Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1855)

 

 

Ευχή να φυλάει ο Θεός τον Πλανήτη μας από τους «σωτήρες»…

 

 Η οικονομική κρίση, που μαστίζει την Ελλάδα, η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Έθνους, που στην θεωρία είναι κυρίαρχο, αλλά στην πραγματικότητα χωρίς δικαίωμα εξουσίας της λειτουργίας του έχει, ως πέπλο, απορροφήσει ολοκληρωτικά τη σκέψη και τις ενέργειες του Ελληνικού Λαού. Οι Βουλευτικές Εκλογές που έγιναν και οι επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογική κατάσταση του Λαού. Οι περισσότερες Έλληνες, γονατισμένοι από τα προσωπικά τους και Ελλαδικά προβλήματα δεν έχουν το χρόνο και τη διάθεση να δουν τι συμβαίνει στον περίγυρό τους. Στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, στον Εύξεινο Πόντο και στην Ουκρανία, στα Βαλκάνια και στα Ρωσικά σύνορα με πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και σήμερα μέλη του ΝΑΤΟ με την Κίνα, που ως μεγάλη πληθυσμιακά δύναμη ζητάει το μερίδιό της στην Παγκόσμια Αγορά και τόσα άλλα.

Για ένα μάτι, το οποίο μπορεί να κάνει εκτίμηση Καταστάσεως, το όλο θέμα βρωμάει φαινομενικά και πρακτικά μπαρούτι. Οδηγεί κατ’ ευθείαν σε συμπέρασμα μεγάλης στρατιωτικής προετοιμασίας Πολέμου με απρόβλεπτες, αν όχι χειροπιαστές καταλήξεις. Αυτή η τελευταία σκέψη τροφοδοτείται επιβεβαιωτικά μόνο και μόνο από τη διαπιστωμένη θέση υψηλόβαθμων νεοταξικών στελεχών και “Συστημικών” Think Tank”, τα οποία μιλάνε για την ανάγκη δημιουργίας κλίματος κήρυξης ενός Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου με στόχο τον αποπληθυσμό της Γης και την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης 600 εκατομμυρίων ανθρώπων, που θα απομείνουν από τα σημερινά 7 δισεκατομμύρια.

Φυσικά αυτό θα συμβεί, αφού θα έχουν δολοφονηθεί στον Πόλεμο έξι περίπου δισεκατομμύρια από το σημερινό ανθρώπινο γένος. Αυτό τον αριθμό έχει προτείνει πρώην αξιωματούχος, γηραιός σήμερα, υπουργός των ΗΠΑ. Μα θα μου πείτε ποία είναι τα δείγματα και στοιχεία, που σε κάνουν να κάνεις αυτές τις σκέψεις; “ Είναι αυτό, που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια”.

Όταν βλέπεις να θέλουν πόλεμο με κάθε τίμημα οι δήθεν φιλελεύθεροι Νατοϊκοί! Όταν ολοκληρώνονται οι αποφάσεις και ενέργειες, που αποτελούν τον πυρήνα του Σχεδίου Ετοιμότητας Δράσης, που είχαν ανακοινώσει αρχικώς οι ηγέτες των κρατών-μελών της συμμαχίας κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ουαλίας, πριν μερικά χρόνια.

Επίσης όταν δίνεται το πράσινο φως για την εφαρμογή των νατοϊκών σχεδιασμών, που πάρθηκαν κατά τη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας τον ίδιο χρόνο στις Βρυξέλλες, για εγκατάσταση ενός στρατηγείου και έξι κέντρων διοίκησης και ελέγχου του ΝΑΤΟ με ανάπτυξη δύναμης δεκάδων χιλιάδων ανδρών και χιλιάδων Αρμάτων και άλλων Οπλικών Συστημάτων σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα σε απόσταση αναπνοής από ρωσικά εδάφη, με παράλληλη ανάπτυξη αεροπορικών βάσεων και απόπλου πολεμικών σκαφών προς τις επίμαχες περιοχές, όπως είναι η Συρία στη Μέση Ανατολή και στη Μαύρη και τη Σινική θάλασσα, Ε τότε, δεν μπορείς να μη λαμβάνεις υπόψη σου αυτά τα δεδομένα, αφού γίνονται και προετοιμασίες στην αντίθετη πλευρά της Ρωσίας και των Συμμάχων της.

 Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν δογματίζουμε, αλλά κάνουμε την ευχή να φυλάει τον Πλανήτη μας ο Παντοδύναμος Θεός από τους «σωτήρες» της Ανθρωπότητας!...  

 

« Ο Κορίνθιος»...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια