Header Ads

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ΤΟ ΚΚΕ - Με Ερώτηση ελέγχει καταγγελτικά τα Θούρεια των Καταδρομέων (Φ. 1873)

 


 31.12.2023 - 13:00

Δεν πάμε καθόλου καλά-Για “ρατσιστικά συνθήματα κατά άλλων λαών” μιλά το ΚΚΕ για τους Καταδρομείς μας στην Ν.Πέραμο

Newsroom

Δεν μπορεί να ξεφύγει από το αρτηριοσκληρωτικό μονόπλευρο και αντεθνικό πνεύμα, που διακατέχεται το ΚΚΕ από το «Σύνδρομο της Ήττας στο Βιτσι και στο Γράμμο», που διέσωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τη μέγγενη της τότε (1946-1949) Σοβιετικής Ένωσης.

Σκοπιανοί και Τούρκοι καταδρομείς να δείτε επίσημα τι τραγούδια τραγουδάνε στα δικά τους κέντρα εκπαιδεύσεως κατά της Ελλάδος και της Κύπρου, των Κούρδων κα

Με γραπτή Ερώτηση που υπέβαλε στο Υπουργείο Άμυνας  το ΚΚΕ, ρωτούσε με μορφή κατηγορίας το υπουργείο για τις συνθήκες διαβίωσης των στρατιωτών στην Ν. Πέραμο, όπου εδρεύει το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Καταδρομών (Ειδικών Δυνάμεων) καταγγέλλοντας, όπως πάντα, πολλά από τα οποία δεν υπάρχει λογική. Αφού αναφέρεται σε δήθεν ακαθάριστους δίσκους σερβιρίσματος, που είναι δουλειά των ίδιων στρατιωτών, ξεφεύγει ακόμη και σε θέματα υψηλής στρατηγικής σημασίας Εκπαίδευσης.

Μιλάει το ΚΚε επίσης για καψόνια στους Έλληνες καταδρομείς, μη διευκρινίζοντας τι εννοεί και ποια είναι αυτά, ενώ πιθανόν να αγνοούν ότι οι κάμψεις και άλλα καψόνια για παράδειγμα, είναι μέρος της εκπαίδευσης των στρατιωτών, που έχουν σχέση με την σφυριλάτιση σώματος και ψυχής. Οι καταδρομείς δεν παίζουν τις κούκλες στην προετοιμασία τους. Για να φορέσουν τον τιμημένο πράσινο μπερέ του Λοκατζή Αλεξιπτωτιστή και Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών ή αργότερα τον μπλε του Πεζοναύτη, οφείλουν να αποδείξουν στο πεδίο ότι αξίζουν την τιμή.

Είναι εθελοντές που προετοιμάζονται για αγώνα εκ του συστάδην, για διείσδυση στα μετόπισθεν του εχθρού από ξηράς, αέρα και θάλασσας. Αν δεν τα καταφέρουν στην βασική τους εκπαίδευση στο ΚΕΜΚ σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, αν δεν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που είναι εξοντωτικές, τότε αποχωρούν και εντάσσονται σε άλλα Όπλα και Σώματα

Για ρατσιστικά τραγούδια κατά των Τούρκων ουσιαστικά κατηγορεί το ΚΚΕ

Σχολιάζοντας την Ερώτηση του ΚΚΕ, που υπονοεί σαφώς τους Τούρκους, ίσως διότι δεν τραγουδάνε  οι Καταδρομείς μας φυσικά ούτε για τους Ρώσους που πολεμούν στην Ουκρανία, για τους Παλαιστίνιους , ούτε για τους Χούτι στην Υεμένη, το ΥΠΕΘΑ απάντησε ως εξής:

"Αναφορικά με την εκφώνηση συνθημάτων και εμβατηρίων οι Ένοπλες Δυνάμεις εφαρμόζουν και υλοποιούν τα καθοριζόμενα σε σχετική Πάγια Διαταγή του ΓΕΕΘΑ, που αποτελεί εν ισχύ θεσμικό κείμενο και είναι σε γνώση όλων των Σχηματισμών και Μονάδων.

Ωστόσο, δεν παύουν να αποτελούν μέρος της απαιτητικής εκπαίδευσης στελεχών και οπλιτών θητείας προκειμένου να επιτυγχάνεται η συμπαγής οργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων, η οποία κρίνεται απαραίτητη στην προσομοίωση ενός σύγχρονου πεδίου μάχης, αλλά και να διατηρείται το φρόνημα και το ηθικό όλου του προσωπικού σε υψηλά επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα θεσμικά κείμενα συμπεριφοράς και στρατιωτικής δεοντολογίας, ενώ οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα ανωτέρω ελέγχεται πειθαρχικά σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει και το 5Apostagma.gr, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους όσοι έχουν πρόβλημα με τα εμβατήρια των ελληνικών  Ενόπλων Δυνάμεων ότι:

Οι Τούρκοι δεν είναι φίλοι μας, και αναμένουν σε κάθε ευκαιρία να μας υφαρπάξουν ότι μπορούν. Οι Τούρκοι ευθύνονται για πολλές τραγωδίες του ελληνισμού, την γενοκτονία των Ποντίων, την γενοκτονία και κατάληψη της Μικράς Ασίας, αλλά και και της Κύπρο το 1974.

Οι Τούρκοι απειλούν τα νησιά καθημερινά όπως και το Αιγαίο και ευθύνονται για τον θάνατο Ελλήνων Αξιωματικών και εκατοντάδων μεταναστών. Ο εχθρός του ελληνισμού ήταν και θα είναι οι Τούρκοι που δεν αλλάζουν ρότα και έχουν ενεργή αιτία πολέμου κατά της χώρας μας σε οποιαδήποτε κίνηση για την αύξηση στα 12 μίλια.

