Header Ads

Η γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου στο Top-10 του Europa League


Το γκολ με βολ πλανέ που πέτυ­χε ο Λάζαρος Χριστοδουλόποιυλος στο ματς του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ συμπεριλήφθηκε από την UEFA στα 10 καλύτερα της φά­σης των ομίλων του φετινού Europa League 

in.gr 25 Δεκεμβρίου 2018 

Ο καμβάς του φετινού Europa League έχει και ελληνική πινελιά. Το θεαματικό γκολ που πέτυχε ο Λά­ζαρος Χριστοδουλόπουλος με βολ πλανέ στο ματς Ολυμπιακός – Ντου­ντελάνζ (5-1) συμπεριλήφθηκε στο top 10 της φάσης των ομίλων. 
Στο παιχνίδι με την ομάδα από το Λουξεμβούργο ο Φορτούνης ελί­χθηκε έξω από την περιοχή των φι­λοξενούμενων, έκανε το γύρισμα α­πό δεξιά και ο Λάζαρος με ένα κατα­πληκτικό εναέριο βολ πλανέ έστει­λε την μπάλα συστημένη τα δίχτυα του Μπονεφουά, διαμορφώνοντας σε εκείνο το σημείο το 3-0. 
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πριν από λίγες ημέ­ρες πέτυχε μια μυθική νίκη επί της Μίλαν (3-1) και πανηγύρισε την τε­ράστια πρόκριση στην επόμενη φά­ση του Europa League. 
Η UEFA, λοιπόν, μετά τη συμπλή­ρωση της φάσης των ομίλων ξεχώρι­σε τα 10 καλύτερα γκολ, στα οποία βρίσκεται και αυτό του Λάζαρου και καλεί τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» να ψηφίσουν το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια