Header Ads

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ : Μεγάλη η συμμετοχή Αθλητών στα Α΄ ΙΑΤΡΙΔΕΙΑ του Δ. Κορινθίων στο Σοφικό


Δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη

Κόρινθος, 14-01-2019

Ο Δήμος Κορινθίων τίμησε τον Μιλτιάδη Ιατρίδη Πλοίαρχο του υποβρυχίου «Παπανικολής»-διοργανώνοντας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου το πρωί με επιτυχία τον Λαϊκό Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου με την επωνυμία «Α΄ ΙΑΤΡΙΔΕΙΑ» στο Σοφικό στη μνήμη του.
«Πάρα πολύ ωραία εκδήλωση, τα πρώτα Ιατρίδεια στέφθηκαν με επιτυχία» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος έδωσε το παρών στον αγώνα δρόμου που διεξήχθη στο Σοφικό. «Οι αθλητές που συμμετείχαν έτρεξαν σε μία πανέμορφη και συνάμα δύσκολη διαδρομή και θεωρώ ότι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Εύχομαι αυτός ο θεσμός που ξεκίνησε φέτος να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Χατζή, αλλά και τους εθελοντές του Σοφικού, τον Σύλλογο Γυναικών, και τους άλλους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται εδώ στην περιοχή. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις κάνουν γνωστό τον Δήμο Κορινθίων που είναι όμορφος και στο κέντρο και στην περιφέρεια».
Ο Δήμαρχος Κορινθίων τόνισε τη σημασία της προβολής που παρέχουν αυτές οι εκδηλώσεις οι οποίες όπως είπε
βοηθούν στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου. Ο κ. Πνευματικός υπογράμμισε την υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις και τα επόμενα χρόνια, αλλά εξήρε και τη σημασία να διοργανωθούν νέοι θεσμοί που με τη σειρά τους θα βοηθήσουν τον Δήμο να προβληθεί. «Ζητούμενο στο τέλος είναι να υπάρξει η περιβόητη τουριστική ανάπτυξη, που σιγά σιγά αυτό οικοδομείται. Βλέπουμε επενδύσεις που δρομολογούνται στην ευρύτερη περιοχή, επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας»». Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τέτοιου είδους αγώνες, ιδιαίτερα αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι ξεχωριστός».
Κλείνοντας, ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε ξανά τους συμμετέχοντες και απένειμε τα βραβεία στους πρώτους νικητές.
Τον αγώνα παρακολούθησε και Γ. Καρατζαφέρης, Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος έκανε και Δήλωση:
Από εδώ και πέρα μας περιμένει ανώμαλος δρόμος, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης από το Σοφικό που βρέθηκε μαζί με συνεργάτες του την Κυριακή το πρωί για να παρακολουθήσει τον Λαϊκό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου με την επωνυμία «Α΄ ΙΑΤΡΙΔΕΙΑ» στην Μνήμη Σοφικίτη Ήρωα κατά τον πόλεμο του 1940, Μιλτιάδη Ιατρίδη κυβερνήτη του υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ».Χαιρετίζοντας την διοργάνωσε την χαρακτήρισε Πολύ ωραία και την συνιστά είπε σε όλα τα μέρη της Ελλάδος. Όσο για τις εκλογές δήλωσε πως ξεκίνησε μια περίοδος, απρόβλεπτη όπως χαρακτηριστικά είπε και συνέχισε πως από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε με τεταμένη την προσοχή. Ολοκληρώνοντας επισήμανε πως το ΛΑΟΣ θα είναι παρόν και στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές για να πάρει την θέση που του ανήκει, την φυσική του θέση που είναι μες στο κοινοβούλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια