χρηματοδότηση startup επιχειρήσεων και η εύρεση εργασίας στους άνεργους νέους με αντάλλαγμα εννοείται το «μάντρωμα» και την εξάρτηση ελεύθερων επαγγελματιών σε πολυεθνικές. Στα «φιλανθρωπικά κέντρα» του Τζορτζ Σόρος βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά χιλιάδες παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι αναζητούν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, νομική συμβουλευτική υποστήριξη, εκπαίδευση, βοήθεια στην εξεύρεση εργασίας αλλά και κοινωνική – ψυχολογική στήριξη. Ο καθένας μπορεί να διαβλέψει πως αυτού του είδους η ενέργεια, που συμβαίνει με την εκχώρηση δικαιώματος, αν όχι συνέργεια της Κυβέρνησης, βάζει της βάσεις μίας μελλοντικής – όχι μακράν - στρατολόγησης ισλαμιστών μέσα στην πατρίδα μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ασφάλεια της Ελλάδας και των Πολιτών της..
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, καθώς μέσαμ σε ένα χρόνο, οπότε άνοιξε το Κέντρο Αλληλεγγύης στην Αθήνα, το είχαν επισκεφθεί 11.000 άνθρωποι, εκ των οποίων το 75% είναι λαθρομετανάστες, οι οποίοι αυξάνονται διαρκώς λόγω των απελευθερώσεων από τα κέντρα κράτησης με τις αψυχολόγητες ενέργειες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως θα πρέπει να απασχολήσει τους Κυβερνώντες το όλο πρόβλημα, ώστε να μπει φραγμός σε ό,τι απέμεινε στο ξέφραγο αμπέλι, που λέγεται ΕΛΛΑΣ ;
Το πρόβλημα είναι εκ των ουκ άνευ. Η άφιξη λαθρομεταναστών δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει όσο δεν καταγγέλλονται οι Συμφωνίες για Μάαστριχτ και Δουβλίνο. Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι προβληματικών χωρών θα έρχονται συνεχώς στην Ευρώπη κάθε χρόνο και θα επιβαρύνουν με τεράστια χρηματικά ποσά τη χώρα μας, που λόγω των συμφωνιών θα τους φορτώνεται διαλύοντας τον κοινωνικό της ιστό, αυξάνοντας στα ύψη τα κρατικά έξοδα, την ανεργία και την εγκληματικότητα.

Οι Εταίροι μας δρουφάνε το αίμα…

Έχουν παρέλθει περίπου εννέα χρόνια από την επιβολή του Μνημονίου για το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος και ακόμη δεν έχει φανεί κάποιο φως, παρά τα δυσβάστακτα και αντεθνικά οικονομικά μέτρα, που ελήφθησαν. Η Τρόικα, δηλαδή οι εκπρόσωποι των δανειστών - Τοκογλύφων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που ελέγχεται από τις ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αποδεικνύεται στην πράξη ΔΕΝ θέλησαν ποτέ και δεν θέλουν να « ξεχρεώσουμε ». Το «Φάρμακο» που μας δίνουν οδηγεί εκ του ασφαλούς σε πτώχευση, εξαθλίωση των Ελλήνων Πολιτών και απώλεια της Εθνικής μας περιουσίας και Ανεξαρτησίας. Αυτό επιδιώκουν οι Ανθέλληνες σύμμαχοι μας τύπου Μέρκελ και Σόϊμπλε, αλλά και Κριστίν Λαγκάρντ.
Ας δούμε, όμως, μια ιστορική αναδρομή σε παρόμοιες ημέρες μεγάλου χρέους της χώρας μας: Το 1853 περισσότεροι από 15.000 Άγγλοι και Γάλλοι πεζοναύτες αποβιβάστηκαν στον Πειραιά και επέβαλαν μια 10ετή αιματηρή κατοχή σε ένα ελεύθερο κράτος, επειδή αδυνατούσε να πληρώσει ή να έρθει σε διευθέτηση με τους χρηματιστές του για το δημόσιο χρέος. Μετά από εννέα χρόνια, το 1862, ο λαός εξεγέρθηκε, έδιωξε τα κόμματα της κατοχής, που ήταν το αγγλικό και το γαλλικό, έδιωξε τον Οθωνα και έβαλε τις βάσεις ενός νέου Συντάγματος. Ακολούθησε στα 1893 το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του Χαριλάου Τρικούπη , επειδή αρνηθήκαμε να παραχωρήσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας και το δημόσιο ταμείο» στους δανειστές. Οι ομολογιούχοι τότε με σύμμαχο το παλάτι, το οποίο κατείχε Ελληνικά Ομόλογα, «προκάλεσαν »τον γνωστό στημένο πόλεμο του 1897, με σκοπό που επιτεύχθη, να κερδισθεί ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος της χώρας, στα 1898.
Στην συνέχεια είχαμε νέα χρεωκοπία το 1932 , όπου κλείσανε τα 2/3 των σχολείων, απολύθηκαν πάνω από τα 2/3 των εκπαιδευτικών και οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι της διοίκησης, για να πληρώσουν τους δανειστές, ενώ , απαγορεύτηκε η συνδικαλιστική δράση, μέχρι που το 1938 ο Ιωάννης Μεταξάς, ως Πρωθυπουργός, αρνήθηκε να εξοφλήσει το δημόσιο χρέος στο Βέλγιο, το οποίο προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της εποχής και δικαιώθηκε επικαλεσθείς τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού, έναντι των δανειστών, που είχαν εισπράξει στο πολλαπλάσιο τα δάνεια. Τα υπόλοιπα έως σήμερα είναι πιο γνωστά. Τι συμβαίνει σήμερα , σχετικά με τα ανωτέρω; Μήπως το ΕΥΡΩ πλέον , στηρίζει μια ευρωπαϊκή πολιτική, που σκοπό έχει να περιορίζει συνέχεια την Εθνική κυριαρχία των αδύναμων εξ αρχής κρατών μελών .. προς χάριν δήθεν μιας Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης; Τούτο φαίνεται να το έχει αντιληφθεί και ο κύριος Βαρουφάκης, γιατί όμως, δεν το έχει προβάλλει έντονα έως σήμερα; Ποίοι ωφελούνται; Από τότε που γίναμε «ελεύθερο κράτος » δεν ξεφύγαμε από αυτόν τον μηχανισμό οικονομικού ελέγχου της χώρα μας , απλά , άλλαζαν οι πρωταγωνιστές, ντόπιοι και ξένοι, για τους δικούς τους λόγους…

Δεν υπάρχουν σχόλια