Header Ads

UNICS LEGAL SERVICES : Το θέμα μας


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook - Το θέμα μας


Άλμπουμ ΕΛΛΑΣ

Το gay pride του Μπουτάρη την ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων!!!


Η Ελλάδα, αλλά κι ο κόσμος ως σύνολο νοσεί επικίνδυνα. Μια άκρως επιθετική και ταχέως μεταδιδόμενη επιδημία έχει πλήξει μεγάλα τμήματα του ανθρώπινου πληθυσμού. Κύρια εκδήλωση της νόσου είναι η γενικευμένη άνοια και πλάνη. Να πιστεύεις ότι δήθεν παλεύεις για να επιβάλεις το σεβασμό προς όλους, αλλά στην πραγματικότητα να ενεργείς για να επιβάλεις βίαια τη διαστροφή σου, την αρρώστια σου ,ως δήθεν πρότυπο υγείας! Να επιβάλεις τη θέληση των λίγων νοσούντων, έναντι όλων των άλλων κι υγιών. Και μάλιστα να το κάνεις και με τρόπο προκλητικό, που δεν σέβεται καμία ευαισθησία των πολλών, για να ανέβεις όπως όπως στην ιεραρχία του νεοταξίτικου ιερατείου... Κάπως έτσι ό εκλεκτός των αναπήρων εκλεκτόρων της συμπρωτεύουσας, που τον εξέλεξαν πρώτον τη τάξει, Μπουτάρης, επέβαλε gay pride την ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων! Καμία αίσθηση ντροπής, γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη του προχωρημένου σταδίου της νόσου. Δυστυχώς οι ύβρεις , η αποδοκιμασία ή κι η βία εναντίον του δεν αποτελούν ενδεικνυόμενα μέσα θεραπείας, αλλά μέσα πόλωσης και διχασμού, που υπηρετούν το ίδιο σκοτεινό αφεντικό ... Αλλού είναι το φως κι η ελπίδα!

Dimitris Bakoulas : Καλησπέρα Κυριάκο. Ελπίζω σήμερα ημέρα μνήμης της Μάχης της Κρήτης να μη συμβεί κάτι ανάλογο.

Ανδρέας ΜητσόπουλοςΑπό χθες το βράδυ, μετά την επίθεση κατά του Μπουτάρη, το νεοκομμουνιστικό καθεστώς επιχειρεί όπως αναμενόταν, τη θυματοποίηση του ιδίου, τον καθαγιασμό των υπέρμετρα εθνομηδενιστικών θέσεών του και ταυτόχρονα την περαιτέρω υπονόμευση των Εθνικών Ιδεωδών για τα οποία αγωνίζονται οι Αγνοί και Συνετοί ‘Ελληνες Πατριώτες. Δυστυχώς βλέπω τον Μπουτάρη Δήμαρχο μέχρι τα 90 του να καταφέρεται ανενόχλητος σε ό,τι εθνικό έχει απομείνει. Αυτά συμβαίνουν όταν μένουν ανεξέλεγκτοι αυτοί που αρνούνται πεισματικά να σκεφθούν τα αυτονόητα...

ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας
Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβ 2018

Την παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για ακόμη μια φορά ζητούν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης . Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου σχετικά με το ονοματολογικό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας οι πολίτες προχώρησαν σε διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε έξω από το δημαρχικό μέγαρο.

Ανδρέας ΜητσόπουλοςΟι πολίτες που ασκούν βία εναντίον πολιτικών αλλά και οι πολιτικοί που προσβάλουν με τις πράξεις τους τις εθνικές ευαισθησίες των Ελλήνων, είναι εξίσου κατακριτέοι και η συμπεριφορά τους δεν συνάδει με τη Μακραίωνη Λαμπρή Ιστορία της Πατρίδας μας. Πάντως, επειδή η νοοτροπία του πολιτικού πολιτισμού θα αργήσει να εμπεδωθεί σε όλους, για να σταματήσουμε να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι, ας μάθουμε τουλάχιστον να επιλέγουμε στην κάλπη τα κατάλληλα πρόσωπα και να ραπίζουμε τους ακατάλληλους μόνο με την ψήφο μας.

Nektaria Karatzi : Έτσι ακριβώς!!!


Στρατής Ευστρατίου : Φίλε Αντρέα συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις, μονο που εκεί που γράφεις οι πολίτες ασκούν βία εναντίον των πολιτικών έπρεπε να γράψεις εναντίον των ανθελλήνων πολιτικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια