Header Ads

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ / Δήμαρχος Κορινθίων - Αλέξ. Πνευματικός : Η Υδροδότηση θα μείνει στην Ιστορία & έχει την δική μας υπογραφή!


Κόρινθος, 14-02-2019 : Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός για τα θέματα που συζητήθηκαν στην την προηγούμενη ημέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα της Υδροδότησης της Δ.Ε. Άσσου – Λεχαίου και γενικότερα για την υδροδότηση με ποιοτικό πόσιμο νερό ολόκληρου του Δήμου Κορινθίων.Ο κ. Δήμαρχος επισήμανε ότι κάποιοι έχουν επιλέξει σε κεντρικό προεκλογικό θέμα την υδροδότηση, κάτι που με χαρά ανταποκρίνεται η Δημοτική Αρχή γιατί είναι ένα θέμα που το γνωρίζει πολύ καλά είπε ο κ. Δήμαρχος και έφερε ως παράδειγμα τον Πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος με τον ουραγό της βαθμολογίας.Είμαστε υπερήφανοι για το μεγαλειώδες έργο που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή με τον ίδιο στο τιμόνι του Δήμου, είτε ως Καποδιστριακού, είτε ως Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων τόνισε ο κ. δήμαρχος.
Αφού έκανε μια μικρή αναδρομή της πορείας της υδροδότησης, και στα προβλήματα που υπήρχαν στην υδροδότηση και εξηγήσαμε είπε ο κ. δήμαρχος για το μεγάλο έργο όπου αυτό που δεν έγινε δεκαετίες πάνω από 100 χρόνια, το λύσαμε εμείς, ως Δημοτική Αρχή, πρόσθεσε ο κ. δήμαρχος.
Ο Δήμος Κορινθίων έχει το μεγαλύτερο διασυνδεδεμένο δίκτυο σε έκταση σε όλη την Ελλάδα, και είμαστε υπερήφανοι γιατί κάνουμε μια διαχείριση πολύ σημαντική ειδικά τον τελευταίο διάστημα. Ο κ. δήμαρχος αναφέρθηκε στην παρουσία κατοίκων της περιοχής και η δυνατότητα που τους δόθηκε να ακουστούν οι απόψεις τους. Είναι μεγάλο επίτευγμα που σήμερα υδροδοτούμε ολόκληρο τον Δήμο με νερό Στυμφαλίας επισήμανε ο κ. δήμαρχος.
Ο κ. Πνευματικός μίλησε και για τα σχέδια θωράκισης της Πόλης με ακόμα δύο εναλλακτικές διαδρομές – δύο διαφορετικούς αγωγούς, από την Τενέα και από τον Άσσο. Το έργο που κάναμε για την Υδροδότηση του Καλλικρατικού Δήμου θα μείνει στην Ιστορία και θα έχει την δική μας υπογραφή! τόνισε ο κ. δήμαρχος.
Ο κ. Δήμαρχος τέλος έδωσε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο – απάντηση του Συνηγόρου του Καταναλωτή σε επιστολή ενός πολίτη που όμως αν και ήταν παρόν στην συνεδρίαση δεν αναφέρθηκε στο έγγραφο όπως είπε …

Δεν υπάρχουν σχόλια