Header Ads

ΓΚΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Αθανάσιου Γκίκα (κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη), ολοκληρώθηκαν πολύ σύντομα οι διοικητικές διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη των Αξιολογήσεων των Φακέλων Σχεδίων Βελτίωσης στην Περιφέρεια Πελ/σου. Έτσι την Τετάρτη 27-2-2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση με θέμα «Αξιολογήσεις Φακέλων Σχεδίων Βελτίωσης» στο αμφιθέατρο του Αριστοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη.
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενημέρωσε τους αξιολογητές και τις Διεθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας , στα πλαίσια της συνεργασίας και της αλληλοπληροφόρησης. Στόχος της συνάντησης ήταν η έγκαιρη έναρξη των αξιολογήσεων και η έγκρισή τους στα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται, προς όφελος του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και των παραγωγών.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Γκίκας, όπου μετέφερε το ενδιαφέρον του κ. Περιφερειάρχη για την τις επενδύσεις στον Πρωτογενή τομέα. Ευχαρίστησε την ΔΑΟ της έδρας για την εξαιρετική οργάνωση σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου 6.1.1, τις ΔΑΟΚ της Περιφέρειας και όλους τους συμμετέχοντες αξιολογητές και τόνισε ότι με την μαζική συμμετοχή των αξιολογητών η επιτυχής εφαρμογή του μέτρου 6.1.1 είναι δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια