Header Ads

Επισκέψεις του Χρίστου Δήμα σε καινοτόμες επιχειρήσεις (Φ. 1845)

 

 Ο βουλευτής Κορινθίας και τέως υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Χρίστος Δήμας τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε κάποιες πολύ επιτυχημένες ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις.

Αναφέρει στις αναρτήσεις του:

"Σήμερα επισκέφτηκα στα γραφεία της την Orfium, η οποία έχει εξελιχθεί σε μια σπουδαία ιστορία επιτυχίας και κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά στην βιομηχανία της μουσικής και της ψυχαγωγίας.

Η Orfium εξειδικεύεται στο να αναπτύσσει πρωτοποριακές τεχνολογικές, καινοτόμες λύσεις και έξυπνους αλγόριθμους για τη βιομηχανία της μουσικής και της ψυχαγωγίας (δισκογραφικές εταιρείες, εκδότες μουσικής, οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης, κινηματογραφικές εταιρείες, δικαιούχους πνευματικών δικαιωμάτων).

Συνεισφέρει σημαντικά στην προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και τη μεγιστοποίηση των εσόδων που προκύπτουν από τη χρήση τους σε διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαθέτει γραφεία στο Λος Άντζελες, στο Λονδίνο, το Δουβλίνο και τη Σόφια. Στην Αθήνα, εδράζει το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, με περισσότερους από 250 εργαζόμενους πλέον, με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη, πολλοί εκ των οποίων είναι νέοι που επέστρεψαν από το εξωτερικό.

Συζητήσαμε για τα επόμενα βήματα της εταιρείας, για την εξέλιξη του Elevate Greece, για το ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα και γενικότερα για την πρόοδο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο οικοσύστημα καινοτομίας. Μιλήσαμε επίσης για τα εργαλεία που παρέχει πλέον η Πολιτεία σε ταλαντούχους νέους επιχειρηματίες, ώστε να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και για τα απαραίτητα βήματα που έχουν ακόμα να γίνουν."


"Η φροντίδα των γιαγιάδων και παππούδων μας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στη τύχη.


Η grandmama είναι μια ελληνική startup, η οποία οραματίζεται μια καλύτερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα για όσους το έχουν ανάγκη και παρέχει σημαντικές πληροφορίες και συστάσεις για αυτούς που τους φροντίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα εύρεσης φροντιστών, προσφέροντας υπεύθυνες, ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες.



Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα που δημιούργησαν πριν από τρία χρόνια δύο δυναμικές γυναίκες και πλέον παρέχει λύσεις, υποστήριξη και συμβουλές που βοηθούν όλη την οικογένεια να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις νέες απαιτήσεις της καθημερινότητας, οι οποίες αλλάζουν ραγδαία στην εποχή μας.

Στην επίσκεψη μου, συζήτησα μαζί τους για τις λύσεις που δίνουν σε πρακτικά προβλήματα μας, αλλά και για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζει η εταιρεία και για τα εργαλεία που διαθέτει πλέον η Πολιτεία στις νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω του Elevate Greece.", είπε ο κ. Δήμας.



Δεν υπάρχουν σχόλια