Header Ads

Σάββας Θεοδωρίδης : «Ολυμπιακός από τα παλιά, θα στείλω τις κασέτες στην UEFA» Ο επίτιμος πρόεδρος της «ερυθρόλευ- κης» ΠΑΕ αφιέρωσε τη νίκη επί του Ατρο- μήτου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε για τα διαιτητικά αίσχη και αποκάλυψε ότι ο Κούλης Δουρέκας θα μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό


Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο Περιστέρι και με μια παλικαρίσια ανατροπή πήρε τη νίκη στο παιχνί­δι με τον Ατρόμητο (2-1). Η εμφάνιση των Πειραιωτών ικανοποίησε απόλυτα τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τόνισε ότι απόψε είδαμε έναν Ολυμπιακό βγαλμένο από τα παλιά. 
Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στον ηγέτη της ομά­δας, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στον Κούλη Δουρέ­κα, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, από αύριο θα μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό. Ο επίτιμος πρόε­δρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φυσικά αναφέρθηκε και στα διαιτητικά αίσχη, αποκαλύπτοντας ότι θα στείλει στην UEFA την κασέτα του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. «Μαγνητοσκοπούνται όλα τα ματς για να φαίνεται ποιος αδικείται και ποιος όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Σήμερα ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη του Ολυ­μπιακού. Ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός. Ένας Ολυ­μπιακός από τα παλιά. Όλοι πιστεύαμε ότι θα κερδίσου­με το παιχνίδι. Παίξαμε σε πολύ αντίξοες συνθήκες και θα παρακαλέσω όλους τους φιλάθλους να πάρουν την κασέτα του αγώνα και να την δουν από την αρχή. Εγώ θα μιλήσω μια και καλή. Το τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι. Γίνανε πάρα πολλά πράγματα τα οποία περάσανε έτσι. 
Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο μας, τον κύριο Μαρινάκη, ο οποίος με συγκίνησε με αυτό που έκανε σε εμένα. Είναι άνθρωπος ευθύς, ντόμπρος και όταν μου είπε ότι κάναμε το ελάχιστο για εσένα, συγκινήθηκα πραγματικά. Και σε έναν ακόμη μεγάλο ήρωα του Ολυ­μπιακού. Είναι μαζί μου 24 χρόνια. Τον Κούλη Δουρέκα. Αύριο ο Κούλης μας εγκαταλείπει. Πηγαίνει στο εξωτε­ρικό και ελπίζω να γυρίσει το συντομότερο πίσω. 
Είναι ένας άνθρωπος που μοιραστήκαμε πάρα πολ­λές χαρές μαζί, ελάχιστες λύπες. Είναι στρατιώτης του Ολυμπιακού, προσέφερε τα πάντα, όπως και όλοι οι άν­θρωποι της ομάδας σήμερα. Ήταν Ολυμπιακοί. Δεν έχω ξαναδεί φέτος τον Ολυμπιακό έτσι και πιστεύω ότι θα α­ναστηθεί ο Ολυμπιακός. Χάσαμε πάλι 20 γκολ. Δεν έχει σημασία που κερδίσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν σε αυτό. Ήταν συγκινητική η ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια. Τα παιδιά φιλούσαν ο ένας τον άλλον. Υπήρχε μια Ολυμπιακή ατμόσφαιρα και ένιωσα όπως τα παλιά χρόνια. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας για όλους εμάς που υπηρετούμε. Είμαστε στρατιώτες του Ολυμπιακού. Ήταν τρομερή αυτή η νίκη γιατί δίνει πρω­τάθλημα. Και ας είμαστε έξι βαθμούς πίσω». 
Για τη διαιτησία: «Είμαι σίγουρος ότι αν τηρηθούν οι όροι που πρέπει, μαγνητοσκοπούνται όλα τα ματς για να φαίνεται ποιος αδικείται και ποιος όχι, τότε θα κατα­λάβει ο κόσμος. Οι κασέτες αυτές να πηγαίνουν στην UEFA. Γιατί πολλά γίνονται και τίποτα δεν πάει στο εξω­τερικό. Εγώ θα το αναλάβω αυτό το θέμα γιατί είμαι εκεί που με τοποθέτησε ο πρόεδρος και θα κάνω μεγάλο αγώνα για την καθαρότητα του Ελληνικού ποδοσφαί­ρου». 

Πηγή : in.gr - 25 Νοεμβρίου 2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια