Header Ads

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ : Οι Ψεύτες αποδοκιμάζονται όπου βρεθούν…


Οι Έλληνες πολίτες αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται αντιμέτωποι προ μίας καταστάσεως, που δεν την χωράει ο νους του απλού ανθρώπου. Από την μία πλευρά έχουμε έναν Λαό, που τον έβαλαν στη μέγγενη της τρόϊκα και των δανειστών, οι οποίοι τον ξεζούμισαν κυριολεκτικά, τον εξαθλίωσαν Οικονομικά, υποβάθμισαν τη ζωή του μέχρι του ορίου «Δεν πάει άλλο» και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα κάνοντας θυσίες στο βωμό της εξυγίανσης του δημόσιου βίου. Στην πρακτική του μορφή, στην καθημερινότητα, δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, όλα είναι αβέβαια. Κι΄όμως αυτός ο υπέροχος Ελληνικός Λαός κάνει υπομονή και κουράγιο ελπίζοντας για ριζική αλλαγή την επόμενη ημέρα.
Από την άλλη πλευρά ο ίδιος λαός, βλέπει έναν Πρωθυπουργό, που ενώ τον ανέβασαν τα Ιερατεία στη θέση εξουσίας, έβγαλε το προσωπείο και φάνηκαν τα δολοφονικά ένστικτα και η πραγματική εικόνα του ψεύτη Πρωθυπουργού, που εξαπάτησε έναν ολόκληρο Λαό με απατηλές προεκλογικές υποσχέσεις. Ακόμα και την απόφαση του Δημοψηφίσματος του κατ΄αυφημισμόν κυρίαρχου Λαού την ποδοπάτησε μονομερώς με τους άθεους συνεργάτες του και βάπτισε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, κατ΄έντολή έξωθεν. Έρχεται δε και κομπορρημονεί ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια, εν γνώσει του, αφού έχει υπογράψει η Κυβέρνησής του την υποδούλωση του Ελληνικού Κράτους για έναν αιώνα και συγκεκριμένα, κι εδώ η απάτη του λιανέμπορα, για 99 χρόνια. Τέτοια καταισχύνη, τέτοια απανθρωπιά και προδοσία σε Εθνικά θέματα, όπως το Μακεδονικό, που πάει να περάσει μονομερώς χωρίς να τολμήσει ένα αναγκαίο δημοψήφισμα που θα καταδικάσει τις ανθελληνικές του ενέργειες.
Αλλά, φίλοι κα η περίπτωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και άλλων υπουργών που διαπομπεύτηκαν δεν είναι οι μοναδικές.. Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα ή και του Πάνου Καμμένου που έχουν μπει στο στόχαστρο κι έχουν γιουχαϊστεί έντονα, καθώς ο κόσμος δεν έχει και τόσο κοντή μνήμη... Ζορίζονται πολύ στην κυβέρνηση της Αριστεράς κάθε φορά που κάποιος στέλεχος αποδοκιμάζεται από πολίτες. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, νεαροί εμπόδισαν αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι ενώ το βράδυ στην πορεία, υπουργοί όπως ο Παππάς, ο Σκουρλέτης ή ο Ρήγας έτρεχαν να κρυφτούν στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο κόσμος τους είδε και τους αποδοκίμασε έντονα. Η Προπαγάνδα τους δεν θα περάσει!...

Δεν υπάρχουν σχόλια