Τραγούδια για μέλισσες, φυτά, τον ήλιο, και άλλα παρόμοια, δεν ενδείκνυνται για το σώμα των Καταδρομών, που ως ακμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων τα «Παιδιά της Ελλάδας», έχουν αποστολή σε περίοδο πολεμικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεις βαθιά στο εχθρικό έδαφος.

Όποιος δεν πιστεύει στις παραπάνω επισημάνσεις  μπορεί να δει τι τραγουδάνε οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί και ο Αλβανοί καταδρομείς για παράδειγμα, που θεωρούνται φίλοι μας αλλά και άλλοι, και τότε θα κατανοήσει ότι εμείς στην χώρα μας είμαστε συνεχιστές «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι», έτοιμοι «Να φυλάττουμε Θερμοπύλες»!   

 

Τα «τραγούδια των εχθρών»! Οι Τούρκοι λένε για «γκιαούρηδες» και οι Σκοπιανοί θέλουν τη Θεσσαλονίκη

Η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές. Αλλά συμπέρασμα δεν έχει βγει. Τα συνθήματα με τα οποία εκπαιδεύονται τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων από κάποιους θεωρούνται απαραίτητα για το ηθικό και για κάποιους άλλους “εθνικιστικά” και “μισαλλόδοξα”. Υπάρχουν και στα κόμματα ατυχώς ριψάσπιδες, που παίζουν αυτόν τον ρόλο.

Η αλήθεια όμως που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι μία. Τέτοιου είδους συνθήματα και “τραγούδια” έχουν όλοι οι στρατοί του κόσμου. Και μ΄ αυτά εκπαιδεύουν τις Ειδικές Δυνάμεις τους. Το τι … “τραγουδάνε” για τους Έλληνες οι “γείτονες”; Και δεν εννοούμε μόνο τους Τούρκους, αλλά και τους Σκοπιανούς και Αλβανούς.

Διαβάστε λοιπόν:

Οι “σύμμαχοι” στο NATO Τούρκοι λοιπόν έχουν “τραγουδάκι” που λέει:

«“Εφόσον υπάρχει στο κόσμο ο πρόστυχος ο Έλληνας, μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος”, ξεκινά το τραγούδι των Τούρκων κομάντος. Τραγούδι που κάθε στίχος του, κάθε λέξη του ξεχειλίζει από μίσος. “Όσο στέκομαι και τον βλέπω απέναντί μου σαν σκυλί , μα τον Αλλάχ δεν μου φεύγει αυτό το μίσος.

1000 κεφάλια γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος”, λένε με βροντερή φωνή οι Τούρκοι.

Γιατί τόσο μίσος; Η επόμενη στροφή του απάνθρωπου άσματος εξηγεί:

“Μοναδικός μου σκοπός είναι η εκδίκηση. Όταν έρθει η ώρα μου για το πεδίο της μάχης σε μια μέρα θα σφάξω 1000 γκιαούρηδες. Μα τον Αλλάχ, δεν μου φεύγει αυτό το μίσος”.


Μέχρι το τέλος του τραγουδιού, τα ελληνικά κεφάλια που πέφτουν , όλο και αυξάνονται και όχι μόνο αυτά. Ότι μπορεί να ξεριζωθεί από ένα Έλληνα, οι Τούρκοι το ξεριζώνουν , τραγουδιστά.

“1000 κεφάλια από γκιαούρηδες δεν μπορούν να ξεπλύνουν αυτό το μίσος. Να έλιωνα με πέτρες τα κεφάλια 30.000 απ΄ αυτούς. Να ξερίζωνα με τανάλια τα δόντια 10.000 απ΄ αυτούς. Να πετούσα 100.000 πτώματα απ΄ αυτούς στο ποτάμι”.

Εκτός από τους Τούρκους και οι υπόλοιποι γείτονές μας μας …μνημονεύουν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους εκπαίδευσης. Βούλγαροι και Σκοπιανοί, έχουν σαν βασικό θέμα για τα δικά τους πολεμικά τραγούδια, τη Θεσσαλονίκη, η οποία πιστεύουν ότι δικαιωματικά τους ανήκει. “Ας μας Σολούν μαρς”, τραγουδούν, που σημαίνει “εμπρός για τη Θεσσαλονίκη”. Όσο για τους Αλβανούς; Αυτοί χρησιμοποιούν τα τραγούδια των Τούρκων εκπαιδευτών τους, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αναλάβει την εκπαίδευση και την οργάνωση του στρατού των Τιράνων.

Αναγκαίο “κακό”, λοιπόν τα “άσματα μίσους”; 

Ναι λέγει ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ», που πέρασε, ως Μόνιμος Αξιωματικός την Στρατιωτική του πορεία, την εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστή, και θεωρεί τα θούρεια  αναπόσπαστο κομμάτι της . Τα συνθήματα χρησιμοποιούνται τους περισσότερες φορές συνειδητά για την ανύψωση της σωματικοπνευματικής ανύψωσης του ηθικού Αξιωματικών και Οπλιτών. Ειδικότερα ‘όμως στους καταδρομείς αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας που διαμορφώνεται στο Όπλο. 

Θα πρέπει κάποτε το ΚΚΕ, αλλά και κάποιοι άλλου μεμονωμένοι που με τις ατάκες τους και τις αντεθνικές παρεμβολές τους προσπαθούν να πάρουν «Πιστοποιητικά δημοκρατίας σε βάρος της Εθνικής Άμυνας, να καταλάβουν ότι: Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από αυτούς που την διαφυλάττουν»!


Δεν υπάρχουν σχόλια