Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Α΄κατηγορία – 13η αγωνιστική / ΑΣ Πανκαμαριακός – ΑΣ Κόρινθος 06 : 5-0 / Σπάνια οι φίλαθλοι του Ξυλοκάστρου έχουν χαρεί τέτοιο ποιοτικό παιχνίδι!...


Υγιεινός ποδοσφαιρικός περίπατος για τον πρωτοπό­ρο ΑΣ Κόρινθος 06 εξελίχθη­κε στο γήπεδο Ξυλοκάστρου ο αγώνας για την 13η αγω­νιστική του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Κορινθίας ό,που νίκησε άνετα τον γη­πεδούχο Πανκαμαριακό με το ευρύ και καθαρό σκορ 5-0. Αναγνωριστικά ήταν τα πρώ­τα λεπτά του αγώνα και για τις δύο ομάδες, αλλά με τους φιλοξενούμενους να πατάνε πιο καλά στο γήπεδο με ημι­τελείς όμως προσπάθειες. 
Στο 17’ η ομάδα της Κο­ρίνθου θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Μυργιώτη στα δίχτυα του Χρόνη, ήταν ως μη γενόμενη για τον Β’ βοηθό Τάγκαλη, ο οποίο κακώς υπέ­δειξε σε αντικανονική θέση. Οφ σαϊτ τον Καμπιώτη (Νο 8). Το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Στο 26’ όμως ο Μάκης Μυρ­γιώτης πήρε το αίμα του πί­σω, όταν χάθηκε η μπάλα α­πό τους παίκτες της Κορινθου 06 και σε ωραία σέντρα του Γκουριώτη ο πρώτος σκόρερ του πρωταθληματος έγρα­ψε με ασύληπτη κεφαλιά το 1-0 για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου κατά το οποίο η μπάλα παιζό­ταν κυρίως στο μισό του γη­πέδου προς την πλευρά των γηπεδούχων.. 
Στο Β’ ημίχρονο οι φιλο­ξενούμενοι συνέχισαν την καλή τους απόδοση και επί έ­να εικοσάλεπτο πέτυχαν άλ­λα τρία γκολ με τους Βασιλά­ρη (63’), Δημητριάδη (79’ ) και Μυργιώτη (86’ ) το δεύ­τερο γκολ στον αγώνα, αλλά το καλύτερο όμως το φύλα­γε ο Σάκης Τζανέτος στις κα­θυστερήσεις του αγώνα όταν με εκπληκτικό σουτ έκλεισε το σκορ στο 5-0 για τον ΑΣ Κόρινθο 06. 
Σε μία επέλαση έχοντας την μπάλα στα πόδια του στο 68’ ο Μυργιώτης έγινε «κλαμπ σάντουιτς «μέσα στη περιοχή των γηπεδούχων από δύο α­μυντικούς των γηπεδούχων που το κλάδεψαν και τον έ­ριξαν στο ταρτάν του γηπέ­δου, αλλά όλως παραδόξως ο πολύ κοντά ευρισκόμενος διαιτητής Ψυχογιός δεν έ­δειξε την άσπρη βούλα. Αυ­τό ήταν και το μοναδικό του λάθος στο παιγνίδι γιατί στη φάση του 17’, που σας περι­γράψαμε πιο πάνω την ευθύ­νη την έχει ο βοηθός που υ­πέδειξε λανθασμένα τον Κα­μπιώτη σε θέση οφσάϊτ. Ο Α’ βοηθός Μπορτζοβιτης είχε σωστές υποδείξεις. 
Οι γηπεδούχοι πέραν της καλής κυκλοφορίας της μπά­λας σε μερικά διαστήματα του παιχνιδιού δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο γιατί κυρι­αρχούσαν στις περισσότερες ενέργειές τους οι κέρβεροι της άμυνας των φιλοξενου­μένων, που σε καμία περί­πτωση δεν θύμιζαν την ομά­δα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Η καθα­ρή δυναμική παρέμβαση της αμυντικής γραμμής των Κο­ρινθίων επιβεβαίωσε το γνω­στό … «Η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα!...» 
Το πρωτάθλημα διακόπτε­ται λόγω των εορτών και επα­ναρχίζει στις 5 Ιανουαρίου με την Κόρινθο 06 να φιλοξενεί στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ τον Τενε­άτη Αθικίων, μία ομάδα που μέχρι τη σημερινή πορεία της έχει προκαλέσει την προσο­χή του φίλαθλου κοινού. 

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣ ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ : Χρόνης, Γιάνκο, Δέμης, Τακουμάκης, Γεωργόπουλος, Μιχαλάκης, Γκιγκέλος, Ματθαιόπουλος, Λαδίκογλου, Ντόντος, Πεθαίνος. 

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : Σκούρ­της, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγγίνας (82’Οικονόμου) , Τρι­μπόνιας, Βασιλάρης, Κάπλα­τζης (65’ Κοτόβ ), Τζανέτος, Καμπιώτης (46 ‘ Δημητριά­δης ), Χατζησοφρωνίου (77’ Τσατσόπουλος ), Μυργιώτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια