Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1870)

 

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία – 3ος Όμιλος

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΕ Μεσολογγίου 2-0

Η Ομάδα μας πέρασε πρώτη στη βαθμολογία


 

 Ασανσέρ έγινε ο 3ος Όμιλος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας με τον ΠΑΣ Κόρινθος να βγαίνει την Κυριακή στον αφρό της βαθμολογίας. Νίκησε με 2-0 την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου και πέρασε μόνος πρώτος στον Όμιλο. Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο αγώνα και πέτυχε να σκοράρει μόλις στο 3’ με τον Rojano μετά από πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Η ομάδα φαίνεται ν α παίρνει μπροστά. Να ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή Ανδρέα Μπερτολούτσι και την εμπνευσμένη ηγεσία του Προέδρου Αλέξη Κούγια, που είναι πάντα κοντά σε όλους.

Φάσεις του αγώνα

Στο 6΄σουτ χωρίς αποτέλεσμα του Παπαχρήστου.

Στο 8΄ χάθηκε χρυσή ευκαιρία επιθετικού από την μικρή περιοχή τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο 10΄ συνεχίστηκε η διαρκής πίεση στα αντίπαλα καρέ με συρτό ομαδικό παιχνίδι, ωραίους συνδυασμούς, χωρίς όμως τελικό αποτέλεσμα.

Στο 13΄ο Ροχάνο έχασε την ευκαιρία να αυξήσει το σκορ προ κενής εστίας.

Στο 20΄ο ίδιος παίκτης Ροχάνο έπιασε ένα ωραίο γυριστό σουτ, αλλά έφυγε η μπάλα σύριζα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25΄συνεχίστηκε η ασφυκτική υπεροχή του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με αλλεπάλληλες επιθέσεις που όμως δεν κατέληξαν στα δίκτυα του Μεσολογγίου την μπάλα. Ήταν άγονη υπεροχή, αν και η ομάδα έδειξε πως αλλάζει. Γίνεται πιο διεκδικητική, περισσότερο ομαδική και οι παίκτες προσπαθούν να στρώσουν την μπάλα κάτω αποφεύγοντας το ξεπούλημά της.

Στο 35΄σουτ του Παπαχρήστου έφυγε μόλις έξω από το δοκάρι.

Στο Β΄ ημίχρονο ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες με τους Rojano , Ζαχαράκη ,ένα δοκάρι με τον Νικολάου και ακόμα 2 ευκαιρίες με Παπαχρήστο και Δερμιτζάκη.

Στο 80΄ο Παπούλης μετά από ομαδική επίθεση που στρίμωξε την άμυνα του Μεσολογγίου στα καρέ της στη μικρή περιοχή, η μπάλα αποκρούστηκε και ο Παπούλης με δυνατό συρτό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 2-0 σφραγίζοντας την νίκη.

Φυσικό ήταν να ξεσπάσουν οι φίλαθλοι της εξέδρας σε πανηγυρισμούς δεδομένου ότι είχαν κυκλοφορήσει τα ευχάριστα νέα από άλλους αγώνες της πρώτης τριάδας στη βαθμολογία του 3ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Τέλος καλό. Όλα καλά. Οι παίκτες του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ημέρα παρ΄ ημέρα αποκτούν όλο και περισσότερη ομοιογένεια. Έχουν τις δυνατότητες να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα!

Διαιτησία: Ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν παρουσίασαν την άθλια εικόνα των τριών προηγούμενων αγώνων. Ήταν καλή η διαιτησία με ελάχιστα σφάλματα.

ΠΑΣ Κορίνθου (Αντριάν Μπαρμπολούτσι): Τριαντάφυλλος, Αργυρόπουλος, Νικολάου, Καλούσης, Παπαχρήστος, Χαλάτσης (65΄Μερκούρης), Αναστασόπουλος, Παπουλής (90΄Γεωργίου), Δερμιτζάκης, Ζαχαράκης (68΄Παπανικολάου), Ροχάνο.



Τα αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-0

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-0

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-0

ΑΟ. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ – ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 1-2

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-0

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΜΑΡΚΟ 0-1

ΑΟ ΡΟΔΟΣ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 4-0 

 




 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια