Header Ads

Αυθεντικός και αυθόρμητος ο Αννίβας καθήλωσε το κοινό στο Αλκυών


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Κίνηση» και ο απολογισμός του Δημάρχου, Αννίβα Παπακυριάκου στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Αλκυών.
Ο Δήμαρχος, απέφυγε τους έτοιμους λόγους και τους επικοινωνιακούς πλεονασμούς και μίλησε από καρδιάς και χωρίς κείμενο σε ένα κοινό το οποίο τον παρακολούθησε με προσοχή για δυο περίπου ώρες.
Ο Δήμαρχος έκανε έναν εκτεταμένο απολογισμό της θητείας του, τονίζοντας τα έργα και τις δράσεις της 5ετίας που πέρασε, σημείωσε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει μπροστά την περιοχή μέσα στα πλαίσια ενός δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος
και έδωσε ένα πρώτο στίγμα για αυτά που μπορούμε να περιμένουμε.
Παράλληλα, έγινε και η πρώτη παρουσίαση 32 υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων αλλά και υποψήφιων στα τοπικά συμβούλια.
Ο κόσμος που κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου έφυγε ικανοποιημένος και έχοντας πλέον μία πιο καθαρή εικόνα τόσο αυτών που μπορεί να περιμένει αλλά και έχοντας γνώση για τις σαφείς διαχωριστικές γραμμές, ανάμεσα στο συνδυασμό του Δημάρχου και αυτούς των υπολοίπων.
Ήταν μία απόδειξη ότι ο Αννίβας Παπακυριάκος, παραμένει η πιο σοβαρή και αξιόπιστη επιλογή για την περιοχή και αυτό θα πιστοποιηθεί και στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια