Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ



Σκάει διεθνής «βόμβα» που ακυρώνει τη Συμφωνία των Πρεσπών…

Μια σοβαρή καταγγελία για τη δράση μεγάλης ΜηΚυβερνητικής Οργάνωσης σε βάρος της χώρας μας, δημοσίευσε το ιστολόγιο antibaro.gr, την οποία αναδημοσιεύουμε στο thepressroom.gr, διατηρώντας κάποιες επιφυλάξεις. Ωστόσο, εάν η σοβαρή αυτή καταγγελία επαληθευτεί, τότε θα μιλάμε για... διεθνές σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η γνωστή ΜΚΟ Advocates Abroad (η οποία χρηματοδοτείται από μεγάλα πολιτικά, πανεπιστημιακά και επιχειρηματικά ιδρύματα του εξωτερικού), εκπαιδεύει 15000 μετανάστες να υποδύονται τους Χριστιανούς διωγμένους για να παίρνουν άσυλο.
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) με το όνομα Advocates Abroad πιάστηκε σε βίντεο να παραδέχονται ότι διδάσκουν μετανάστες πώς να υποδύονται τους Χριστιανούς διωγμένους, τι να λένε, πώς να το λένε, πώς να μιλάνε, πότε να σηκώνονται, πότε να κάθονται, πώς να ζητούν διακοπή (της συνέντευξης), πώς να κλαίνε γοερά, πώς να διηγούνται περιστατικά διωγμών εναντίον τους και άλλα..
Το έκαναν σε 15000 ανθρώπους στην Ελλάδα και 2500 αλλού.
Έχει 480 υπαλλήλους και χιλιάδες εθελοντές από πολλά πανεπιστήμια του κόσμου.

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018





«Δελφύνη»: Βυθίζεται το γεωτρύπανο, αυξάνονται οι προσδοκίες

Όλα προχωρούν με απόλυτη ακρίβεια με βάση το πρόγραμμα στη γεώτρηση στον στόχο «Δελφύνη -1» στο τεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ και πλέον μόνο πολύ έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα μπορεί να προκαλέσουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις για λόγους ασφάλειας.
Την έναρξη της γεώτρησης –ότι δηλαδή το γεωτρύπανο έφτασε στον βυθό και προχωρά κάτω από αυτόν προς τον στόχο– ανακοίνωσε χθες και επίσημα το υπουργείο Ενέργειας.
«Αρχίσαν οι εργασίες της ερευνητικής γεώτρησης «Delphyne-1» στο τεμάχιο 10 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, από την κοινοπραξία ExxonMobil Exploration and Production Cyprus (Offshore) Limited και Qatar Petroleum International Upstream O.P.C., η οποία κατέχει Άδεια Έρευνας Υδρογονανθράκων για το εν λόγω τεμάχιο», αναφέρει το υπουργείο.
Στο μεταξύ, σε μια συναφή εξέλιξη που αφορά την περιοχή μας, το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle» επιστρέφει ξανά στην ανατολική Μεσόγειο μετά από γενική επισκευή 18 μηνών.

Πέτρος Θεοχαρίδης






Διαμελισμό της Ελλάδας θέλουν οι ψευδομακεδόνες: Παρακλάδι του «Ουράνιου Τόξου» και στις Σέρρες – Τον «Ασκό του Αιόλου» άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Βήμα-βήμα υλοποιείται το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας από τους ανθέλληνες «Μακεδόνες”, με εθνικιστικά παρακλάδια Σκοπιανών και φιλοσκοπιανών να κατακλύζουν την Βόρειο Ελλάδα.
Η κυβέρνηση παραμένει θεατής στην όλη ανθελληνική επιχείρηση, επιτρέποντας σε κάθε λογής εθνικιστή να διακδικεί ελληνικά εδάφη και μακεδονική εθνότητα. Νέο παρακλάδι του Ουράνιου Τόξου φύτρωσε στις Σέρρες. Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, oνομάζονται «Αδελφότητα του Κύριλλου και του Μεθόδιου» και έχουν όραμα την «αυτόνομη Μακεδονία»! Η «Αδελφότητα» ήρθε να προστεθεί δίπλα στη φιλοσκοπιανή οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» της Φλώρινας.

ADVERTISING inRead invented by Teads
Μετά τα εγκαίνια, δηλώνουν ότι προωθούν τη Διακήρυξη του Κρουσόβου και μιλούν για «αυτόνομη Μακεδονία» και «μακεδονική εθνική ταυτότητα. Ζήτημα μειονότητας βεβαίως δεν τίθεται, καθώς όπως δηλώνει ο συγγραφέας και αναλυτής Δημήτρης Ευαγγελίδης, «αν είναι να έχουμε μειονότητα με δυο-τρεις χιλιάδες ανθρώπους τότε θα είχαμε δεκάδες ή εκατοντάδες μειονότητες σε κάθε χώρα». Πράγματι, το «Ουράνιο Τόξο» στις ευρωκελογές του 2009 και στις 14 εκλογικές περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας πήρε μόλις 2.594 ψήφους.
Αντιδράσεις και ένταση προκάλεσε η προ ημερών διοργάνωση του 3ου συνεδρίου του κόμματος “Ουράνιο Τόξο” (σ.σ. Vinozito) στο χωριό Ξινό Νερό της Φλώρινας στη δυτική Μακεδονία, μια αλυτρωτική πράξη των ψευδομακεδόνων επί ελληνικού εδάφους.. Το συνέδριο του κόμματος είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του στις 27 Αυγούστου 2018 και πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2018 στο χωριό Ξινό Νερό της Φλώρινας.
Πρόκειται για το κόμμα το οποίο προωθεί την ύπαρξη μιας σλαβόφωνης Εθνικής «Μακεδονικής» μειονότητας σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, υιοθετώντας στην πραγματικότητα την αναθεωρητική, αλυτρωτική πολιτική της ακραίας εθνικιστικής κυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Γκρουέφσκι καθώς και σημαντικής μερίδας του πολιτικού κόσμου της γειτονικής χώρας που στηρίζει τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.

ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
Ηγετική μορφή στο χώρο θεωρείται ο Παύλος Βοσκόπουλος, υποψήφιος με το Ουράνιο Τόξο σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις, ο οποίος προωθεί τη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα και με τις συνεντεύξεις του σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης, δημοσιογράφος που ζει στα Σκόπια και εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου στα σκοπιανά τηλεοπτικά δίκτυα. Υπάρχει επίσης ο παπα Τσαρκνιάς, ο οποίος ζητά να αναγνωριστεί ψευδομακεδονική Εκκλησία στην… Αριδαία! Ο ίδιος δηλώνει «Μακεδόνας» και απαντά στο σχετικό ερώτημα: «Έλληνας όχι, Έλληνας πολίτης ναι».

Η ΕΥΠ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
Ο δημοσιογράφος του Star Πέτρος Μποτσαράκος ρώτησε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Κοραντή αν οι άνθρωποι αυτοί σχετίζονται με τις μυστικές υπηρεσίες στα Σκόπια και η επιβεβαίωση του ήταν αποστομωτική: «Θα μου επιτρέψετε κύριε Μποτσαράκο να σας πω ότι κρούετε ανοιχτές θύρες».
ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΡΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ
Όπως αποκαλύψαμε χθες στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο του αρχιερέα της ΝΤΠ και μεγιστάνα, Τζ. Σόρος, που αφορά την «Μακεδονία του Αιγαίου». Ειδικότερα, έριξε 98,7 εκατ. ευρώ για ανθελληνική προπαγάνδα με προφανή στόχο τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Η χρηματοδότηση των σκοπιανών εθνικιστών από τον Τζόρτζ Σόρος τελικά δεν είναι θεωρία συνομωσίας. Ο Πέτρος Μποτσαράκος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα τα στοιχεία για τις χορηγίες του μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος για πάνω απο δέκα χρόνια πληρώνει εκατομμύρια για ανθελληνική προπαγάνδα!
Όργανα της σκοπιανής προπαγάνδας είναι άλλωστε ακριβά ντοκιμαντέρ και διεθνείς καμπάνιες. Και το ερώτημα είναι πού βρίσκουν τα λεφτά; Το ίδρυμα Open Society ου Τζόρτζ Σόρος από το 1992 ως το 2016 έχει δώσει στα Σκόπια 98,7 εκατομμύρια από χρήματα του Σόρος , όπως και άλλα 35 εκατομμύρια από χορηγίες.
«Γνωρίζουμε τις χρηματοδοτησεις που έχουν δοθεί από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε βάρος της πατρίδας μας» δηλώνει ο Δημήτρης Φιλιππίδης, πρόεδρος των Παμμακεδονικων Ενώσεων ΗΠΑ.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, συνθέτουν έναν καμβά αλυτρωτισμού, ανθελληνισμού και ανήθικης προπαγάνδας που αποσκοπεί σε υφαρπαγή εδαφών από την Μακεδονίας και γίνεται εις βάρος των πραγματικών Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων, με την έγκριση της κυβέρνησης.






Σεργκέι Λαβρόφ: Η Δύση θέλει να μετατρέψει τα Βαλκάνια σε οχυρό εναντίον της Ρωσίας

Έχει κανείς την εντύπωση ότι η Δύση δενπαίρνει μαθήματα από την ‘Τραγωδία της Ουκρανίας’ και κάνει επίμονες προσπάθειες να μετατρέψει τα Βαλκάνια σε ένα άλλο στρατιωτικό προπύργιο εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στη σερβική ‘Τέλεγκραφ’ τόνισε ότι οι χώρες της περιοχής των Βαλκανίων «ωθούνται επίμονα στην επιλογή: «ή είστε με τη Μόσχα ή με την Ουάσιγκτον».
Ο Λαβρόφ αναφέρει ότι υπάρχει σοβαρή πίεση στο Βελιγράδι προκειμένου να μειωθεί η «αμοιβαία επωφελής συνεργασία με τη Μόσχα», αλλά τόνισε ότι «οι Σέρβοι αδελφοί αντιστέκονται γενναία».
«Η Μόσχα εκτιμά ιδιαίτερα την ανεξάρτητη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της Σερβίας που ανταποκρίνεται στα βασικά συμφέροντα του λαού», δήλωσε ο Λαβρόφ.
Αναφερόμενος στο Κοσσυφοπέδιο, ο αρχηγός της ρωσικής διπλωματίας είπε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να εξετάσει όλες τις επιλογές για την επίλυση του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου που θα ήταν αποδεκτή από το Βελιγράδι.
Ο Λαβρόφ τόνισε ότι «οι αληθινοί αδελφικοί λαοί- Ρώσοι και Σέρβοι- ενώνονται από τις κοινές πολιτισμικές και πνευματικές ρίζες, τα ειλικρινή συναισθήματα φιλίας και αμοιβαίας συμπάθειας».
«Ιδιαίτερα με την αδελφική εγγύτητα της Ρωσικής και Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» κατέληξε ο Λαβρόφ.

vecer.press


Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018









Wikileaks: Απόρρητο έγγραφο των ΗΠΑ – Πώς έθεσαν σταδιακά την Ελλάδα υπό τον απόλυτο έλεγχο της Τουρκίας

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται απόρρητο τηλεγράφημα «σοκ και δέος» που δημοσιεύουν τα Wikileaks και αφορούν τα αιτήματα των ΗΠΑ προς την Ελλάδα. Η Ουάσινγκτον ζητούσε από την Αθήνα να δώσει «γη και ύδωρ» στην Τουρκία ενώ αξιοσημείωτο είναι πως πολλά από αυτά δυστυχώς βλέπουμε να έχουν υλοποιηθεί πχ ανταλλάγματα στη Θράκη. Είναι φανερό πως οι ΗΠΑ αργά και σταθερά ωθούσαν την Ελλάδα προς τoν πλήρη έλεγχο της Αγκυρας ικανοποιώντας σταδιακά ένα – ένα τα πάγια αιτήματα των Τούρκων. Φυσικά πρόκειται για την πάγια αμερικανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα, κάτι που πρόκειται να δούμε ξανά μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία «πακέτο» μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ «βαφτίζουν» αυτά που που λέγονται ως «ΜΟΕ» που το κόστος …»πληρώνει» μόνο η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια