Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1878)

 

 














 

 


Να καταργηθεί το χαράτσι υπέρ της Δημόσιας Τηλεόρασης…

Αυτές οι Δημόσιες Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις δεν λένε να εξυγιανθούν από τα κατάλοιπα του παρελθόντος. Ενθυμούμαι ότι το Πασοκο – Αριστερό κατεστημένο, που απολύθηκε πριν από μερικά χρόνια, αφού βούλιαξε τα δημόσια Ταμεία με τους παχυλούς μισθούς και τις αμφίβολης διαφάνειας απ’ ευθείας αναθέσεις έργων, βρήκε τον τρόπο να επανέλθει. Δυστυχώς αμετανόητο, αλλά πιστό στις ιδεολογικές του καταβολές και στην Αριστερή Θολοκουλτούρα. Τα σχέδια της Κυβέρνησης Τσίπρα για τον “Εκσυγχρονισμό” προς το δημοκρατικότερο και το προοδευτικότερο, είχαν μετατρέψει τα Κρατικά Κανάλια που τα πληρώνει εκόν άκον ο εξαθλιωμένος πολίτης σε Όπλα Πολιτικής Λαϊκής Απάτης. Μας κορόιδευαν  και υπηρετούσαν μόνο τις επιδιώξεις της δικομματικής κυβέρνησης..

Ενθυμούμαι επίσης την εποχή που ο αρμόδιος Υπουργός Ρουσόπουλος, επί Κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή, βρήκε από την Κυβέρνηση Σημίτη, 4.000 υπεράριθμους υπαλλήλους στη Δημόσια Τηλεόραση και τους μονιμοποίησε όλους. Σε τρεις μήνες έγιναν συνδικαλιστικές εκλογές στις αντίστοιχες Δημόσιες Επιχειρήσεις και το ΠΑΣΟΚ πέτυχε το “Σοβιετικό ποσοστό” 83%. Αυτή ήταν η δημοκρατική επιλογή της τότε Κυβέρνησης. Τα πράγματα με τις μετέπειτα ρυθμίσεις δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Τα ίδια έχουμε και ακόμη χειρότερα, αφού διοικούν τα ίδια πρόσωπα.

Οι σημερινοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί, που είναι Κρατική Τηλεόραση μίας χώρας που παλεύει στα απομεινάρια μανιασμένων κυμάτων των Μνημονίων και της ακρίβειας για να επιβιώσει, ήλθαν σε ημέρες σημαδιακές να παρουσιάζουν την υπόθεση των Ομόφυλων ζευγαριών, ως ουσιώδες θέμα και υποχρέωση της κοινωνίας να αποδεχθεί ό,τι έχει απομείνει σ΄αυτήν την πλάση από το γκρέμισμα των ηθικών Αξιών. Η καθημερινή πλύση εγκεφάλου για την αποδοχή της παρά φύσιν ασέλγειας δεν έχει όρια. Όποιος τολμήσει να έχει άλλη άποψη βαπτίζεται «Αναχρονιστικός» και αποκλείεται να πει δημόσια τη γνώμη του, είναι «ομοφοβικός», «ρατσιστής» και εχθρός της κοινωνίας. Ποιας κοινωνίας, έτσι όπως την κατάντησαν;

Και το χειρότερο εξακολουθούν να διατηρούν το χαράτσι υπέρ της δημόσιας Τηλεόρασης στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Να πληρώνει ο δύστυχος πολίτης τα σκουπίδια και την ανηθικότητα που διδάσκεται κάτω από τις «κεραίες του διαβόλου που είναι στα κεραμίδια», κατά την Προφητεία του Πατρός Κοσμά του Αιτωλού. Αν η σημερινή κυβέρνηση ενδιαφέρεται για το καλό του Ελληνικού λαού να καταργήσει αυτό το χαράτσι, το οποίο, αν και είναι μικρό, απασχολεί σοβαρά σήμερα πολλά νοικοκυριά. Εδώ και τώρα…  

 

  Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 Οι Σλάβοι μας κορόϊδεψαν και κανείς δεν αντιδρά!



«Είδαμε πριν από μερικά χρόνια το νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό μήνυμα, με το οποίο ο Σκοπιανός τότε Πρωθυπουργός προπαγάνδίζε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Για να ψηφίσουν οι συμπολίτες του υπέρ της Συμφωνίας στο δημοψήφισμα, ο Ζάεφ παρουσίαζε το σύνθημα της Ευρωπαϊκής Μακεδονίας, πουθενά δεν γινόταν λόγος για «Βόρεια Μακεδονία». Ήταν προφανές ότι ο όρος «Βόρεια» μπήκε στη συμφωνία απλώς και μόνο για να έχει κάτι να παρουσιάσει, ως επιτυχία ο κ. Τσίπρας. Στην πράξη οι Σκοπιανοί είχαν ήδη αποφασίσει την ταχεία έκλειψη και απόρριψη του γεωγραφικού προσδιορισμού. Από πλευράς ιστορικής είναι σαφής η εμμονή στην σκοπιανοποίηση των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, τους οποίους χαρακτηρίζουν, ως ιδρυτές και πατέρες του «μακεδονικού» έθνους.

Η Κυβέρνηση Τσίπρα ισχυρίζοταν ότι με τη Συμφωνία προστάτευε την αρχαία Ελληνική ιστορία. Οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς παραχώρησαν στα Σκόπια τη Χριστιανική, Βυζαντινή και Νεώτερη ιστορία της Μακεδονίας. Το κείμενο των Πρεσπών αποτυπώνει την αντίληψη πολλών στελεχών και διανοουμένων του ΣΥΡΙΖΑ περί ασυνέχειας του Ελληνικού Έθνους. Από τον Περικλή μεταβαίνουν στον Κολοκοτρώνη. Γι’ αυτό και ελαφρά τη καρδία επιτρέπουν στον Ζάεφ να διαφημίζει στο τηλεοπτικό σποτ το έργο των δύο Θεσσαλονικέων αδελφών, ως επίτευγμα του «μακεδονικού» έθνους. Όμως οι Άγιοι ήσαν Έλληνες και εστάλησαν σε διάφορες ιεραποστολές από τον Πατριάρχη και τον Αυτοκράτορα της Κωνσταντινουπόλεως κατά τον 9ο αιώνα.

Όσον αφορά στη νεώτερη ιστορία του κατασκευασμένου έθνους ο Ζάεφ πρόβαλε τον Κρστε Μισίρκοφ. Πρόκειται για έναν διανοούμενο, που δραστηροποιήθηκε στις αρχές του 20ού αιώνα και τον οποίο θεωρεί η ηγεσία των Σκοπίων, ως θεμελιωτή της σύγχρονης «μακεδονικής» ταυτότητας. Όσοι ασχολούνται με την ιστορία των Βαλκανίων γνωρίζουν καλά ότι ο Μισίρκοφ έχει δημοσιεύσει πολλά κείμενα, στα οποία δηλώνει Βούλγαρος και υπεραμύνεται των Βουλγαρικών απόψεων στο Μακεδονικό.

Κατά καιρούς είχε ξαφνικές μετακινήσεις προς τον «μακεδονισμό», που χαροποιούν τη σκοπιανή προπαγάνδα, αλλά αυτές οι εναλλαγές στις απόψεις του καταδεικνύουν πόσο σαθρά είναι τα θεμέλια του τεχνητού έθνους, το οποίο κατασκεύασε ο Τίτο το 1944. Δύο Έλληνες Ορθόδοξοι ιεραπόστολοι και ένας Βουλγαρόφρων με οβιδιακές μεταμορφώσεις χρησιμοποιούνται, ως επιχειρήματα υπάρξεως του «μακεδονικού» έθνους. Κι όμως σ’ αυτό το εθνολογικό συνονθύλευμα η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε μακεδονική εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα… Ο Κωνσταντίνος Χολέβας, πολιτικός επιστήμονας», μίλαγε για Προδοσία ή όχι; Κανείς δεν συγκινήθηκε έκτοτε γιατί;

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

Η Ελλάδα σε περιπέτειες από έλλειψη Εξωτερικής Πολιτικής

 

Την άποψη ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με εθνικές περιπέτειες, παραμένοντας η μόνη χώρα, που μιλάει για ευρωπαϊκή πολιτική στο θέμα των προσφύγων-μεταναστών την ώρα, που όλες οι χώρες ακολουθούν εθνικές πολιτικές περιχαράκωσης των συνόρων τους, έχουμε διατυπώσει και στο παρελθόν.  Ακόμη και η Γερμανία βολεύεται από αυτό, έχει ακφράσει την άποψη μιλώντας στο Ράδιο 9.84 ο αναλυτής και εκδότης του «Ινφογνώμων» Σάββας Καλεντερίδης, ο Έλληνας Αξιωματικός της πρώην ΚΥΠ, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους πράκτορες, κατ΄εντολήν του Κ. Σημίτη. .Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν ήδη, η πολιτική ανοιχτών συνόρων και έλλειψη στρατηγικής βάθους, πιέζει με την πολιτική τακτική της την Κύπρο για παραχωρήσεις στη Τουρκία, ώστε η τελευταία από κράτος πρόβλημα στη περιοχή σήμερα με τις ευλογίες Ευρωπαίων και την ανεξήγητη ανοχή της ελληνικής πλευράς, να εμφανίζεται, ως παράγοντας λύσης του προβλήματος.

 Κατά τον Σάββα Καλεντερίδη με τον οποίον συμφωνούμε απόλυτα, λύσεις υπάρχουν έστω και τώρα, καταγγέλλοντας με στοιχεία τον ρόλο της Τουρκίας, αλλάζοντας την πολιτική για τους μετανάστες και ζητώντας η πιστοποίηση όλων να γίνεται στα ευρωπαϊκά προξενεία στη Τουρκία . Όπως είπε, με την απουσία εξωτερικής πολιτικής βάθους, έχουμε διαρκώς διπλωματικές ήττες, άνευ λόγου. Δεν μπορεί η Ελλάδα να εξυπηρετεί τα συμφέροντα σε εργατικό δυναμικό της Γερμανικής βιομηχανίας και να γίνεται αποθήκη ανθρώπων για διαλογή, ούτε το ΝΑΤΟ να έρχεται στο Αιγαίο, ώστε να επικαιροποιούνται οι Τουρκικές διεκδικήσεις.

Οι απόψεις του αρθρογράφου Αξιωματικού ε.α., που έχει ενδιατρίψει στην Τουρκική ιστορία, έχουν μεγάλο κύρος και θα έπρεπε οι Ελληνικές Κυβερνήσεις να προσλαμβάνουν αυτό το είδος επαϊόντων, ως Ειδικών Συμβούλων στα διάφορα Υπουργεία και όχι τους σημαιοφόρους των κομματικών γραφείων της εκάστοτε εξουσίας. Δυστυχώς για την Ελληνική πραγματικότητα οι πολιτικοί ταγοί ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε Εθνική μειοδοσία, γιατί τι άλλο μπορεί να είναι η προ καιρού ανερυθρίαστη δήλωση Μοιραίου ηγέτη, που έλεγε ότι όλα τα μικρά αεροδρόμια ανήκουν πλέον στη Γερμανία; Έχει δίκαιο ο ανωτέρω να ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με εθνικές μελλοντικές περιπέτειες.

Η Ελλάδα οφείλει να χαράξει Εθνική Εξωτερική Στρατηγική και Πολιτική με κόκκινες γραμμές που να τηρούνται διαχρονικά από όλες τις Κυβερνήσεις.   

 

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 

Υπάρχει σχέδιο αποεθνοποίησης για την Ελλάδα…

   

 Μας εμπαίζουν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, όταν μας λέγουν με δηλώσεις επισήμων κυβερνητικών παραγόντων και αρμοδίων υπηρεσιών, ότι στην Ελλάδα έχουν εισέλθει μέχρι σήμερα στα τελευταία χρόνια  κάποιες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Γιατί περίπου αυτός είναι ο αριθμός, των προσφύγων σε ολόκληρη την Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, που έχει κοινοποιήσει.. Ξαφνικά, εκεί που μας έλεγαν κρατικές πηγές ότι το έτος 2014 είχαν εισέλθει περίπου 70.000 και τον επόμενο χρόνο, που έκανε την “πρόσκληση” ο Πρωθυπουργός Τσίπρας μίλαγαν για 700.000, εκεί που τα καθημερινά δελτία ανέφεραν αφίξεις τριών, πέντε ακόμη και επτά χιλιάδες σε καθημερινή βάση.

   Οι ολετήρες της Πατρίδας μας με τη σύμπραξη τω “Συστημικών” ΜΜΕ και των ΜΚΟ αποσιωπούν εσκεμμένα τα εκατομμύρια που έχουν εισβάλει στη χώρα μας την τελευταία εικοσαετία για να περάσουν απαρατήρητα ένα τόσο οφθαλμοφανές θέμα. Δεν κρύβονται οι μετανάστες κάτω από το κυβερνητικό χαλί γιατί είναι άνθρωποι και μάλιστα πολλές φορές χωρίς ταυτοποίηση, χωρίς υγειονομική εξέταση και περίθαλψη, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Πολλοί από αυτούς στερούνται ή έχουν πλαστά χαρτιά προέλευσης, που τα εφοδιάζονται από τα παράλια της Τουρκίας, που θησαυρίζουν οι μαφίες του σύγχρονου δουλεμπορίου της ελπίδας. Αυτό που συμβαίνει στην ιστορική μας χώρα δεν έχει προηγούμενο, γιατί κυβερνάται σχεδόν πάντα από προσκηνημένους”, που επιπλέουν σαν φελλοί.

   Δεν σας κινεί το ενδιαφέρον και η απορία το γεγονός ότι πριν αρχίσουν να δείχνουν τις προθέσεις τους οι εταίροι μας στην Ε.Ε. ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις υποβάθμισαν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, κατάργησαν Στρατόπεδα ακόμα και κοντά στα βόρεια σύνορά μας; Μήπως και αυτή η καινοφανής φράση των ΧΟΤ ΣΠΟΤ δεν σας προκαλεί σε σκέψεις ότι πρόκειται σε μία  μελετημένη διασπορά των αλλοδαπών στην Ελλάδα; Ο αριθμός των αφίξεων διαρκώς και αυξάνει, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του τόπου, όπου προωθούνται. Δυστυχώς ο αφελληνισμός έχει ήδη αρχίσει, ενώ οι περισσότεροι Έλληνες παρακολουθούν απαθείς και αδρανείς την εξέλιξη του δράματος, που έχει τίτλο ο «εξισλαμισμός και αφελληνισμός της Ελλάδος».

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτή την μεγάλη Εθνοπροδοσία; Θα την καταπιούμε σαν το Σκοπιανό;  Πότε θα γίνει η δική μας αφύπνιση για αντίδραση και πράξη με νόμιμα μέσα;  

 

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 

 

 

 

 


            























Δεν υπάρχουν σχόλια