Header Ads

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Αθηνά Κόρκα – Κώνστα με τον Πολιτικό και Αυτοδιοικητικό της λόγο είναι παρούσα!...


Η πρώην βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα, Δημάρχου Καλαμάτας, δηλώνει παρούσα και μάλιστα με τον δικό της δυναμικό τρόπο, που έχει κατασταλάξει στο DNA της από την πολυμερή πολιτική της πείρα. Αεικίνητη, όπως πάντα συμμετέχει σε τοπικές πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στο Νομό μας και όχι μόνο. Παράλληλα με το προσωπικό της πρόγραμμα προεκλογικού αγώνα συμμετέχει και στο Κλιμάκιο υπό τον Επικεφαλής κ. Νίκα στις περιοδείες τoυ ανά την Κορινθία.
Ο Πολιτικός Λόγος της συμπολίτισσάς μας έχει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ζει ανάμεσά μας και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κορίνθιοι απ΄ άκρη σε άκρη του Νομού μας. Το Μεταναστευτικό, η ασφάλεια της καθημερινότητας και η έξαρση της εγκληματικότητας, η μεγάλη ανεργία, κυρίως των νέων, που μαστίζει τον τόπο, οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, οι αλλεπάλληλες μεταρρυθμίσεις της Παιδείας, η βαριά φορολογία, η υγειονομική περίθαλψη, η απορρόφηση κονδυλίων από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ελαχιστοποίηση των δημόσιων έργων, η υποβαθμισμένη αντιμετώπιση του εγχώριου και εξωτερικού τουρισμού και η αξιοποίηση της Κορινθιακής Κληρονομιάς στα Ιστορικά, Αρχαιολογικά, Θρησκευτικά και φυσικά προτερήματα της Κορινθίας, αποτελούν τον πυρήνα των δηλώσεων και ομιλιών σε συνάξεις από χωριό σε χωριό και πόλη σε πόλη.
Η Αθηνά Κόρκα στις επισκέψεις της δεν επαφίεται μόνο στη μνημόνευση των παραπάνω θεμάτων, που αγγίζουν τον Κορίνθιο πολίτη, αλλά επεκτείνεται στην ανάδειξη λύσεων και προτάσεων, που είναι εφικτές λύσεις, κυρίως στα προγράμματα και τις χρηματοδοτήσεις της ΕυρωπαΪκής Ένωσης. Όπως μας είπε στενός της φίλος και συνεργάτης, που την ακολουθεί στις επισκέψεις της, ήταν εποικοδομητική η παρουσία της στις περιοδείες με το Κλιμάκιο Π. Νίκα, όπου αναδείχθηκε η ανάγκη αξιοποίησης και ανάδειξης των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, που είχε ξεκινήσει ο πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Λέκκας και παραμένει στον κάλαθο των αχρήστων. Επίσης ουσιώδης ήταν η παρέμβαση στην απαγκίστρωση του Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων, για τον οποίον είχε συμβάλλει στη χρηματοδότηση, ως βουλευτής, το 2006 κ.α.
Η πρώην Βουλευτής, είναι έτοιμη να προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις, πολιτικές σχέσεις και εμπειρίες της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Επικεφαλής του Συνδυασμού Π. Νίκα, για την πρόοδο και ευημερία των Κορινθίων και ζητάει την ψήφο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια