Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ : Η Συνέντευξη του Π. Καμμένου στο STAR

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο κανάλι του STAR παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρώην πλέον ΥΠΕΘΑ , Πάνος Καμμένος. «Καμία χρήση του όρου «Μακεδονία»» επέμεινε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, χαρακτηρίζοντας «αντισυνταγματική» την Συμφωνία των Πρεσπών. «Επιμένουμε: καμία χρήση του όρου Μακεδονία. Θα κάνω οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η συμφωνία. Η κυρία Κουντουρά με πρόδωσε, μία πολιτικός που προέρχεται από την δεξιά», είπε με έντονο ύφος ο Πάνος Καμμένος, αποκαλώντας «καραγκιοζιλίκια» τα όσα γίνονται με τους βουλευτές του που εξ αποστάσεως λένε πως θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Οι βουλευτές που φεύγουν από εμένα, με πουλάνε.; Διαφωνώ με τον κ. Τσίπρα στον όρο Μακεδονία. Εμένα με πουλάνε αυτοί οι Βουλευτές που πάνε με τον κ. Τσίπρα. Είχαμε έντιμη σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Είχε τουλάχιστον την υποχρέωση αυτούς που φεύγουν από εμένα να μην τους κρατήσει. Του το ζήτησα». Αυτοί που διορίστηκαν από εμένα υπουργοί, μπορούν να παραμένουν στο κυβερνητικό συμβούλιο.
Οι άνθρωποι που πούλησαν εμένα που τους πήρα από το μηδέν και τους έκανα βουλευτές και υπουργούς, να είναι σίγουρος ότι αύριο θα πουλήσουν κι εκείνον. Η κυρία Χρυσοβελώνη απέτυχε δύο φορές να γίνει βουλευτής. Την έκανα υπουργό». Η κυρία Κουντουρά έφυγε για την Κίνα, άφησε το τηλέφωνό της στον αστυφύλακά της. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Και ο κ. Κόκκαλης έφυγε για την Κίνα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει έντιμη στάση, ο οποίος λέει θα ψηφίσω και θα παραδώσω την έδρα μου.
Εγώ για τον Ζουράρι βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Ο Κώστας Ζουράρις ήρθε στη συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να πει ότι δεν φεύγω. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει την αλήθεια. Ο πρωθυπουργός μου είπε πως αν βρει τους 151 θα προχωρήσει με αυτούς όσο μπορέσει. Το λάθος του πρωθυπουργού είναι πως η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης πριν την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος απηύθυνε ένα γενικό κάλεσμα προς όλες τις «υγιείς πατριωτικές δυνάμεις του τόπου», ένα κάλεσμα που όπως φάνηκε κλείνει προς τα δεξιά, αν και ο ίδιος απέφυγε να ονοματίσει πρόσωπα Και αναρωτιέται κανείς ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ τα λόγια του ή κρύβουν πολιτικά παιχνίδια;

Δεν υπάρχουν σχόλια