Header Ads

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ





ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΕΩΡΗΣΗΣ Κάρτας Υγείας Αθλητή 

02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 

Ανακοίνωση  ΕΠΕΙΓΟΝ! 

Aνακοινώνεται η πα­ράταση της θεώρησης της
Κάρτας Υγείας Αθλητή 

Μετά από ενημέρω­ση της Ε.Π.Σ.Κ από την Ε.Π.Ο., ανακοινώνεται η παράταση της θεώρηση της Κάρτας Υγείας Αθλη­τή και κατά συνέπεια δεν υπάρχει υποχρεωτικότη­τα προσκόμισης αυτής για την πρώτη αγωνιστι­κή του νέου έτους. 
Η νέα καταληκτική η­μερομηνία θα ανακοινω­θεί μόλις η σχετική από­φαση δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. 
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εξέπνεε στις 31/12/2018. 









Ποία εικόνα δείχνουν οι βαθμολογίες, ποιες ομάδες  ηγούνται και ποίες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη 


Με τι εορταστικές ημέρες Χριστουγέννων και την παύ­ση των αγώνων ποδοσφαί­ρου η βαθμολογική κατάστα­ση παρουσιάζεται, ως ακο­λούθως: 

ΣΟΥΠΕ ΛΙΓΚΑ 

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης την 14η αγωνιστική πρωτοπορεί χωρίς προβλήματα και θεω­ρείται μέχρι σήμερα το φα­βορί εκτός απροόπτου με 38 βαθμούς. Ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα ο Ολυμπια­κός σε απόσταση 8 βαθμών, ο Ατρόμητος σε 10 β,, η ΑΕΚ σε 14 β. και ο ΠΑΟ σες 16 β. Στη βάση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται στις 5 τε­λευταίες επικίνδυνες θέσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα με 14 β., ο Ο­ΦΗ και η Λαμία με 11 β.με τον Λεβαδειακό και τον Α­πόλλωνα Αθηνών να έχουν από 8 και 5 β. αντίστοιχα. 


Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 7ος Όμιλος 
Το Αιγάλεω οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήμα­τος με 28 βαθμούς και ακο­λουθούν ο Ηλυσιακός με 22 β., ο Αιολικός και οι Άγιοι Α­νάργυροι με 18 β. εκάστη ο­μάδα. Στην επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται η Καλλιθέα, ο Χα­ραυγιακός και ο Απόλλων Ε­ρέτρειας με 10, 9 και 5 β. α­ντίστοιχα, ενώ δίνουν τον α­γώνα της παραμονής στη Γ΄ Εθνική οι ομάδες Άγιος Ιερο­θεος και Θύελλα Καμαρίου με 13 β. εκάστη, ο ΠΑΣ Κόριν­θος και Χαλκίδα με 12 β εκά­στη ομάδα. 

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α΄ Κατη­γορία 
Η Αήττητη ομάδα του ΑΣ Κόρινθος 2006, κατάφερε να ισοσκελίσει τους -2 βαθ­μούς ποινή από την περσινή πο­δοσφαιρική περίοδο και να προηγηθεί από την αρχή του Πρωταθλήματος έχοντας πε­τύχει 43-6 γκολ και 35 βαθ­μούς. Από τις τρεις έμπειρες ομάδες, που αποχαιρέτησαν πέρσι τη Γ΄ Εθνική πέρασε νικήτρια από ΑΟ Λουτράκι και ΑΟ Ζευγολατιού και πήρε ε­κτός έδρας; Ισοπαλία – τη μο­ναδική – από τον Πέλοπα Κιά­του και … προχωράει με την ελπίδα να μην βρει άλλου εί­δους εμπόδια προς τη Γ΄ Ε­θνική κατηγορία. Την ακο­λουθούν στη βαθμολογία ο ΑΟ Λουτράκι με 32 βαθμούς, ο ΑΟ Ζευγολατιού με 27 β., και ο Τενεάτης Αθικίων με 25 βαθμούς. Με τον τελευταί­ο θα ξεκαθαρίσει ο μεθαυρι­ανός αγώνα μεταξύ Κόρινθος 06 και Τενεάτη. Στις τελευταί­ες θέσεις βρίσκονται ο Ατρό­μητος Χιλ. με 12 β., οι Παν­καμαριακός και Αστέρας Δερ­βενίου με 11 β.,.ο ΠΑΣ Κλένια με 10 β. και οι Άγιοι Θεόδω­ροι με 6 β… 

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Β΄ Κατη­γορία 
Στη 13η αγωνιστική της Β΄κατηγορίας Κορινθίας η­γούνται ισόβαθμα με 28 β.ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και η Περαχώραμε με ακόλου­θους τον Ισθμιακό και τον Ο­λυμπιακό Άσσου με 27 και 25 β. έκάστη ομάδα. Στον αντί­ποδα βρίσκονται στην επικίν­δυνη ζώνη οι ομάδες Αγιάν­νης με 10 β., Πανσολυγιακός με 6 β., Λέχαιο με 5 β. και Μα­ψό με 4 βαθμούς. 

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Γ1 ΄ Κα­τηγορία 
Στις τρεις πρώτες θέσεις μετά την 8η αγωνιστική βρέ­θηκαν οι ομάδες Κύψελος Κο­ρίνθου και Πρόοδος Αγ. Βασι­λείου με 22 βαθμούς και απόμα­κρα ακολουθεί το Σοφικό 05 με 15 βαθμούς. 

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Γ2 ΄ Κα­τηγορία 

Στις τρεις πρώτες θέσεις μετά την 9η αγωνιστική βρέ­θηκαν οι ομάδες των Ρομά Ζευγολατιού με 25 βαθμούς και ακολουθούν ο Αετός Κρυονερίου με 22β. και το Σπαθοβούνι με 19 βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια