Header Ads

Θα καταγγέλλει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα ;


Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωράει, όπως δείχνουν τα πράγματα Τα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης, κάνοντας τη “βρώμικη δουλειά” των αφεντικών, που διαφεντεύουν ανέκαθεν τις Ελληνικές Κυβερνήσεις. Φαίνεται να κάνει αυτά, που δεν τόλμησαν να υλοποιήσουν, παρά τις υποδείξεις των ξένων κέντρων αποφάσεων, άλλες προηγούμενες Κυβερνήσεις. Αυτή η πρακτική της δε συγκαλύπτεται και υποστηρίζεται από τα “Συστημικά” ΜΜΕ και τη μελετημένη Σύγχρονη Κοινωνική Πολιτική ή Πολιτική Προπαγάνδα. Είναι γνωστό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ότι, οι Κομμουνιστές διάκεινται ευμενώς προς την κατεύθυνση και την πορεία, που έχει χαράξει η ελίτ, προς την Οργουελική εποχή της Παγκόσμιας Φυλακής και ελέγχου του ανθρώπινου γένους..
Από τη μελέτη των σημερινών γεγονότων συνάγεται το συμπέρασμα ότι κάποιες γνωστές άγνωστες δυνάμεις προσπαθούν να μας αλλάξουν ριζικά και να μας μεταλλάξουν, εάν είναι δυνατόν, από ομάδα ανθρωπίνων σχέσεων υψηλών πνευματικών, ηθικών και Εθνικών προδιαγραφών σε άτομα, που πιστεύουν μόνο στο αξίωμα της ύλης και του Τραπεζικού Συστήματος, σε αγέλη μαρκαρισμένη με τσιπάκια και τον αριθμό του Αντίχριστου. Αυτή την κρίσιμη ώρα πέραν από τον φανερό καθημερινό Πόλεμο, που έχουμε ανάγκη από ψυχικέ, πνευματικές και υλικές ανάγκες, οδηγούμαστε θέλοντας και μη σε ατραπούς δύσκολους. Σε δρόμους, που πρυτανεύει η κακία, ο φθόνος, το έγκλημα και η διαφθορά ψυχής και σώματος.
Μας λένε μερικοί φίλοι αναγνώστες ότι, πολλές φορές τα βάζουμε με τους πολιτικούς, ενώ δεν είναι αυτοί μόνον οι κακοί. Τους απαντούμε πως βεβαίως είναι συλλογική η ευθύνη της υποβάθμισης της ζωής μας, αλλά δεν είναι ο απλός Λαός, που νομοθετεί και αποφασίζει για τη ζωή μας. Η Πολιτική και οι Νόμοι του Κράτους χαράζονται και αποφασίζονται από τις Κυβερνήσεις και τους πολιτικούς. Τι θα πούμε σήμερα, που υλοποίησε η Κυβέρνηση την πρόθεσή της για ψήφιση νόμου, για την πάταξη της φοροδιαφυγής, προβάλλοντας τον “χαφιεδισμό” , ως τρόπον αυξήσεως των εσόδων, υποδεικνύοντας να καταγγέλλουν οι πολίτες τους επιχειρηματίες, που αποφεύγουν να εκδώσουν τιμολόγιο ή απόδειξη πληρωμής; Τι να πούμε που ο αυτόχρημα εθελόδουλος και υποτακτικός του ¨Συστήματος Υπουργός Παιδείας αποβάλλει τις πανάρχαιες Ηθικές Αξίες και τον Χριστιανισμό, την ιστορία μας από τα σχολικά βιβλία, ενώ οδηγεί τετράχρονα παιδάκια από την αγκαλιά της μάνας στα θρανία πλύσης εγκεφάλου; Ασφαλώς θα είναι κατάπτυστος ο υπουργός, που σκέφτηκε να φέρει στη Βουλή νόμους, που προωθούν την καταγγελία από άνθρωπο σε άνθρωπο για παράβαση νόμου, χωρίς να είναι στην απέξω οι βουλευτές, που τον εψήφισαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια