Header Ads

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ


-Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη περιοχή στην θέ­ση «Φραγκίστα» Κιάτου, κατασκευάστηκε ένα πρόχειρο γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και πρόχειρες κατασκευές αποδυτηρίων και αποθηκών . 
-Δυστυχώς, ο αθλητικός αυ­τός χώρος δεν φυλάσσεται και δεν προστατεύεται και έχει ε­γκαταλειφθεί στη τύχη του από τη Δημοτική αρχή. 
-Πλησίον του αθλητικού κέ­ντρου έχουν εγκατασταθεί, σε μόνιμη σχεδόν βάση, πολλές σκηνές αθίγγανων . [ 40-50 άτο­μα και πλέον]. 
-Την 19-12-2018 - άγνωστοι δράστες, πιθανόν αθίγ­γανοι, έκαναν νέα «επιδρομή» για τέταρτη φορά, στο κυλικείο, στις εγκαταστάσεις και στις αποθήκες του αθλητικού κέντρου, κατέστρεψαν και αφαίρεσαν ότι είχε απομείνει, προκαλώντας ζημιές εκατοντάδων χι­λιάδων ευρώ, που θα τις πληρώσουν οι Δημότες μας. 
-Μιλάμε για πρωτόγνωρη πλήρη ανυπαρξία, ανικα­νότητα και ανεπάρκεια του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής, που δεν υπάρχουν στα λεξικά λόγια να τους χαρακτηρίσεις. 
-Η απογοήτευση των αθλητών, αθλητικών παραγό­ντων της περιοχής αλλά και όλων των πολιτών για την πλήρη αδράνεια της Δημοτικής αρχής , την εγκατάλει­ψη των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις οποίες πλη­ρώνουν οι Δημότες μας και τις κλοπές των αθλητικών κ.α. ειδών είναι μεγάλη. 
-Ρωτάμε τη Δημοτική αρχή να ενημερώσει τους Δη­μότες μας, σε ποιες ενέργειες έχει προβεί μέχρι σήμε­ρα, αφενός για να προστατεύσει τις αθλητικές εγκα­ταστάσεις και αφετέρου αν έχει υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές που έγιναν. 
-Τον λόγο έχουν οι Εισαγγελικές και Διοικητικές αρ­χές. 

ΚΙΑΤΟ 20-12-2018 

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ.- ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια