Header Ads

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων Σπύρος Β. Πανταζής Συμφωνεί και θα αγωνισθεί για ανέγερση σύγχρονου Μουσείου στην Αρχαία Κόρινθο


Κόρινθος 2 Φεβρουαρίου 2019

Κυρία Διευθύντρια της Φωνής της Κορινθίας
Είχα διαβάσει στην έγκριτη εφημερίδα σας πριν από λίγο χρονικό διάστημα μία σοβαρή πρόταση - επισήμανση, που αφορά την ιδιαίτερη πατρίδα μου την ιστορική Αρχαία Κόρινθο. Το κύριο μήνυμα του σχετικού άρθρου ήταν «η ανάγκη να ανεγερθεί ένα σύγχρονο Κτιριακό Συγκρότημα με σκοπό να γίνει Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου και του Δήμου γενικότερα.
Ενθυμούμαι δε ότι είχατε επισημάνει πως αυτό το υπό Μελέτη και ανέγερση Μουσείο να επιλεγεί, ως θέση, να ανεγερθεί παραπλεύρως της ΝΕΟ Κορίνθου – Πατρών στη νότια πλευρά του δρόμου πέριξ του υπάρχοντος κόμβου Αερογέφυρας, ώστε να δίδεται η ευκαιρία ¨Στάσης¨ στα διερχόμενα λεωφορεία και ΙΧΕ αυτοκίνητα, για την επίσκεψη στο Μουσείο με δυνητική περίπτωση, να επισκεφθούν στη συνέχεια οι επιβάτες τον Αρχαιολογικό χώρο, που σήμερα τον παραβλέπουν.
Δεν θα επιμείνω στις λεπτομέρειες, αλλά ως δημότης Κορινθίων, ενεργός πολίτης και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου έχω ενδιαφέρον και θέληση γι αυτό δηλώνω ότι:
Η πρόταση της εφημερίδας σας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και εφόσον οι δημότες μου δώσουν τη δύναμη θα έχω το θέμα αυτό, ως πρωταρχικό ανάμεσα στα τόσα άλλα θέματα και προβλήματα που υπάρχουν και περιμένουν τη λύση τους. Ούτως ή άλλως θα ζητήσω τη συνδρομή του κ. Νανόπουλου στην έρευνα τυχόν προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χρηματοδότηση του έργου κι αυτό γιατί έχει ασχοληθεί και γνωρίζει τον χειρισμό προγραμμάτων από την προηγούμενη θετική θητεία του, ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Με σεβασμό και εκτίμηση στην εφημερίδα

Σπύρος Β. Πανταζής

Επιχειρηματίας της Κορίνθου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων \ Με τη Συμμαχία Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια