Header Ads

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Βροχή από Γκολ στο γήπεδο Ιωνίας στον αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος – Αιγάλεω --> 1-3 : Μείναμε από όνειρα θα βρούμε την ελπίδα ;


Με ακόμη μία ποδοσφαιρική γεύση πικρίας απεχώρησαν α­πό το γήπεδο της Ιωνίας Κορίν­θου οι φίλαθλοι της πάλαι πο­τέ ισχυρής «Μπάρτσα», μετά τη βαριά ήττα της Κυριακής για την 8η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Με το αποτέλεσμα ΠΑΣ Κόρινθος – ΑΣ Αιγάλεω 1-3 και με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες η ομά­δα μας βρέθηκε με 5 βαθμούς στην επικίνδυνη ζώνη υποβιβα­σμού. Ήταν γνωστό ότι ο ΠΑΣ Κόρινθος με την περσινή άνοδό του στην Γ΄ Εθνική θα αντιμετώ­πιζε ομάδες καλύτερης κλάσης και απόδοσης, όταν μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο τρεις Κορινθιακές ομάδες από τον ό­μιλό τους υποβιβάστηκαν στην Α΄ΕΠΣ Κορινθίας (Α.Ο Λουτράκι – Α.Ο Ζευγολατιού – Πέλοπας Κιά­του). Μετά και το αποτέλεσμα της Κυριακής χάθηκε κάθε όνει­ρο και ελπίδα διάκρισης. Οι ιθύ­νοντες της ιστορικής ομάδας, που ακολουθεί τον βασικό νό­μο του ποδοσφαίρου, διάνυσης καλής και κακής περιόδου, γνω­ρίζουν τον χώρο. Ελπίζουμε, ό­πως και οι συμπολίτες μας φί­λαθλοι να δώσουν τον καλύτε­ρο εαυτόν τους και να προβούν σε ανάλογες ρυθμίσεις στη με­ταγραφική περίοδο, ώστε να ε­νισχυθεί η ομάδα και να παρα­μείνει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με προγραμματισμό και ελπίδα για το μέλλον. 

Και τώρα το αγωνιστικό μέρος του αγώνα 

Από απόψεως θεάματος, αγω­νιστικής εμπειρίας, ομαδικότη­τας, διεκδίκησης της μπάλας και … αποτελεσματικότητας, οι παί­κτες του Αιγάλεω κέρδισαν τις εντυπώσεις κάτι που μαρτυράει ο χρόνος που προηγήθηκαν με 2-0 σε βάρος μίας ανήμπορης να αντιδράσει άμυνας των Κο­ρινθίων. Κατά τα άλλα οι φίλα­θλοι παρακολούθησαν ένα ω­ραίο αθλητικό θέαμα με πολλά γκολ. Οι περισσότεροι από αυ­τούς με πίκρα και σκεπτικισμό, οι λιγότεροι και φιλοξενούμενοι με υπερηφάνεια και πίστη πως η ομάδα τους πάει καλά… 
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ότι ήθελαν πιο πολύ τον αγώνα και έτσι στο 12΄ βρέθηκαν να προ­ηγούνται με 0-2 και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατά­κτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου προς τη Β΄ Εθνική . Με ένα γκολ μόλις στο 6΄ λε­πτό της αναμέτρησης του Φα­νούρη Γουνδουλάκη η ομά­δα του Αιγάλεω άνοιξε το σκορ σε 0-1, αλλά η ομάδα τράβα­γε, οι παίκτες έδιναν και την ψυ­χή τους για τη νίκη. Και στο 12΄ ο Βέρμπης με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδού­χων πέτυχε να αυξήσει το σκορ σε 0-2 δίνοντας προβάδισμα νί­κης στους φιλοξενούμενους. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώ­το μέρος του αγώνα. 
Με την έναρξη του Β΄ Ημιχρό­νου, όμως, πάλι οι φιλοξενού­μενοι θέλοντας να έχουν το κε­φάλι τους ήσυχο μπήκαν πιο δυνατά και έτσι στο 52΄με τον Ραχίμ πέτυχαν το 0-3 κάνοντας εύκολο το πέρασμα από την Κόρινθο, ποδοπατώντας το «Ου παντός πλην ες Κόρινθον». Οι παίκτες του ΠΑΣ Κόρινθος κατά­φεραν να μειώσουν το σκορ ό­ταν μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή των φιλο­ξενουμένων η μπάλα πήρε πε­ρίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τε­λικό 1-3. Σημειώνουμε την ατυ­χία της ομάδας μας όταν μετά από σουτ δεξιά μέσα στην περι­οχή η μπάλα βρήκε τη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και βρέ­θηκε στα χέρια του τερματοφύ­λακα και όλα αυτά όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια