Header Ads

Έξω από τα δόντια : Χρήση στο δικαίωμα μη συμμετοχής σε εμπόλεμο κάλεσμα...


Το ΝΑΤΟ, στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα από άλλο σκοπό ξεκίνησε και αλλού έχει καταλήξει τις τελευταίες δεκαετίες. Ιδρύθηκε για την αντιμετώπιση επιθετικού Πολέμου, δηλαδή με σκοπό Αμυντικό των Κρατών Μελών, αλλά περί το τέλος της δεκαετίας του 80, τροποποίησε το Δόγμα του και από Αμυντικό Σύμφωνο έγινε Επιθετικό, δίνοντας το δικαίωμα Επιθετικού Πολέμου με το πρόσχημα της επιβολής Ειρήνης, κατά το δοκούν.
Δείγμα του νέου δόγματος αποτελούν οι Πολεμικές παρεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην άλλοτε Γιουγκοσλαβία, την οποία διέλυσε εις τα εξ ων είχε συντεθεί, το μακρινό Αφγανιστάν, όπου ελέγχεται έκτοτε η διακίνηση με αεροσκάφη της CΙΑ το εμπόριο ναρκωτικών, το Ιράκ, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς και διαμελίζεται επί των ημερών μας, η Λιβύη, η Συρία, οι παρεμβάσεις στην Ουκρανία και άλλες περιπτώσεις .
Αυτή την χρονική συγκυρία, στην περιοχή της Ουκρανίας και στη Μέση Ανατολή, υπάρχει μεγάλη Πολεμική εκστρατεία με Όργανο της παγκόσμιας ελίτ τους μισθοφόρους Ισλαμοφασίστες, που δρα σε βάρος των κρατών της Συρίας, του Ιράκ και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει. Τα βαθύτερα αίτια και το σκοπό αυτής της Μεγάλης Επιχείρησης έχουν αναλυθεί επαρκώς από την εφημερίδα μας. Αιτία που γράφουμε αυτό το πόνημα, είναι η παρακάτω.
Ο Υπερατλαντικός Οργανισμός, έχει ήδη κινητοποιήσει δυνάμεις στις επίμαχες περιοχές και όπως είδαμε σε δημοσιογραφικές δηλώσεις αρμοδίων παραγόντων, πρόκειται να οργανώσει αποστολή δυνάμεων και από άλλες χώρες – μέλη. Δημιουργούνται, κατά τα ειωθότα, οι κατάλληλες συνθήκες και εντός ολίγου θα κληθούμε κι΄ εμείς να συμμετάσχουμε στην παρέμβαση. Παράλληλα οι «άσπονδοι φίλοι μας μεθοδεύουν τον τεμαχισμό της Ελλάδας στα Βόρ. Σύνορά μας με μία «Κυβέρνηση του πάρτα όλα».
Η Ελλάδα αυτή την περίοδο βρίσκεται κάτω από την εσωτερική Οικονομική κρίση, που μαστίζει θανάσιμα το Ελληνικό Κράτος και τον Ελληνικό Λαό. Έχει με το μέρος της το ηθικό δικαίωμα να αρνηθεί την οποιαδήποτε συμμετοχή σε μελλοντικό σχετικό κάλεσμα του Οργανισμού. Δεν μπορεί να επιβαρυνθεί άλλο, αφού οι Ένοπλες Δυνάμεις της έχουν δεχθεί επικίνδυνο Οικονομικό πλήγμα από τις περίεργες επιλεκτικές περικοπές. Η τυχόν συμμετοχή της Κυβέρνησης θα βρει οπωσδήποτε αντιμέτωπη τη Λαϊκή βούληση, αλλά το κακό ήδη γίνεται και είναι ανεπίστρευτο..

Δεν υπάρχουν σχόλια