Header Ads

Β.Νανόπουλος : Είμαστε η παράταξη της αλλαγής! 15 ακόμα υποψηφίους ανακοίνωσε ο Επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αλλαγής


«Τις μαντινάδες που θα πω σας τις αφιερώνω ψηφίσατε Νανόπουλο και Συμμαχία μόνο!
Μόνο με τo Νανόπουλο την πρόοδο θα δούμε, έργα ουσίας σύντομα θ ανακοινωθούνε!»

Μια μαντινάδα γραμμένη ειδικά για την βραδιά έδωσε το στίγμα της αλλαγής που πρεσβεύει η Συμμαχία Πολιτών και ο επικεφαλής της για το Δήμο Κορινθίων, στίγμα που ποικιλοτρόπως ο Βασίλης Νανόπουλος από την ομιλία του στην διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης το απόγευμα της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΦΥΡΑ , έδωσε ποικιλοτρόπως τόσο στους παρευρισκόμενους όσο και στους αντιπάλους – έτερους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου της Κορίνθου. «Είμαστε η μόνη παράταξη που εγγυάται την αλλαγή! Η μόνη παράταξη που δεν έχει δοκιμαστεί στην Διοίκηση και που κλείνει μέσα της και έμπειρους και δοκιμασμένους αλλά και νέα στελέχη! Είμαστε εκείνοι που ενώνουν και όχι εκείνοι που διχάζουν! Εκείνοι που επιδιώκουμε την συνεργασία, εκείνοι που κινούνται χωρίς ιδιοτέλεια για το κοινό καλό ! Εκείνοι που δεν έχουν καμία άλλη δέσμευση πέραν εκείνης έναντι των Κορινθίων ψηφοφόρων ! Εκείνοι που βρίσκονται μακριά από το σκοτάδι και το παρασκήνιο, τις υπόγειες στηρίξεις και τις νυχτερινές επιδρομές! Εκείνοι που βρίσκονται στο φως Είμαστε με το φως! Γιατί θα δείτε, οι εκλογές αυτές θα είναι ανάμεσα στο φως και στο σκότος, εμείς είμαστε με το φως» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νανόπουλος καταχειροκροτούμενος!
«Οι πολίτες θα συγκρίνουν και θα μας εγκρίνουν!»
Ο Δήμος Κορινθίων έχει ανάγκη ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης το οποίο θα αξιοποιεί στο έπακρον το έμψυχο δυναμικό του «κάτι τέτοιο σήμερα δεν γίνεται» θα πει ο Βασίλης Νανόπουλος βάζοντας την «κόκκινη γραμμή» της ισότητας και της ισοτιμίας ! «Ο Δήμος Κορινθίων δεν πρέπει να έχει προνομιούχους και πολίτες δεύτερης κατηγορίας όπως συμβαίνει σήμερα! Εμείς πρεσβεύουμε ένα δήμο για όλους! Με ίσες ευκαιρίες για όλους!
Στις προμήθειες
Στα έργα
Στην εξυπηρέτηση
Έχουμε ήδη καταρτίσει και σταδιακά θα παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα έργων στοχευμένο και χρηματοδοτικά εξασφαλισμένο! Οι πολίτες θα το δουν θα το κρίνουν και θεωρώ βέβαιο ότι θα εγκρίνουν!»
Ο Βασίλης Νανόπουλος κάλεσε τους πολίτες να ερευνούν, να αναζητούν αλήθειες και ψεύδη, να συγκρίνουν και εν τέλει να κρίνουν τους καταλληλότερους! «Κάποιοι λένε πίστευε και μη ερεύνα και λένε ασύστολα ψέματα , αυτό όμως λεγόταν στο μεσαίωνα και πρέπει να πάψει να υπάρχει! Να ελέγχετε λοιπόν την ακρίβεια και την αλήθεια των όσων ακούτε! Για υποστηρίξεις από πρόσωπα φορείς κόμματα! Γιατί το μόνο κόμμα που έχει δηλώσει στήριξη στο δήμο είναι το ΚΚΕ, κανένα άλλο δεν έχει δώσει χρίσμα η στήριξη ! Όσοι λένε κάτι διαφορετικό , είναι ψέματα! Οι πολίτες με ψύχραιμη σκέψη , ήρεμη συνείδηση και καθαρή καρδιά να κρίνουν και να συγκρίνουν πρόσωπα που είναι υποψήφιοι, να δούνε διαδρομές , να δούνε σπουδές, γιατί όλα δείχνουν κάτι! Και αφού δουν του καθενός την επαγγελματική διαδρομή, την ιστορία και την προσφορά στο δήμο να επιλέξουν . Εμείς θέλουμε την σύγκριση ώστε οι Κορίνθιοι να επιλέξουν τον καταλληλότερο στις σημερινές συνθήκες , εκείνον ο οποίος με τους συνεργάτες του θα οδηγήσει το δήμο δυο βήματα παρακάτω, να είναι ένας δήμος υπόδειγμα στην χώρα. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί κάποιος να έχει την πολιτική βούληση! Εμείς βάρη και δεσμεύσεις δεν έχουμε !
Η μόνη μας δέσμευση είναι προς τους δημότες και καμία άλλη!
Δεν μας κρατάει κανείς από το χέρι γι αυτό και θα κάνουμε το σωστό!
Καλούμε τους δημότες να έρθουν κοντά μας, ενεργούς πολίτες να είναι εδώ να μας βοηθήσουν για να πάμε το δήμο εκεί που του αξίζει» κατέληξε ο επικεφαλής της Συμμαχίας ανακοινώνοντας τα 15 ονόματα που θα δώσουν μαζί του τον αγώνα της αλλαγής!

1. Ζαχαριάς Σπύρος , δημοτικός σύμβουλος , τ. αστυνομικός
2. Καραμαλίκη Έρρικα, δημοτικός σύμβουλος . δικηγόρος
3. Κουτσογκιλας Θέμης , δημοτικός σύμβουλος
4. Γαλάνη Φωτεινή , συνταξιούχος
5. Παρασκευάς Μιχάλης, επιχειρηματίας
6. Μαγκλάρας Γιώργος , ιδιωτικός υπάλληλος
7. Πανούσης Ανδρέας, μηχανικός περιβάλλοντος ΤΕΙ
8. Παπαλεονάρδου Βασιλική, οικοκυρά
9. Κολοκοντέ Μαρία ακτινολόγος ΤΕΙ
10. Ράφτης Νεκτάριος , σπουδαστής ΤΕΙ
11. Καρσιώτης Παναγιώτης επιχειρηματίας
12. Μωραΐτη Κάτια , μουσικός
13. Τσίγκου Βίκυ ΑΜΕΑ
14. Καλογιάννης Ανδρέας , ιδιωτικός υπάλληλος
15. Χατζαντώνης Τάσος , πρόεδρος συλλόγου δυτών

Δεν υπάρχουν σχόλια