Header Ads

Α΄ ΕΠΣ` ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, 11η Αγωνιστική : Ελλάς Βέλου - Κόρινθος 06 : 0-2


Σε ρουτίνα έχει μετατρέψει ο ΑΣ Κόρινθος 06 την ξέφρενη πορεία προς τον τίτλο, αφού ούτε η αξιόμαχη ομάδα της Ελλάδας Βέλου στάθηκε εμπόδιο στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νίκησε λοιπόν με 2-0 στο Βέλο, αλλά σπατάλησε ένα ημίχρονο, το πρώτο, αφού μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Πέρα χαλαροί, χωρίς ρυθμό και ουσία κόντρα στους γηπεδούχους που και αυτοί δεν παρουσίασαν κάτι το ιδιαίτερο, που να τους δώσει ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Μερικές μικροευκαιρίες των μετέπειτα νικητών ήταν άνευ σημασίας. Όμως ο προπονητής της Κορίνθου είχε το φάρμακο στον πάγκο του, που ακούει στο όνομα Τζανέτος, ο οποίος με την ποιότητά του με το ¨΄εμπα¨ παρέσυρε και τους συμπαίκτες του να ανεβάσουν την απόδοσή τους φτάνοντας έτσι σε μια άνετη και καθαρή νίκη στα δέκα μέχρι τώρα παιγνίδια. 
Η προειδοποιητική βολή του Τζανέτου ήταν στο 53’ όταν σε αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του ταλαντούχου Βαγγέλη Τριαντάφυλλου. Όμως τρία λεπτά αργότερα δηλ. στο 56’ ο Τζανέτος έγραψε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την καλή τους προσπάθεια μέχρι τη λήξη του αγώνα. Καρπός της τεχνικής και εδαφικής υπεροχής ήταν το 2-0, που έγινε στο 75’ όταν αμυντικός των γηπεδούχων σε μία επιθετική έξαρση των Κορινθίων πιεζόμενος από τον Μάκη Μυριώτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Τριαντάφυλλου γράφοντας το τελικό Ελλάς -Κορινθος 06 0-2. Με κάθε επιφύλαξη, ίσως η μπάλα να κατέληξε στα δίχτυα από το πόδι του Μυριώτη. Θα μας διαφωτίσει μάλλον το βίντεο του αγώνα. 
Συμπερασματικά οι πρωτοπόροι παίζοντας καλή μπάλα στο Β’ ημίχρονο πήραν άνετα την νίκη κόντρα στη φιλότιμη ομάδα του Πέτρου Βελέντζα και ξεκίνησαν νικηφόρα την τριάδα -φωτιά αγώνων που είχαν μπροστά τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το προηγούμενο Σ’αββατο με την Ελλάδα Βέλου που καθάρισαν με το εκτός έδρας τρίποντο, την Τετάρτη (χθες) εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου για το κύπελλο ΕΠΣ Κορινθίας και το Σάββατο 8 του μήνα στο Κιάτο με τον Πέλοπα. 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Διαιτητής ο Βλαντής με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και Μπάρτζη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ : Τριαντάφυλλος , Βλάχος, Καραγκούνης, Ντερβίσι, Τάλιος, Νάκος, Αγγελόπουλος, Ψυχογιος, Ζήσης, Τσοχαντάρης, Σιούτας. 

ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 : Σκούρτης, Κοτόβ, Φίλης, Τριμπόνιας, Μαυρέλης, Χατζησοφρωνίου, Κάπλατζης, Μυριώτης, Γκουριώτης (46’ Τζανέτος ), Τσατσόπουλος (46’ Μαγγίνας ), Καμπιώτης (77’ Δημητριάδης ).. με τον Πελοπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια