Header Ads

Το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά… (Φ. 1840)

 


Στο έγκυρο Ελλάδα press της Πρωτομαγιάς, διαβάζουμε το παρακάτω αυτούσιο κείμενο, με τον άνωθι αυτού τίτλο χωρίς καμία παρεμβολή:

Το φιάσκο των Χανίων… και οι Ινδοί χειροκροτητές

 –Ως απολύτως λανθασμένη επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ο χώρος που επελέγη για την ομιλία του προέδρου Τσίπρα στα Χανιά. Και αυτό γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει η σύγκριση, αφού τέσσερις μέρες πριν στο ίδιο ακριβώς σημείο διεξήχθη η συγκέντρωση της ΝΔ, με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όσοι λοιπόν φοβόντουσαν τη σύγκριση επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα πανηγυρικά, αφού η χθεσινή βραδιά στο παλιό λιμάνι ήταν από τις χειρότερες από την ημέρα που ηγήθηκε του ΣΥΡΙΖΑ ο αγαπημένος μου Αλέξης.

Για να καταλάβετε το φιάσκο των Χανίων, νομίζω ότι αρκεί και μόνο το γεγονός ότι ο Τσίπρας καθυστέρησε να προσέλθει στον χώρο της εκδήλωσης πάνω από 1,5 ώρα. Βλέπετε, περίμενε (μάταια όμως) μήπως και καλυφθούν τα κενά που αποτυπώθηκαν ακόμη και στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Παύλος Πολάκης. Μιλάμε για τη χειρότερη μακράν συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε (ποτέ) στα Χανιά.

  Πάντως, πρέπει να σας πω ότι ο σκηνοθέτης του προέδρου Αλέξη προσπάθησε έστω και στο παραπέντε να καλύψει τα μεγάλα κενά, για τις ανάγκες των τηλεοπτικών πλάνων. Στο πλαίσιο αυτό προσελήφθησαν και κάτι Ινδοί εργάτες γης, προκειμένου να κρατούν τα κομματικά πανό. Και όταν λέω προσελήφθησαν, μη φανταστείτε ότι τους κόλλησαν και ένσημα. Ένα μεροκάματο τους έδωσαν, για να κάνουν τους οπαδούς του Αλέξη. Πάντως, ένας φίλος από τα Χανιά, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, μου έλεγε ότι οι συγκεκριμένοι Ινδοί είναι φανατικοί Νεοδημοκράτες!! Προφανώς τους βρήκαν στο λιμάνι, τους έδωσαν ένα μεροκάματο και τους ζήτησαν να κάτσουν… δυο ώρες με τα πανό ανά χείρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια