Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη (Φ.1819)

Δράση της πρ. Βουλευτή ΝΔ και συμβούλου του Πρωθυπουργού κας Μαριλένας Σούκουλη
  


Συνάντηση με τον Αρχηγό του ΠΣ . Η κα Σούκουλη δήλωσε: είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον συμπατριώτη μας Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο. Αφού εξέφρασα τις ευχαριστίες μας για τις κοπιώδεις προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών του ΠΣ για την επιτυχημένη αντιπυρική περίοδο που μας πέρασε, συζητήσαμε για θέματα της Κορινθίας και πως μπορούμε να προχωρήσουμε σε βελτιωτικές κινήσεις. Η προσπάθεια προστασίας της ανθρώπινης ζωής, του φυσικού μας πλούτου και των περιουσιών των πολιτών αποτελεί μια μάχη διαρκείας ιδιαίτερα τώρα που οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι εδώ και μας απειλούν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό του ΠΣ και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε ενεργά το έργο τους.

Γενική συνέλευση του τουριστικού οργανισμού Λουτρακίου. Η κα Σούκουλη δήλωσε : «είχα την χαρά να παρευρεθώ στην Γενική Συνέλευση του LTO . Ενός οργανισμού που αποδεικνύει έμπρακτα ότι μπορεί να βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Θερμά συγχαρητήρια στο ΔΣ για την εξαιρετική του εργασία προς όφελος των πολιτών του Τόπου μας.

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών κο Τιμολέωντα Κατσίπο. Δήλωσε : «Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν σχολεία της Κορινθίας και συγκεκριμένα :

❗ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, 
❗ του Νηπιαγωγείου Κοκκωνίου, 
❗ του 2ου ΕΠΑΛ Λουτρακίου, 
❗ του 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, 
❗ του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων 
❗ του Δημοτικού Ισθμίας και 
❗ του Δημοτικού Εξαμιλίων Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο των ΚτΥπ για την άψογη συνεργασία.

Τιμώντας την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία συμμετείχε στην εκδήλωση του Ευθύμιου Κέντρου Κορίνθου. Στον χαιρετισμό της ανέφερε: « Η παγκόσμια ημέρα αναπηρίας είναι μια ακόμα ημέρα που οφείλουμε να εργαστούμε σκληρότερα ώστε να εξασφαλίσουμε στους συνανθρώπους μας το αναφαίρετο δικαίωμα τους να μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στην ελληνική κοινωνία. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει ως πολιτική του προτεραιότητα να προχωρήσουμε τάχιστα στην βελτίωση του πλαισίου που θα επιβοηθήσει τον παραπάνω στόχο.

Όχι με λόγια αλλά με αποτελεσματικές πράξεις.

❗ Ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας 
❗ Προσωπικός Βοηθός 
❗ Ενιαία Ιατρική Γνωμάτευση για την αναπηρία 
❗ Εθνικό Σχέδιο Προσβασιμότητας Προσωπικά όπως έπραξα και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά και από οποιαδήποτε θεσμική θέση κατέχω αποτελεί και θα αποτελεί πολιτική μου δέσμευση ότι θα είμαι Παρούσα στην μάχη για να καταφέρουμε να προσφέρουμε στα άτομα με αναπηρία αξιοπρέπεια και προοπτική. « Τέλος συνόδεψε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην ολοήμερη περιοδεία του στην Τρίπολη, πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στο τέλος της περιοδείας έκανε την ακόλουθη δήλωση «Οι πρωτόγνωρες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε δεν ανέκοψαν την πορεία της χώρας προς την πρόοδο και την ευημερία. Στην πορεία αυτή, η Πελοπόννησος υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και η Κορινθία παίζουν και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξαναλάβει την αμέριστη εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας για την Ελλάδα της Προκοπής.

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα Χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια