Header Ads

Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΑΞΙΑ : Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΙΑ / ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ!


Πρωταθλητής Ελλά­δας, ύστερα από 34 χρό­νια, ο ΠΑΟΚ και τυπικό, με νίκη 5-0 επί του υπο­βιβασμένου Λεβαδεια­κού, αλλά σε μια γιορτή ανεπανάληπτη, σε φοβε­ρή ατμόσφαιρα που δημι­ούργησαν 30.000 φίλα­θλοι, οι οποίοι έστησαν το τρελό πανηγύρι από πολύ νωρίς στη Θεσσα­λονίκη. 
Το ματς ελάχιστη ση­μασία είχε από τη στιγμή που έγινε 2-0 στο 8’ και έτσι όλοι έψαχναν στο η­μίχρονο να αγοράσουν την αναμνηστική φανέλα από την μπουτίκ της ΠΑΕ που γράφει «ΠΑΟΚ - Πρω­ταθλητής Ελλάδας 2018- 2019». 
Μόλις στο 3’ ο Σάχοφ από κοντό (γύρισμα Σφι­ντέρσκι) έκανε το 1-0 και στο 8’ ο Γιαννούλης κέρ­δισε πέναλτι, με το οποί­ο ο Μπίσεσβαρ έγραψε το 2-0. 
Ακόμη ένα πέναλτι κέρδισε ο ΠΑΟΚ (ανατρο­πή Μάτος), αλλά ο Μπά­γιτς απέκρουσε την μπά­λα σε άσχημη εκτέλεση του Πέλκα (30*). 
Το σόου συνεχίστηκε στο β’ μέρος με κεφαλιά του Βαρέλα από κόρνερ του Πέλκα (3-0 στο 53’) και ύστερα από κόρνερ του Γιαννούλη και κεφα­λιά - πάσα του Βαρέλα προς τον Σάχοφ που έ­γραψε το 4-0 (60’), για να βάλει και τη δική του υπογραφή ο Σφιντέρσκι στο 81΄ από κοντά, κλεί­νοντας τη γιορτή: 5-0! 
Ο λαός του ΠΑΟΚ τραγουδούσε «Σήκωσε το, δεν μπορώ να περι­μένω» και οι παίκτες έδι­ναν το δικό τους σόου, περιμένοντας να τελειώ­σει το ματς, για να αρχί­σει το τρελό πανηγύρι με την απονομή της κούπας του πρωταθλητή στον α­γωνιστικό χώρο της Τού­μπας και όλοι μαζί, αμέ­σως μετά, να κατευθυν­θούν στον Λευκό Πύργο, όπου έγινε η νύχτα μέ­ρα! 
Στα αξιοσημείωτα ό­τι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οργάνω­σε μια καταπληκτική φιέ­στα, όπου τιμήθηκαν οι πρωταθλητές του 1976, του 1985 και οι σημερι­νοί, αλλά και η παρουσί­α του ΙΒάν Σαββίδη, μό­λις έκλεισε το Φύλλο Α­γώνα, ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο, για να γνωρίσει την αποθέωση από όλο το γήπεδο. 
Μια μαγική στιγμή που δεν πρόκειται να ξε­χάσει ποτέ, όπως είπε, ε­νώ την αποθέωση γνώρι­σε και ο Βιεϊρίνια από ό­λο το γήπεδο, όπως και ο Μαλεζάς, που έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Δικέφαλου! 
Είναι η δικαίωση για τον ΠΑΟΚ, που ύστερα α­πό 34 χρόνια σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή και θέτει υποψηφιότη­τα για κατάκτηση του νταμπλ...

 Πηγή: In.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια