Header Ads

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ- ΚΕΛΛΑΡΗ ΕΥΗ (Φ. 1859)

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου – Κελλάρη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τη Συμμαχία Πολιτών του υπ.Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου

 

Διεκδικώ την ψήφο σας και ζητώ τη σύμπραξή σας για να κάνουμε τον Δήμο Κορινθίων ξεχωριστό με τη μοναδικότητα και την ταυτότητα που μας αξίζει!

 


 Αγαπητοί Αναγνώστες και Αναγνώστριες της Φωνής της Κορινθίας,

Αρχές του έτους αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση-πρόσκληση του Δημάρχου Κορινθίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» Βασίλη Νανόπουλου να συμμετάσχω στον συνδυασμό του ως υποψηφία δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κορινθίων στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023!

Ως ενεργή πολίτης, ύστερα από τρεις (3) δεκαετίες έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας ως μάχιμη δικηγόρος-μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου και νομική σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις της Κορινθίας, αλλά και ως αρθρογράφος και μέλος πολλών συλλογικοτήτων, Δημόσιων και Ιδιωτικών Φορέων, με προσφορά στον συνάνθρωπο, στον πολιτισμό, στην τουριστική ανάπτυξη, στην εκπαίδευση και την ενημέρωση των Κορινθίων, θεωρώ φυσική εξέλιξη την εμπλοκή μου στα κοινά του τόπου μας και με την ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου.

Θεωρώ χρέος μου να μην στέκομαι σε απόσταση ασκώντας κριτική στους άλλους που λαμβάνουν αποφάσεις για μας χωρίς εμάς, αλλά να γίνω μέλος μίας δυναμικής ομάδας με Φωνή, Λόγο, Ήθος, Πρόγραμμα, Επιχειρήματα, Συνέπεια και Εργατικότητα για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, συμμετέχοντας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων με διαφάνεια, πολιτισμένο διάλογο, ευαισθησία και σεβασμό στον συνάνθρωπο, όραμα και προοπτική για το αύριο του τόπου και των Κορινθίων.

Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Βασίλη Νανόπουλο, διότι τον εμπιστεύομαι ως άνθρωπο, ως Δήμαρχο με όραμα για την Κόρινθο και τον ευρύτερο Δήμο, ικανό να φέρει εις πέρας το έργο, το οποίο έχει σχεδιάσει προσεκτικά με την ομάδα του και υλοποιεί μεθοδικά και αποτελεσματικά από το 2020 έως σήμερα, αλλά και ως επικεφαλής μίας ομάδας που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται από νέα μέλη με γνώσεις, πάθος και ικανότητες σωστής διαχείρισης των φυσικών, πολιτισμικών και οικονομικών πόρων του τόπου.

Φίλες και Φίλοι,

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του αναθέτοντάς μου στις 27.10.2022 τη διοργάνωση της επικοινωνίας και επανασύνδεσης της Κορίνθου για πρώτη φορά με τις αποικίες της!

 

Με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο

στο 1ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

 

Ένα σπουδαίο έργο που υλοποιήθηκε σε πρώτη φάση με τη δημιουργία του 1ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου και του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για το Αρχαίο Δράμα στην Εκπαίδευση, το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κόρινθο από τις 4 έως τις 7 Μαΐου 2023, με τη συμμετοχή 200 περίπου νέων και επιστημόνων από τις Συρακούσες, το Φιέρι, την Κέρκυρα, το Αντίρριο, τη Λευκάδα, ενώ επίκειται η ολοκλήρωση της αδελφοποίησης της Κορίνθου με τις Συρακούσες!

Ως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου δεσμεύομαι στη νέα θητεία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου να κάνουμε το διεθνές φεστιβάλ ΕΤΗΣΙΟ ΘΕΣΜΟ, με όλα τα ευεργετικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό μας!

Με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο μοιραζόμαστε κοινό όραμα για τον τόπο και τους συμπολίτες μας!

 



Πιστεύω

-στις προσπάθειες που μας ενώνουν!

-στη δύναμη των ανθρώπων που τολμούν για ένα καλύτερο αύριο!

-σε μία πιο ανθρώπινη κοινωνία αγάπης, αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης!

-στη δημιουργία ανοιχτών πόλεων και χωριών που αγκαλιάζουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με προσβασιμότητα για τα ΑΜΕΑ και δράσεις ενσωμάτωσής τους!

-στη δύναμη της διαβούλευσης και του διαλόγου μεταξύ των μελών των τοπικών κοινοτήτων και των εμπλεκομένων στην ανάπτυξη του τόπου φορέων για τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας!

-στη δύναμη της γνώσης, της παιδείας, της εξειδίκευσης, της ικανότητας, των δεξιοτήτων, της αξιοκρατίας, της δια βίου μάθησης και της διαφάνειας!

-σε στόχους σαφείς, ρεαλιστικούς και βιώσιμους!

-στην εξέλιξη της Κορίνθου και ολόκληρου του Δήμου Κορινθίων σε έναν τόπο που θα τιμά το ιστορικό παρελθόν, την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά και το φυσικό κάλλος του, θα αξιοποιεί στο παρόν το ανθρώπινο δυναμικό του και τις παραγωγικές δυνάμεις του, ενώ παράλληλα θα επενδύει στο μέλλον!

Μπορούμε

*Να εργαστούμε όλοι ενωμένοι για έναν Δήμο που θα σέβεται τους Δημότες και τους επισκέπτες του, για έναν Δήμο που θα παρέχει μία καλύτερης ποιότητας ζωή σε όλους!

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης

Ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να συνδράμω στην αντιμετώπιση των μικρών, αλλά και μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητάς μας ατενίζοντας το μέλλον με θάρρος και ελπίδα!

                    

Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου – Κελλάρη

Δικηγόρος

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

MSc Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Σύμβουλος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-DPO

 

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τη Συμμαχία Πολιτών του υπ.Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου

 















Δεν υπάρχουν σχόλια