Header Ads

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 7ος όμιλος / ΠΑΣ Κόρινθος – Α.Σ. Χαραυγιακός : 0–1 / Με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 84 λεπτό


Άτυχος υπήρξε ο ΠΑΣ Κόρινθος την 16η αγωνιστική ημέρα του 7ου Ομί­λου της Γ Εθνικής κατηγορίας, αφού έχασε στο γήπεδο της Ιωνίας, στην έδρα του, με σκορ 0 -1 στο 84΄από τον Χαραυγιακό με εύστοχο πέναλ­τι του Κατσιάνου. Ο αγώνας ξεκίνη­σε με τις δύο ομάδες να έχουν δώ­σει μεγάλη σημασία στην άμυνα και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με επιθε­τικές ενέργειες που κατά΄τεκμήριο α­ποκρούονταν από τους αμυνόμενους. Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο πραγματοποιήθηκαν καλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες με κλα­σική περίπτωση στα πρώτα λεπτά του αγώνα στην εστία των φιλοξενούμε­νων, που δεν έφερε το ποθητό αποτέ­λεσμα, ενώ στο 64΄είχαμε δοκάρι, που ξέφυγε ξυστά άουτ από το τέρμα του Χαραυγιακού. 
Με την επανάληψη στο δεύτερο η­μίχρονο ο αγώνας παρουσίαζε την ίδια εικόνα με αυτήν του πρώτου μέρους. Οι γηπεδικές φάσεις διαδέχονταν η μί­α την άλλη και όλα έδειχναν ότι πάμε για ισοπαλία. Όλα αυτά μέχρι το μοι­ραίο λεπτό, λίγα λεπτά πριν την κανο­νική λήξη του αγώνα, που ο διαιτητής είδε πέναλτι από ανατροπή αμφισβη­τούμενη, αν η αρχή της έγινε εκτός ή μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Κό­ρινθος, όπου ο παίκτης του Χαραυγια­κού βρέθηκε μετά από άϋλο σκούντη­μα και βαρελάκια. Το κτύπησε ο ίδιος παίκτης και άνοιξε το σκορ υπέρ της ομάδας του σε 1-0. 
Αποτέλεσμα της νίκης της ομάδας των Αθηνών ήταν οι έξαλλοι πανηγυ­ρισμοί Παραγόντων, οπαδών και παι­κτών, αφού με τη συγκυρία και των άλλων αποτελεσμάτων ξέφυγαν κα­τά μία θέση από την επικίνδυνη ζώνη υποβιβασμού. Φυσική κατάληξη ήταν να πάρει τη θέση των φιλοξενούμε­νων κάτω από τη ζώνη του υποβιβα­σμού. Θα ήταν παράλειψη, αν δεν α­ναφέρουμε ότι με δύο συνεχόμενους αγώνες στην έδρα μας είχαμε καλύτε­ρη ελπίδα, κάτι που βάρυνε τις καρ­διές των φιλάθλων του ΠΑΣ Κόρινθος. 
Να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα του Χαραυγια­κού, όλως παραδόξως, έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία. 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ( Βασιλόπουλος Ι­ωάννης) : Λουριώτης, Καραγιάννης, Ντόκο, Νέδος, Βελέντζας, Δόσης, Ι­ορδανίδης, Σιδέρης,Μαναριώτης, Ρά­πτης, Τσακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια