Header Ads

Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλατζής μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ,είπε μεταξύ άλλων...


ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ,είπε μεταξύ άλλων...
Λίγες μέρες πριν, οι δημότες της Νεμέας οδηγηθούν στις κάλπες, για να εκλέξουν τη Νέα Δημοτική Αρχή ο απερχόμενος δύο φορές εκλέγμένος Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής, αποκαλύπτει στο korinthosnews τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, για να δοθεί ¨ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ¨ όπως χαρακτηριστικά είπε… Όσο για το δαχτυλίδι διαδοχής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όπως μας είπε, τέτοιο θέμα και πρόσθεσε πως όποιος θέλει ας βάλει υποψηφιότητα, αφού άλλωστε αυτός που κρίνει είναι ο λαός.
ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΩ,,είπε μεταξύ άλλων και τόνισε την μεγάλη προίκα που αφήνει πίσω του στην επόμενη δημοτική αρχή,που θα προκύψει από τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου. Μιλάει για το παράπονό του και την συμπεριφορά «συγκεκριμένων» υπαλλήλων του δήμου και όχι από όλους και για πρώτη φορά αποκαλύπτει δημόσια ότι έχει δεχθεί επίθεση και ξυλοδαρμό από συμπολίτες του.
Δεν έκρυψα ποτέ την κομματική μου ταυτότητα μας είπε και συνέχισε: Παρόλα αυτά οι πόρτες των υπουργείων ήταν πάντα ανοιχτές γι αυτό και στον δήμο ήρθαν τα περισσότερα κατά κεφαλήν χρήματα από τους άλλους δήμους.

Πηγή: korinthosnews 30-04-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια