Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Α΄κατηγορία – 16η αγωνιστική / ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ –Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : 2-5 / Με χατ τρικ ο Μυργιώτης από 1 γκολ ο Κάπλατζης και Τζανέτος...

Συνέχισε το νικηφό­ρο σερί της η πρωτο­πόρος ομάδα του Α.Σ. Κόρινθος 06, που πέ­ρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Κλένιας το Σάββατο για την 15η α­γωνιστική ημέρα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας. Επικράτη­σε της τοπικής ομάδας με σκορ 5-2. Με τον α­γώνα αυτόν, που ήταν ο τελευταίος του πρώ­του γύρου η ομάδα της Κορίνθου ανακηρύσσε­ται άτυπα Πρωταθλή­τρια Χειμώνα και μάλι­στα αήττητη σε 15 α­γωνιστικές με μόνο μία ισοπαλία με τον Πέλο­πα Κιάτου. 
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από αντίξοες και­ρικές συνθήκες με συ­νεχή βροχή και τσου­χτερό κρύο. Παρόλα αυτά όμως έγινε ένα πάρα πολύ καλό ματς με εφτά γκολ και ωραί­ες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και σε αυτό συνετέλεσε και η γη­πεδούχος ομάδα, που δεν κλείστηκε στα κα­ρέ της. Το πάλεψε φι­λότιμα και καθαρά κό­ντρα στην ποιοτική και πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. 
Χατ τρικ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μά­κης Μυργιώτης, ενώ τα άλλα δύο γκολ πέ­τυχαν ο Κάπλατζης και ο Σάκης Τζανέτος με εύστοχη εκτέλεση πέ­ναλντι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 και 2- 4 με τον Παπαχρήστο. Χαρακτηριστικό ήταν πως η ομάδα του Μπι­νιάρη, αγωνίστηκε σε ένα βρεγμένο γήπεδο κάτω από το μαστιγω­μα της βροχής με τον γνωστό της τρόπο. Επι­βλήθηκε σε όλα τα μέ­τωπα της αντιπάλου ο­μάδας επιστρατεύο­ντας το ομαδικό αγω­νιστικό πνεύμα, το συ­νεχές κυνηγητό της μπάλας, της εναλλαγή της πάσας σε ξεμαρκά­ριστο συμπαίκτη, τους περίτεχνους συνδυα­σμούς και … την απο­τελεσματικότητα. 
Καλή και χωρίς προ­βλήματα η διαιτησί­α του Ρούτση και των Βοηθών του. 

Η Κορινθος 06 έπαι­ξε με τους :Σκούρτη, Γκουριώτη, Φίλη, Μαυ­ρέλη ,Τριμπόνια, Μαγ­γίνα, Κάπλατζη, Χατζη­σοφρωνίου, Καμπιώτη, Μυργιώτη, Τζανέτο , ε­νώ στο Β’ ημίχρονο έ­παιξαν και οι Βασιλά­ρης στη θέση του Φίλη, Οικονόμου αντί Μαγγί­να, Στασινόπουλος Λ. αντί Καμπιώτη στην πρώτη επίσημη παρου­σία του με την Κόρινθο 06 με θετικό πρόσημο και τέλος Τσατσόπου­λος αντί του Τζανέτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια