Header Ads

Γ ' ΕΘΝΙΚΗ / Η «Μπάρτσα» ΕΠΑΙΞΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΕ / Αιγάλεω – ΠΑΣ Κόρινθος : 3-2


Σε έναν επεισοδιακό αγώνα με ξύ­λο στην κερκίδα και στο γήπεδο με α­νατροπές 
Στον 7ο όμιλο και τη 19η αγωνι­στική, το πρωτοπόρο Αιγάλεω ύστε­ρα από επεισοδιακό αγώνα κατάφερε να επικρατήσει 3- 2 επί του δυναμι­κού ΠΑΣ Κόρινθος που έπαιξε το παι­χνίδι της χρονιάς του, με ανατροπή. Στο σκορ προηγήθηκαν μόλις στο 6΄ οι Κορίνθιοι με τον Ράπτη, για να ισο­φαρίσει άμεσα στο 10΄ ο Γονδουλάκης με πέναλτι. Στην επανάληψη και συ­γκεκριμένα στο 52΄ο Κατσούκης έδω­σε εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΣ Κό­ρινθος.. Ευθύς με το τέρμα του ΠΑΣ σημειώθηκαν επεισόδια στην κερκί­δα, τα οποία μεταφέρθηκαν και στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα την επί τρίλεπτο διακοπή του αγώνα. 
Στο Αθλητικό ρεπορτάζ της mikri liga αναφέρεται ότι ο χαμός έγινε στο Αιγάλεω όταν υπήρξαν σοβαρά επει­σόδια ανάμεσα σε παίκτες και παρά­γοντες μεταξύ των δύο ομάδων. Ό­λα άρχισαν μετά το δεύτερο γκολ της Κορίνθου (1-2) κόντρα στο «Σίτι» που πανηγυρίστηκε έξαλλα με αποτελέ­σματα να πέσει αρκετό ξύλο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. H ένταση ξε­κίνησε από τα επίσημα για άγνωστη αιτία χωρίς να αναφερθεί ο πρωταίτι­ος και μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για 3 λεπτά το παιχνίδι. 
Τελικά το Αιγάλεω ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήρε τη νίκη με 3-2. Με αυτή τη νίκη, τρεις αγωνιστι­κές πριν το φινάλε του 7ου ομίλου, το «Σίτι» εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο στη Football League. 
Οι παίκτες του Αιγάλεω αντέτειναν τις προσπάθειες τους , αλλά οι παί­κτες της «Μπάρτσα» άντεξαν στις πι­έσεις μέχρι έξι λεπτά προ της κανονι­κής λήξης του αγώνα Η επίδοξη πρω­ταθλήτρια του 7ου Ομίλου της Μικρής Λίγκας όμως, ισοφάρισε σε 2- 2 στο 84΄ με τον Μπατή και πήρε την νίκη με κεφαλιά του Μπελερή στο 89΄ μέ­σα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων Μετά την νίκη του αυτή το Αιγάλεω ξέφυγε στους +12 βαθ­μούς από τον Ηλυσιακό που έμεινε στο 0 – 0 με τον Άγιο Ιερόθεο και θα ανέβει στην Football League όπου θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά , αφού με τη νίκη του με 3-2 επί της Κορίνθου κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτά­θλημα του 7ου ομίλου στην Γ’ Εθνι­κή. Θυμίζουμε ότι την τελευταία φο­ρά που η ομάδα των Δυτικών Προα­στίων αγωνίστηκε στη Β’ εθνική ήταν την περίοδο 2007-08, όταν και είχε υ­ποβιβαστεί σε ισοβαθμία (39 β.) με Ο­λυμπιακό Βόλου και Καστοριά. 
Γενικά ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με ωραία γκολ και ανατρο­πές, το Σίτι πήρε με επεισοδιακό τρό­πο το τρίποντο, το οποίο και τυπικά το έχρισε πρωταθλητή. Οι Κορίνθιοι βέ­βαια, τα έπαιξαν όλα για όλα και λί­γο έλειψε να φύγουν από το Αιγάλε­ω με το τρίποντο σωτηρίας, αφού μέ­χρι το 84′ κρατούσαν τη νίκη στα χέ­ρια τους. Μεγάλη η προσπάθεια της ομάδας μας, μεγάλη η ατυχία, γι΄αυ­τό θα πρέπει με το ίδιο αγωμνιστικό πάθος να παίξουν και στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές γιατί υπάρχει ακόμη ελπίδα… 

7ος όμιλος (19η αγωνιστική) 

Χαραυγιακός – Πανθηραϊκός 1-2 : (53′ / 60′, 62′) 

Ηλυσιακός – Άγιος Ιερόθεος : 0-0 

ΑΟ Χαλκίς – Άγιοι Ανάργυροι : 0-1 (93′ Γκεμίσης) 

Αιγάλεω – ΠΑΣ Κόρινθος : 3-2 (10′ Γουνδουλάκης πεν, 84′ Μπατής, 89′ Μπελέρης / 6′ Ράπτης, 55′ Κατσούκης) 

Αιολικός – Απόλλων Ερέτριας : 4-0  (38′- 40′ Ποτουρίδης, 57′ Τσουβαλτσίδης, 82′ Καπταγιάννης) 

Θύελλα Καμαρίου – Καλλιθέα : 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια