Header Ads

Δραστηριότητα του βουλευτή Χρίστου Δήμα : Συμμετείχε σε Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη


Ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχε στο συνέδριο που διοργάνωσε το Ίδρυμα Φρ.Νάουμαν, το Παν.Μακεδονίας & το Γενικό Προξενείο της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη. Ο κ. Δήμας και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που ήταν πολιτικοί από χώρες των Βαλκανίων και ακαδημαϊκοί, μίλησαν για τη συμφωνία των Πρεσπών, τη μετανάστευση και το Brexit.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Χρίστος Δήμας ανέφερε: «Η Κυβέρνηση είχε τη δυνατότητα -εδώ και καιρό- να καλύψει με ορθολογικό τρόπο και προγραμματισμό τα κενά και τις ανάγκες στο σύνολο της Δημόσιας διοίκησης. Όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά έκανε ρεκόρ στις προσλήψεις αμφιλεγόμενων μετακλητών υπαλλήλων και συμβούλων. Σήμερα, επιλέγουν να υποσχεθούν χιλιάδες νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, σε προεκλογική περίοδο, προσπαθώντας να καλλιεργήσουν προσδοκίες σε χιλιάδες συμπολίτες μας, που δεν έχουν εργασία. Με τον τρόπο αυτό, ευελπιστούν, πως ο κόσμος θα ξεχάσει την αποτυχημένη τετραετία τους και την καταστροφική υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για ακόμα μία φορά, όχι μόνο υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών, αλλά λειτουργούν εις βάρος της χώρας. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, η νοοτροπία αυτή θα ηττηθεί πολύ σύντομα».
Ο βουλευτής, Χρίστος Δήμας την περασμένη εβδομάδα έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η γραμματεία διεθνών σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωπαϊκή ασφάλεια και το κοινό μας μέλλον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας κα Ούρσουλα Φον Ντερ Λεγιεν.
Το τριήμερο των Αποκρεών και της Καθαράς Δευτέρας ο Χρίστος Δήμας ήταν στους Αγίους Θεοδώρους, στο Κιάτο και στη Νεράντζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια