Header Ads

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ : Στο πόδι όλη νύχτα απόψε 5/6-2-2019 οι κάτοικοι της «Μεσοποταμίας»


Η ανικανότητα και η ανυπαρξία του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτική αρχής, σε όλο της το μεγαλείο.Παρότι το Κράτος ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των πολιτών, μετά τις καταστροφές που σημειώθηκαν στη περιοχήμας, την 29/30-9-2018 και χρηματοδότησε με 1.00.000 ευρώ περίπου τη κατασκευή έργων για αποκατάσταση της ευρύτερης περιοχής, όπου προέκυψαν προβλήματαδεν έγινε μέχρι σήμερα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. [Φαίνεται προκύπτουν «προβλήματα» με τις αναθέσεις σε ημέτερους και τις παρεμβάσεις εξωθεσμικών παραγόντων που διεκδικούν και αυτοί κομμάτι της πίττας].
-Στο πόδι όλη νύχτα απόψε -5/6-2-2019- οι κάτοικοι της «Μεσοποταμίας», εκεί που διέρχεται ο ποταμός Κύριλλος, στη πόλη του Κιάτου, για να «σώσουν» τον εαυτό τους και τις περιουσίες τους, από τα διαφαινόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας, τα οποία δυστυχώς συνεχίζονται. Οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων εξακολουθούν να περνάνε μια τραγωδία από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται στη περιοχή μας.
-Τον Δεκέμβριο του 2013, λόγω και τότε έντονων βροχοπτώσεων σημειώθηκαν στη περιοχή μας και ειδικότερα στη παραποτάμια περιοχή που διέρχεται ο Κύριλλος ποταμός,πολλά και σοβαρά προβλήματα στις υποδομές, σε όλα τα επίπεδα.Σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή, σε οικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, αυτοκίνητα, υποδομές , δίκτυα, γέφυρες φρεάτια κ.λ.π. ανατολικά και δυτικά που διέρχεται ο Κύριλλος ποταμός.
-Πέρασαν [5] χρόνια και όπως προαναφέραμε γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, την 29/30-9-2018. Είχαμε ακριβώς τις ίδιες καταστροφές και σοβαρά προβλήματα, σε μεγαλύτερη έκταση και εντονότερη μορφή και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έγινε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, δεν ελήφθη κανένα μέτρο και δεν έγινε κανένα έργο για να αποτραπούν παρόμοιες καταστροφές.
-Οι Δημότες της πόλης του Κιάτου και όλης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σικυωνίωνπου επλήγησαν σοβαρά και έχασαν περιουσίες, πέρα από το γεγονός των πολύ σοβαρών κινδύνων για την σωματική τους υγεία και ακεραιότητα, ερωτούν τον επικεφαλής και συνολικά τη Δημοτική αρχή, τι ενέργειες έκαναν πρόσφατα, αλλά και τόσα χρόνια, από τις υποχρεώσεις που έχουν και απορρέουν από την ιδιότητα που έχουν, προκειμένου να αποτραπούν οι μεγάλες αυτές καταστροφές.
-Βέβαια απάντηση δεν θα πάρουν, αλλά να είναι βέβαιοι ο επικεφαλής και τα στελέχη της Δημοτικής αρχής δε θα αποφύγουν τις πολιτικές και φυσικά τις ποινικές τους ευθύνες, γι αυτή την τραγωδία που περνάνε οι Δημότες και ο τόπος μας.
ΚΙΑΤΟ 6 -2 -2019

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΤΗΛ. 6937056614

Email : nikos.zacharopoulos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια