Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1874)

 

Το παιχνίδι του ΟΗΕ με το Μεταναστευτικό...

Απορούν μερικοί υποψιασμένοι Έλληνες και μας το λένε ότι απορούν γιατί αυτή η ανοχή των Ελληνικών Κυβερνήσεων να δέχονται μόνο Μουσουλμανικό στοιχείο που μας στέλνει ο Ερντογάν της Τουρκίας. Τους απαντάμε: Εφαρμόζεται Σχέδιο καθοδηγούμενο από τον ΟΗΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη για εποικισμό της Ευρώπης με μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες. Όπως γράφει η βρετανική Express, ο ΟΗΕ συμβουλεύει την Ευρώπη να δεχθεί πολλά εκατομμύρια μετανάστες για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό της πρόβλημα. Μιλάμε δηλαδή ξεκάθαρα για εποικισμό, αφού οι πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται για να εγκατασταθούν μόνιμα, ώστε να «αναπληρώσουν» το υποτιθέμενο δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης. Όλα αυτά ο ΟΗΕ τα εισηγείται σε μια έκθεση του το 2001, δηλαδή προαναγγέλλει αυτά, που πλέον σήμερα συμβαίνουν ... «ανθρωπιστικά».

Η έκθεση του ΟΗΕ προτείνει να «αναπληρωθούν» τα «κενά» των ντόπιων πληθυσμών στις χώρες της Ε.Ε. με μετανάστες. Στην έκθεση αναφέρεται ότι πρέπει να εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση 612.000 μετανάστες κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2000-2025 και 1.300.000 κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2025-2050. Αυτό προτείνεται, αντί να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα και το δημογραφικό, που τόσο πολύ πολεμούνται από τους κρατούντες. Υπενθυμίζουμε ότι αυτά ακριβώς υποστήριξαν και δύο υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα στις αρχές του 2016, στη συνέχεια σιώπησαν από τις έντονες αντιδράσεις. Βεβαίως η λιτότητα που επιβάλλει η Ε.Ε. μόνο την αύξηση των γεννήσεων δεν ευνοεί. Τι προειδοποιούν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι: Ο Πλάτων, πριν 25 αιώνες, γράφει:

«Αν όμως ο πληθυσμός [της πόλης, δηλ. του κράτους] ελαττωθεί και πέσει κάτω από τον επιθυμητό αριθμό, δεν πρέπει να φέρνουμε στην πόλη ξένους πολίτες, που δεν έχουν εκπαιδευθεί με τον σωστό τρόπο» («Νόμοι», 741a). Ενώ και ο Πλούταρχος, 20 αιώνες πριν, εξηγεί γιατί: «Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό, που της είναι οικείο

Τι μας λένε και κάνουν οι αφέντες που κρύβονται πίσω από τα ανδρείκελα που κυβερνάνε δήθεν τις τύχες των Λαών της Ευρώπης, την οποίαν αλλοιώνουν ψυχή τε και σώματι με μουσουλμάνους;  Πού είναι τα κόμματα να υπερασπιστούν το δικαίωμα της ευτεκνίας; Γιατί έχουν στοχοποιήσει την πολύτεκνη οικογένεια; Υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί;  

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»
Δεν νομίζετε ότι δεν πάει άλλο;

Ο Ελληνικός λαός τα έχει κυριολεκτικά χαμένα από αυτά, που βλέπει να συμβαίνουν γύρο του χωρίς να του δίνεται το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα Κυριαρχικά του δικαιώματα. Με λίγα λόγια, οι πεμπτοφαλαγγίτες παντός είδους, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, Πανεπιστημιακοί, υπάλληλοι ΜΚΟ και μίσθαρνα όργανα του “Συστήματος”, έχουν καταφέρει τα πράγματα έτσι, ώστε ο Ελληνικός λαός να μην είναι “ο αφέντης του σπιτιού του”, στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του. Αυτή την άποψη ισχυρίζονται αυτοί, που πέφτουν σαν τα κοράκια πάνω σε κάθε Έλληνα Πατριώτη, που “Τολμάει” να υπεραμυνθεί του Πατρίου εδάφους και να καταγγείλει τους μετανάστες, ω λαθρομετανάστες, οι οποίοι μπήκαν στην Ελλάδα στην πλειοψηφία τους λάθρα, ανεξέλεγκτα και με τις πλάτες ανθελλήνων αλλάζουν τα δημογραφικά δεδομένα της χώρας.

Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς, αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου. Η Ελλάδα με τα Μνημόνια, που μας επέβαλε παρανόμως και αντισυνταγματικά ο Γ. Παπανδρέου και Σία, έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία. Αυτοκαταλύεται, ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταστρέφεται, ως κράτος, χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης. Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός. Μέχρις ενός σημείου, υπήρχαν οι κόκκινες γραμμές στην Εξωτερική μας Πολιτική. Κυρίως στο Σκοπιανό. Κανένας πρωθυπουργός μετά τον Γ. Α. Παπανδρέου δεν διανοήθηκε να τις προσπεράσει.

    Αυτό όμως άλλαξε με το δίπολο της πολιτικής παρά φύσιν ασέλγειας. ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τα επόμενα μνημόνια έγιναν πιο επαχθή, η Ελληνική περιουσία δεσμεύθηκε για 99 χρόνια επί Τσίπρα. Βγήκαν στο σφυρί όλα τα Εθνικά μας σύμβολα, γκρεμίστηκε ο φράκτης στον Έβρο και χαλάρωσαν τα χωρικά μας σύνορα στα νερά του Αιγαίου με τις ΜΚΟ και την Frontex να διασώζουν λαθρομετανάστες, σύμφωνα με πραγματικά στοιχεία, εκατοντάδες άτομα σε καθημερινή βάση. Πλημμύρισαν τα χοτσποτ στα νησιά μας και τώρα τους διασπείρουν στις ηπειρωτικές πόλεις με στόχο την αποεθνοποίηση. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά μας προέκυψε και η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών με το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα Σκόπια, που δεν τηρούν τους όρους. Μήπως όμως ήλθε πλέον η ώρα να βάλλει το χέρι του ο Θεός της Ελλάδας; Καιρός δεν είναι; Δεν νομίζετε ότι δεν πάει άλλο; Ο λαός ζητάει να “ καθίσουν, έστω και αργά στο σκαμνί οι ένοχοι…   

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ» 

Οι Έλληνες στην πείνα και οι Λαθρό στο φαγοπότι...

Είναι να απορεί κανείς με αυτά που συμβαίνουν γύρο μας και τις θέσεις που παίρνουν διάφοροι κρατικοί και πολιτικοί φορείς σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Είχαμε διαβάσει στα Νέα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, ότι: "Επανακαθορίζεται το πλαίσιο παροχής υπηρεσιών σίτισης στους υπηκόους τρίτων χωρών, που παραμένουν προσωρινά στα Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας τύπου Κορίνθου με τροπολογία, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική  κρίση από τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη..   

Με την τροπολογία επιτρέπεται η σύναψη δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών, η δαπάνη των οποίων μπορεί να καλύπτεται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους, σύμφωνα με τις περί προμηθειών διατάξεις, με σκοπό τη σίτιση των ανωτέρω προσώπων. Σε περίπτωση, που δεν είναι δυνατό να παρασχεθούν υπηρεσίες σίτισης για οποιονδήποτε νομικό ή πραγματικό λόγο στα ανωτέρω πρόσωπα, καταβάλλεται ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας, η οποία καθορίζεται με Κοινή Υπουργική Απόφαση. Μέχρι την έκδοση της εν λόγω ΚΥΑ, στα ανωτέρω πρόσωπα καταβάλλεται με απόφαση του διοικητή της έδρας κάθε Κέντρου ημερήσια δαπάνη τροφοδοσίας, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί δαπανών ατόμων, που τελούν σε περιορισμό (ν.δ. 116/1969 και σχετικές ΚΥΑ), η οποία βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό». Και αυτό ισχύει ακόμη μέχρι σήμερα.

Σκέτη τρέλα, δηλαδή. Την στιγμή, που η χώρα μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και χιλιάδες συμπατριώτες μας βιώνουν πρόβλημα διαβίωσης, αφού αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και βασικές ανάγκες, όπως αυτή του φαγητού, καλούμαστε εμείς οι ΄Έλληνες φορολογούμενοι να μας κόβουν τον μισθό, να μας εξαθλιώνουν στην φορολογία, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και να δίνουν  μισθό στον κάθε λαθρομετανάστη με τα παιδιά του, που πήδησε τα σύνορα και είναι παράνομος.

΄Έτσι αντιλαμβάνεται την ανθρωπιστική κρίση η κάθε Ελληνική Κυβέρνηση; Για τον Έλληνα που δεν έχει να φάει το πολύ πολύ να γίνουν κάποιες ευκολίες στους δυσβάστακτους φόρους. Ο λαθρομετανάστης έχει όλες τις παροχές χωρίς να πληρώνει κάτι, αλλά  τον ταΐζουμε κιόλας; Αν η Κυβέρνηση θέλει πραγματικά το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων να καταγγείλει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τις Συμφωνίες Δουβλίνο, για να απαλλαγούμε από το βάρος των λαθρομεταναστών...   

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Οι Εθελόδουλοι «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…

Πριν από μερικά χρόνια είχα διαβάσει ένα μανιφέστο του δικού μας ¨Επιτρόπου¨, Αρμόδιου για τη Μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, που  ανέφερε πως ανατρέπεται η ισχύουσα Μεταναστευτική Πολιτική της Ε.Ε., η οποία προβλέπει τη σταδιακή αναλογική κατανομή των Λαθρομεταναστών, που μας στέλνει η Τουρκία, στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε. Θα πάρει τέλος, λοιπόν,  είπα τότε η αποσυμφόρηση της  ¨Αποθήκης Ψυχών¨ στην Ελλάδα, που μας φορτώνουν οι εχθροί μας. Και ενθυμούμαι είχα συμπληρώσει. Το έχουμε δει το έργο και το έχουμε ψάξει, αλλά που να βάλεις μυαλό στα μίσθαρνα όργανα, που παριστάνουν τους φιλεύσπλαχνους και φιλόξενους Έλληνες σε όλον αυτόν τον εσμό των Μουσουλμάνων; Ο  αφοπλισμός  και  η  αποστρατικοποίηση  της  Ελλάδος  είναι  το  ζητούμενο και  γίνεται  συστηματικά  με μεθοδεύσεις  χρόνων από τους ολετήρες του Ελληνικού Κράτους. Ενώ  αντιλαμβανόμαστε την  ύπαρξη  ορισμένων  σοβαρών  εθνικών  προβλημάτων , είτε  δεν  λαμβάνουμε  καμιά  απόφαση  αποτροπής  του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά  αναποτελεσματικά  μέτρα , που στερούν  από  την  πατρίδα  μας  σημεία  υποστήριξης  σε  περίπτωση  πολεμικής  κρίσης, είπα τότε.

Είναι γνωστές οι λεγόμενες, κατ’ επίφαση Παραλείψεις,  που  υποτίθεται  ότι  έγιναν  από  αμέλεια , που  δημιούργησαν  όμως  δυσμενή  εθνικά  τετελεσμένα  και  παραχωρήσεις  εθνικής  κυριαρχίας,  χωρίς  να  γίνεται  άμεσα  αντιληπτό,  μπροστά στα μάτια ενός αποχαυνωμένου Λαού, που τον έχουν εξουδετερώσει τα δουλικά  ΜΜΕ. Έτσι  έχουμε  αποφάσεις  και  μέτρα  που  λαμβάνονται  με  τρομερή αναίδεια  προς  τους   κανόνες  στρατηγικής  και  στρατιωτικής  ασφάλειας. Εάν  δε  κάποια  στιγμή  βρεις  υπευθύνους  για να τους  ζητήσεις  ευθύνες , θα  συσκοτίσουν το θέμα, όπως συνέβη με τα Ίμια και το Σινούκ στο Άγιον Όρος. Μόνο  που τότε  θα είναι  πολύ  αργά  γιατί το  κακό  θα  έχει  ήδη συντελεστεί.

Επί 30 και βάλε  χρόνια  το  πρόβλημα  της  λαθρομετανάστευσης  και  o « τυχαίος » δήθεν εποικισμός  της  Ελλάδος  από  μουσουλμανικούς  πληθυσμούς ήταν γνωστό και  δεν  παίρναμε  κανένα  σοβαρό  μέτρο  αποτροπής.   Τουναντίον  τους  καλωσορίζουμε  , τους ποτίζουμε, τους ταΐζουμε, ανεχόμαστε εν γνώσει μας για τον αντεθνικό τους ρόλο τις ΜΚΟ,  τους  δίνουμε    Ελληνική  ιθαγένεια, αν και έχουμε πρόβλημα δημογραφικό και τ΄ ακούμε κι από πάνω. !  Κάποιοι  επιδιώκουν  να  τους  δώσουμε  και  ιθαγένεια και υπηκοότητα με δικαίωμα  ψήφου  χωρίς  καν  να  έχουν  ενσωματωθεί  στοιχειωδώς  με  την  Ελληνική  νοοτροπία  και  πολιτισμό.  Χωρίς  να  έχουν  αποκτήσει  Ελληνική  εθνική  συνείδηση , όπως  επιβάλλει το Σύνταγμα. Οι Εθνοπροδότες «Λιβανοποιούν ¨μουσουλμανοποιούντες την Ελλάδα κι εμείς δεν αντιδρούμε. Έως πότε; 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»Δεν υπάρχουν σχόλια